Αναπαραγωγή Avatar Blu-Ray.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Ανοίγω αυτό το νήμα για να αναφέρουμε προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κατά την αναπαραγωγή του Blu-Ray της ταινίας Avatar.

Μέσο αναπαραγωγής: HTPC Vista Ultimate SP2

Blu-Ray Drive : LG GGW-H20L firmware YL05

Κάρταγραφικών : Gainward 9800 GT drivers 197.45 WHQL

Πρόγραμμα αναπαραγωγής:
Cyberlink PowerDVD 9 Ultra build 2528, η αναπαραγωγή δεν έχει κανένα πρόβλημα
Cyberlink Power DVD 10 Ultra bulid 1601, η αναπαραγωγή δεν έχει κανένα πρόβλημα
Arcsoft TMT3 v 3.0.1.170, τρομερό πρόβλημα στην εικόνα, δεν μπορείς να παρακολουθήσεις την ταινία.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Αναπαραγωγή Avatar Blu-Ray.

Έπειτα από την εγκατάσταση της νέας έκδοσης του AnyDVD HD 6.6.3.6 beta το Arcsoft TMT3 αναπαράγει το Avatar σωστά.

Reaction score
1
Αν μιλαμε για το γνησιο blu παιζει απροβληματιστα σε ps3.Αν μιλαμε για rip δεν εχω δοκιμασει.

Reaction score
130

Το γνήσιο blu-ray κανένα πρόβλημα σε μένα.

Reaction score
0

Καλημέρα...Και στο δικό μου Blue Ray Player παίζει μια χαρά.....

Reaction score
15.543

Ρε παιδια συγνωμη για το εκτος..αλλα...σας αρεσε η ταινια τοσο που την ξαναβλεπετε...και μαλιστα την πληρωσατε..:118::111:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167

Ρε παιδια συγνωμη για το εκτος..αλλα...σας αρεσε η ταινια τοσο που την ξαναβλεπετε...και μαλιστα την πληρωσατε..:118::111:
Απο το στόμα μου την πήρες την ερώτηση Κώστα!

Reaction score
0

Απο το στόμα μου την πήρες την ερώτηση Κώστα!
Εντάξει βρε παιδιά...Εγω βασικά δεν το είδα στον κινηματογράφο, περίμενα το δισκάκι...Επιθυμία της κόρης μου...Ωραία ιστοριούλα ομως, γιατί δεν.....

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.730
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναπαραγωγή Avatar Blu-Ray.

DENON DVD3800BD
Τουλάχιστον στο player έμεινες σταθερός στην μαμά.Στον ενισχυτή λίγο μας τα σκάτωσες αλλά δεν πειράζει , όλοι δικαιούνται να κάνουν λάθη δημητράκη.:116:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.357
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναπαραγωγή Avatar Blu-Ray.

Τουλάχιστον στο player έμεινες σταθερός στην μαμά.Στον ενισχυτή λίγο μας τα σκάτωσες αλλά δεν πειράζει , όλοι δικαιούνται να κάνουν λάθη δημητράκη.:116:
Γιάννη θα μπορούσες να συμπληρώσεις το off topic μνμ σου και με κάποια πληροφορία για το αν έπαιξε το Avatar και στο δικό σου player.
Δεν στο λέω για να στην μπώ,ούτε για παρατήρηση,αλλά επειδή μέχρι στιγμής υπάρχουν πολλά παράπονα ότι το δισκάκι αρνείται να παίξει σε αρκετά players(λόγω νέου είδους κλειδώματος).
'Οταν μπορέσω θα βάλω και όποιες πληροφορίες βρώ για τα player που δεν το αναπαράγουν.
Οπότε είναι σημαντικό να μείνει το θέμα όσο το δύνατον πιο ''καθαρό'' για να μην την πατήσουν κάποιοι κάνοντας μια άχρηστη αγορά.
Σε ευχαριστώ για την κατανόηση:107:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.357
Eδώ υπάρχει μια συζήτηση στο amazon για το θέμα.
Μέχρι στιγμής έχει παρουσιαστεί πρόβλημα σε :
1)Samsung BCD6500
2)Samsung BD-UP5000
3)PS3
4)Pioneer σειράς LX
5)Sharp BD-HP22U.
6)Pioneer BD-120(παίζει μια φορά και μετά γιοκ.Ή κατα την διάρκεια τους πετάει το pop up menu)
7)Sony BDP-S300

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.730
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναπαραγωγή Avatar Blu-Ray.

Γιάννη θα μπορούσες να συμπληρώσεις το off topic μνμ σου και με κάποια πληροφορία για το αν έπαιξε το Avatar και στο δικό σου player.
Δεν στο λέω για να στην μπώ,ούτε για παρατήρηση,αλλά επειδή μέχρι στιγμής υπάρχουν πολλά παράπονα ότι το δισκάκι αρνείται να παίξει σε αρκετά players(λόγω νέου είδους κλειδώματος).
'Οταν μπορέσω θα βάλω και όποιες πληροφορίες βρώ για τα player που δεν το αναπαράγουν.
Οπότε είναι σημαντικό να μείνει το θέμα όσο το δύνατον πιο ''καθαρό'' για να μην την πατήσουν κάποιοι κάνοντας μια άχρηστη αγορά.
Σε ευχαριστώ για την κατανόηση:107:
ΩΧ sorry george , εχεις δίκιο off topic , πλάκα έκανα του δημήτρη , δεν το εχω το avatar , και φυσικά δεν το εχω δει στο δικό μου player.Αν κάποιος φίλος -μέλος προτίθεται πολύ ευχαρίστως.Φυσικά δεν θεωρώ οτι μου την λες , κάθε άλλο , εγω ήμουν offside.Αν θέλει ο δημήτρης που νομίζω είμαστε κοντά , κάνουμε μια δοκιμή.Επίσης να συμπληρώσω λόγω edit οτι εχω δυο players , το a1, και το dvd 2500bd, οτι θέλετε στην διάθεσή σας.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.730

Αυτή κουφάλα με τα b&w που είναι? ξέρει αυτός ποιός είναι....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.685
Members
38.357
Νεότερο μέλος
Γιαννα