I
iason
Guest
Καλησπερίζω το ευγενές Φόρουμ ,
Μια και εχουμε μαζέψει κάνα φράγκο σκέφτομαι να κάνω μια αγορά(αναβαθμιση) ηχείο δαπέδου.
Βέβαια εδώ και τρία χρόνια εχω μπλέξει με ενα λαμπάτο 50 watt triode και εχω κολλήσει με τον ηχο του που οτιδήποτε άλλο ακούσω απλά δεν μου κάνει κλικ !!!
Αρα ψάχνουμε ενα ηχειο τρίδρομο με υψηλη ευαισθησία διοτι η συμβίωση με τον εν λογω ενισχυτή προβλεπεται μεγάλη.
Τώρα παίζει με ενα ηχείο τρίδρομο 90 d. Οταν αγοράσθηκε ο ενισχυτής το ηχειο που εχω υπήρχε.
O Χωρος κλασικά σαλόνι 35 τετ. Αφρόντιστος και ουτε και προκειται να φροντιστεί .Μουσικές ολα τα σχέδια ..... εντάσεις μετριες εως δυνατές . Μπάτζετ 5000 χιλ.
Το καινουργιο Klipsh RF-7 3 ειναι μία επιλογή .
Τι ψάχνω να βρώ ?
Ούτε εγώ το ξέρω !!!!! Απλά κατι καλύτερο σε σχεση με αυτό που εχω .
Eνισχυτής Cayin cs100a, Ηχειο Quadral platinum m4, Dac Teac ud503.
Streaming αποκλειστικά.
Θα σας ευχαριστήσω ολους για τις γνώμες σας συμβουλές κριτικές ,ολα δεκτά .
Φιλικά Ιάσων.
Μια και εχουμε μαζέψει κάνα φράγκο σκέφτομαι να κάνω μια αγορά(αναβαθμιση) ηχείο δαπέδου.
Βέβαια εδώ και τρία χρόνια εχω μπλέξει με ενα λαμπάτο 50 watt triode και εχω κολλήσει με τον ηχο του που οτιδήποτε άλλο ακούσω απλά δεν μου κάνει κλικ !!!
Αρα ψάχνουμε ενα ηχειο τρίδρομο με υψηλη ευαισθησία διοτι η συμβίωση με τον εν λογω ενισχυτή προβλεπεται μεγάλη.
Τώρα παίζει με ενα ηχείο τρίδρομο 90 d. Οταν αγοράσθηκε ο ενισχυτής το ηχειο που εχω υπήρχε.
O Χωρος κλασικά σαλόνι 35 τετ. Αφρόντιστος και ουτε και προκειται να φροντιστεί .Μουσικές ολα τα σχέδια ..... εντάσεις μετριες εως δυνατές . Μπάτζετ 5000 χιλ.
Το καινουργιο Klipsh RF-7 3 ειναι μία επιλογή .
Τι ψάχνω να βρώ ?
Ούτε εγώ το ξέρω !!!!! Απλά κατι καλύτερο σε σχεση με αυτό που εχω .
Eνισχυτής Cayin cs100a, Ηχειο Quadral platinum m4, Dac Teac ud503.
Streaming αποκλειστικά.
Θα σας ευχαριστήσω ολους για τις γνώμες σας συμβουλές κριτικές ,ολα δεκτά .
Φιλικά Ιάσων.