Αναγκαιο gadget για την Amoi (και οχι μονο)

Reaction score
0
παρελαβα απο Αγγλια μεσω ebay για την amoi μου αυτο

his Auction is for a Brand New 2 X 1 Manual HDMI Switch Box - Push Button Type.
This is 2 Port HDMI Selector from 2 HDMI signal and display it on one device.

Making it an excellent choice for HDMI Select system.

If your HDTV has only 1 HDMI port and you have to keep changing your HDMI cables to watch what you want then this low cost high quality manual HDMI switch box is what you need.

Other sellers may charge in excess of £120 for a 2 port HDMI switch box.

Support HDCP
No power required

Support high-resolution display settings:

480p
720p
1080i (with upto 15M K1 Connectivity 28AWG, 24AWG, and 22AWG Tin and Silver-Plated Copper HDMI cables)
1080p(with upto 10M K1 Connectivity 28AWG, 24AWG, and 22AWG Tin-Plated Copper cables)
1080p (with 15M K1 Connectivity 22AWG Silver-Plated Copper cable)

*NOTE: These supporting results may differ depending on equipments you have.

δοκιμασα απλα να δω οτι δουλευει και τιποτα παραπανω μιας και δεν ειχα χρονο. η μονη ενσταση ειναι οτι στην συσκευασια αναφερει μεχρι 1080i κι οχι 1080p.

τιμη 30 λιρες + 8 λιρες μεταφορικα (ειχε και με 6 λιρες μεταφορικα)
Δευτερα μεσημερι παραγγελια τεταρτη το ειχα στα χερια μου.
μολις αγορασω 1 hdmi που μου λειπει θα αναφερω πως δουλευει με το htpc μου και τον huxmax 2000.

Reaction score
0
τηλεκοντρόλ έχει;

προσπαθώ να φτιάξω ένα τώρα με μικροελεγκτή αλλά να έχει και IR και lcd οθόνη

βέβαια ο χρόνος που έχω ήδη φάει και θα φάω κοστίζει πολύ περισσότερο απο 50 ευρώ

Reaction score
0
takeda said:
τηλεκοντρόλ έχει;

προσπαθώ να φτιάξω ένα τώρα με μικροελεγκτή αλλά να έχει και IR και lcd οθόνη

βέβαια ο χρόνος που έχω ήδη φάει και θα φάω κοστίζει πολύ περισσότερο απο 50 ευρώ
σε αυτο πατας απλα το κουμπακι που εχει μπροστα.
βρηκα και με 5 to 1 hdmi με remote αλλα εκανε περιπου 150 λιρες. για τη δεδομενη στιγμη ηταν πολλα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δουλεύει μία χαρά. Το ίδιο το έχω φέρει από Αμερική και δυστυχώς ήταν η πρώτη φορά που πλήρωσα τελωνείο. Γι' αυτό δεν το έχω προτείνει...

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές κολάει το κουμπάκι. Θέλει απλά 1-2 πατήματα από το 1 στο 2 και όλα ΟΚ.

Reaction score
0
Κι εγω πηρα ενα απο το αγγλικο ebay. Ειναι 5 σε 1 πολυ καλο γυρω στα 180ευρω
Αναγνωριζει αυτοματα την πηγη αλλα εχει και remote και υποστηριζει κανονικα HDCP και 1080Ρ

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
SHARP said:
Υπαρχει και μιας αλλης εταιριας σε καταστημα στην Πατησιων 2σε1 και 4σε1 hdmi .(http://www.aktinion.gr/index.php?sec=&ctg=54) με τιμες 44 ευρω και 68 αντιστοιχα.
Πολύ καλό και εξειδικευμένο κατάστημα... έχει πάρα πολλά τέτοια είδη...

Reaction score
0
SHARP said:
Υπαρχει και μιας αλλης εταιριας σε καταστημα στην Πατησιων 2σε1 και 4σε1 hdmi .(http://www.aktinion.gr/index.php?sec=&ctg=54) με τιμες 44 ευρω και 68 αντιστοιχα.
αν το ηξερα πιθανον να το επαιρνα απο εκει. αλλα ηθελα να δοκιμασω πως γινεται η αγορα απο ebay.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
npapagri said:
SHARP said:
αν το ηξερα πιθανον να το επαιρνα απο εκει. αλλα ηθελα να δοκιμασω πως γινεται η αγορα απο ebay.
Αν βλέπεις μεγάλα νούμερα στον πωλητή είναι αξιόπιστος...

Εγώ μέχρι και βίντεο έχω αγοράσει...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.204
Members
38.303
Νεότερο μέλος
tagar