- Reaction score
- 1
Κατ΄αρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τις χρήσιμες συμβουλές σας. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει τον συγκεκριμένο ενισχυτή με τα ηχεία μου. Δυστυχώς ο αντιπρόσωπος απέφυγε ευγενικά να δεκτεί κάποια δοκιμή του στον χώρο μου προτείνοντας μου να μεταφέρω τα ηχεία στο studio της αντ/πείας, πράγμα λίγο δύσκολο. Όσον αφορά τον C.Johnson πήρα την απόφαση να τον πουλήσω χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα ή ιδιαίτερο λόγο. Απλά ήθελα να κάνω την ζωή μου λίγο πιο "απλη" & να μην μπλέκω στην διαδικασία ψαξίματος καλού ταιριάσματος με τελικό και με interconnect. Ένας άλλος λόγος ήταν ότι μόλις είδα στην δοκιμή του "ΗΧΟΥ" τον YBA κόλλησα. Επίσης επικοινώνησα με την αντ/πεια της SPECTRUM για να τους ζητήσω την άποψη τους και μου είπαν ότι δεν θα έχω πρόβλημα διότι ο YBA είναι εξαιρετικό μηχ/μα. ¨Ακόμα όμως παλεύω γιατί συμμερίζομαι και εγώ την άποψη σας ότι τα ΑΙΟΛΟΣ θέλουν ρεύματα, και επειδή τα χρήματα είναι πολλά, δεν έχω περιθώρια λανθασμένης επιλογής. Ευχαριστώ για την υπομονή σας και περιμένω πως & πως τις απαντήσεις σας.