Αναζητηση τηλεορασης 60' / 1000-1200€

Reaction score
0
Χαιρεται. Ειμαι σε αναζητηση τηλεορασης 60 η και περισσοτερων ιντσων για τους δικους μου. Περιγραφω τις αναγκες των δικων μου για την νεα τηλεοραση παρακατω.

Ποσο αγορας
Περιπου στα 1000 - 1200 ευρω το μεγιστο. Εαν υπαρχει καποια πολυ καλη επιλογη ομως πχ για πανω απο 70 ας πουμε ιντσες, ισως θα μπορουσανε να δωσουνε καποια επιπλεον χρηματα.

Αποσταση θεασης
Ειναι περιπου στα τεσσερα μετρα, αλλα η τηλεοραση θα βρισκεται στο σαλονι οπου μπορει να παραμετροποιηθει η τοποθετηση της για συν-πλυν εναμιση μετρο περιπου.

Προοριζομενη χρηση
Η τηλεοραση θα λειτουργει κυριως με ψηφιακο δεκτη για τηλεοπτικα καναλια. Σε (πολυ μικροτερο βαθμο θα χρησιμοποιηθει για ταινιες μεσω hdmi και component, πρωτιστως ομως ειναι για καθημερινη τηλεοπτικη θεαση.

Καποια πραγματα τωρα περι της τηλεορασης που αναζητω. Η τηλεοραση πρακτικα θα λειτουργει κοντα στις 20 ωρες την ημερα. Απο τα κυρια χαρακτηρηστικα που ψαχνω λοιπον, ειναι η χαμηλη καταναλωση ρευματος. Φανταζομαι πως γιαυτο τον λογο αποριπτω τηλεορασεις τυπου plasma, δεν γνωριζω εαν εχει αλλαξει κατι πανω στην καταναλωση ρευματος τους και ειναι πλεον πανομοιοτυπες στη καταναλωση τους με τις τηλεορασεις τυπου LED.
Εχουμε ενα πολυ καλο επιπλο για την τηλεοραση απο την προηγουμενη 56' που ειχαμε, το βαρος/διαστασεις της δεν παιζει κανενα απολυτος ρολο. Μας ειναι αδιαφορο εαν η τηλεοραση θα προσφερει λειτουργειες και υπηρεσιες για διαδυκτιο, αναπαραγωγη απο usb η σκληρο δισκο, και κατηγορηματικα δεν προκειται να χρησιμοποιηθει για τρισδιαστατες προβολες.
Κοιταω σχεδον οποιαδηποτε επιλογη, αλλα αποφευγω ολες τις επιλογες απο τηλεορασεις της sony, λογω της κακης εγγυησης και της κακης εξυπηρετησης πελατων.
Υπαρχει καποια καλη επιλογη με τα χαρακτηρηστικα που ψαχνουμε; Αξιζει καποια αυτη την στιγμη η να περιμενουμε για μεσα στις γιορτες; Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αναζητηση τηλεορασης 60' / 1000-1200€

Στα χρήματα που θες η Sharp LC-60LE635E νομίζω είναι καλή επιλογή:http://www.skroutz.gr/s/386744/Sharp-LC-60LE635E.html
Καλησπερα Lesarros και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Ειδα την τηλεοραση απο το skoutz και φαινεται πολυ καλη. Διαβασα ομως πως βγαινουνε νεες εκδοσεις σε ενα μηνα περιπου απο τις περισσοτερες εταιριες και ηθελα να δω αν αξιζει να περιμενουμε λιγο για καποια νεα κυκλοφορια, η αν πεσουνε οι ηδη υπαρχουσες. Δυστηχως (και κακως κατεμε) οι περισσοτερες τηλεορασεις οπου εισαγοντε περιλαμβανουν τρισδιαστατη απεικονιση, οπου υπερπολλαπλασιαζουν το κοστος αγορας.

Reaction score
1.457
Απάντηση: Αναζητηση τηλεορασης 60' / 1000-1200€

Πιθανόν με την κυκλοφορία των νέων μοντέλων να υπάρξουν μειώσεις στις τιμές στις υπάρχουσες.Περίμενε μέχρι 15-20 Απριλίου,νομίζω και λόγω του Πάσχα θα γίνουν προσφορές και την συγκεκριμένη να τη βρεις σε καλύτερη τιμή.
Μιας και ούτ'εμένα μ'ενδιαφέρει το 3D αν αγόραζα τώρα 60άρα την Sharp θα έπαιρνα,που η τιμή της είναι πολύ καλή για LED LCD σ'αυτή τη διάσταση.

Reaction score
1.815

Ή αγοράζεις τώρα, ή περιμένεις να πάρεις ...τον επόμενο Φεβρουάριο, τη νεα σειρά που θα κυκλοφορήσει τώρα, σε καλύτερη τιμή !:biggrin:
Με την έλευση νέων προϊόντων οι τιμές ανεβαίνουν, για να ξαναπέσουν στη λήξη τους.

Reaction score
1.457

Εχει δικιο ο Delamostre.Τώρα στο link του skroutz στον tzampas έχει 1240.Αξιόπιστο μαγαζί,έχω ψωνίσει 3 φορές απ'αυτόν,δεν υπήρξε πρόβλημα.Παρτην τώρα και να πάει πιο κάτω τις επόμενες 2-3 εβδομάδες,αντε να είναι στα 20-30 ευρώ το πολύ.Το ρισκάρεις όμως?Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα!

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

Δεν υπαρχει καλυτερη περιοδος για να αγορασεις τηλεοραση απο ολες τις αποψεις.

Αρκει να βρεις αυτο που θελεις,

και θα το παρεις πραγματικα κοψοχρονια.

Ολες οι αλυσιδες καταστηματων κανουν ''κρα'' να ξεφορτωθουν τα μοντελα του προηγουμενου ετους

ωστε να υποδεχθουν το συντομοτερο δυνατο το νεο line up.

Οποτε παρτε το αποφαση και να ειστε σιγουροι οτι οποιαδηποτε αγορα και αν κανετε θα ειναι value for money

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.027
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic