Ανατομικες καρεκλες γραφειου-gaming ανθεκτικες σε βαθος χρονου

BLUES

TV
Reaction score
988
Καλησπερα σε ολους
Αναμενω προσωπικες αναφορες για το ανωθι θεμα,για στιβαρες κατασκευες που αντεχουν 110 κιλα για πολυωρη χρηση σε Η/Υ
Μπατζετ εως 200 ε-----αν κατι ειναι εξαιρετο εως 250 ε
Ευχαριστω,προκαταβολικα

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.155
Θα έλεγα ότι αν δεν ανέβεις σε χρήματα λίγο ακόμη δεν πρόκειται να πάρεις γερή καρέκλα.
Μια καλή καρέκλα γραφείου κοστίζει τουλάχιστον 400 €
Σκέψου ότι όλες οι "κοινές" καρέκλες των 150 - 200 ευρώ που πουλάνε π.χ. στα e-shop, plaisio, mediamarkt κ.λ.π. είναι πολύ φτηνοκατασκευές, με λεπτές λαμαρίνες, βίδες που πιάνουν σε σπείρωμα 3 χιλιοστά και μετά από λίγο καιρό χαλάνε, ξεσφίγγουν, αλλά και υφάσματα και δερματίνες που ξεφτίζουν πολύ γρήγορα και πλαστικά που σπάζουν.

Μου έχουν φέρει αρκετές φορές καρέκλες για κόλλημα και επισκευή και τα έχω δει.
Την δική μου καρέκλα που χρησιμοποιώ την έκανα πατέντα με ρουλεμάν κάτω και πλάγια.
Κανονικά ρουλεμάν.
Και την έχω ενισχύσει σε σημεία και άλλαξα και αμορτισέρ με ένα καλής ποιότητας ιατρικό και δεν έχει πάθει τίποτα.
Μην περιμένεις από καρέκλες με αμορτισέρ των 5 και των 10 ευρώ να είναι γερές.
Και όλες αυτές τέτοια έχουν.

Όλο το βάρος και το κάθετο και το πλάγιο το δέχεται το αμορτισέρ.
Και πρέπει να το υποστηρίζουν και κάπως παχιές λαμαρίνες σκελετού, όχι των 3 χιλιοστών.

Ο Τάσος (abessalom) μου έφερε μια δική του καλή καρέκλα και βαριά για επισκευή και είχε σκελετό από 8 χιλιοστά λαμαρίνα!!
Τα σασί μικρών φορτηγών έχουν 8 χιλιοστά λαμαρίνα.

Ndis

Titika
Reaction score
4.812

Την έχω 3 χρόνια, τα δέρματα ειναι μια χαρά, η μονη συντήρηση (εκτός του καθαρισμού) ειναι wd40 μια φορά το χρόνο για τα τριξίματα. Ειμαι κοντά στα 2μ και αν και σήμερα ειμαι 110kg προ 2ετίας προσέγγιζα τα 140kg. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Φίλος την έχει και αυτός 3 χρόνια (ο οποίος ειναι 130kg+ σταθερά) και είναι σαν καινούργια.

ΥΓ Είχα και την Markus για χρόνια, δεν έχει καμία σχέση τόσο στην αίσθηση όσο και στην ποιότητα. Tο δέρμα πχ της markus στο κεφάλι θα κρατήσει maximum 2 χρόνια, επίσης δεν παρέχει ουσιαστική υποστήριξη στη μέση.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.774
SecretLab... Anda Seat.
Μετά το χάος.
Έχει και πιο ακριβές βεβαίως.
Μην πέσεις κάτω από τις παραπάνω γιατί σε 3-4 χρόνια θα είσαι πάλι για νέα καρέκλα...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.369

μακάρι να μπορούσες για το κορυφαίο μοντέλο...θα ήταν τέλος δρόμου φορέβα

Reaction score
6.224
Εγώ έχω αυτή εδώ και πέντε χρόνια και δεν κάνει κιχ....
Το μπάτζετ ξεφεύγει αλλά αν θες κάτι να αντέχει πραγματικά πρέπει να πληρώσεις. Επίσης αν μένεις Αθήνα ψάξε για herman miller aeron σε μτχ διότι πουλάνε πάρα πολλές σε λογικές τιμές κοντά εκεί που θες να δώσεις.

Την έχω 3 χρόνια, τα δέρματα ειναι μια χαρά, η μονη συντήρηση (εκτός του καθαρισμού) ειναι wd40 μια φορά το χρόνο για τα τριξίματα. Ειμαι κοντά στα 2μ και αν και σήμερα ειμαι 110kg προ 2ετίας προσέγγιζα τα 140kg. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Φίλος την έχει και αυτός 3 χρόνια (ο οποίος ειναι 130kg+ σταθερά) και είναι σαν καινούργια.

ΥΓ Είχα και την Markus για χρόνια, δεν έχει καμία σχέση τόσο στην αίσθηση όσο και στην ποιότητα. Tο δέρμα πχ της markus στο κεφάλι θα κρατήσει maximum 2 χρόνια, επίσης δεν παρέχει ουσιαστική υποστήριξη στη μέση.
Ακριβώς αυτό το μοντέλο έχεις;

BLUES

TV
Reaction score
988
Επελεξα τελικα Secretlab Titan 2020,με υφασμα
Παρελαβα σημερα
Θα μεταφερω εντυπωσεις ,μολις την συναρμολογησω
IMG_20211224_163639.jpg

BLUES

TV
Reaction score
988
Επελεξα τελικα Secretlab Titan 2020,με υφασμα
Παρελαβα σημερα
Θα μεταφερω εντυπωσεις ,μολις την συναρμολογησω
View attachment 234059
IMG_20211225_110045.jpg IMG_20211225_110101.jpg IMG_20211225_110137.jpg
Με επεκταση εγγυησης στα 5 χρονια δωρεαν,μετα απο αναρτηση σε σοσιαλ μιντια
Ειναι οτι καλυτερο,εχω δοκιμασει μεχρι τωρα--με καλυτερη εφαρμογη και απο την Νeue Chair που δοκιμασα

Reaction score
9.045
Καλησπέρα φίλε Γιώργο και Χρόνια Πολλά να χαίρεσαι την οικογένειά σου.
Είσαι άρχοντας να δω ποιος θα κουραστεί περισσότερο, η καρέκλα η εσύ :)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.075
Members
38.407
Νεότερο μέλος
wolf23