Ανταλλαγή

Reaction score
74
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος στο site ( βλέπω καιρό απλά δεν μιλούσα :p ) και θα ήθελα να ανταλλάξω κάποια πράγματα που έχω για να πάρω κάποια που θέλω. Αν δεν καταφέρω να βρω αυτά που θέλω, θα πουλήσω τα δικά μου και μετά θα προχωρήσω σε αγορά.
Εννοείτε βέβαια πως θα χρειαστώ και λίγη βοήθεια γιατί δεν ξέρω ακριβώς τι θέλω ( μάλλον καλύτερα τι μπορώ να πάρω με αυτά που δίνω ). Έχω λοιπόν τα εξής: B&W 603 S3, B&W ASW 600, B&W LCR60 S3 Monitor Audio S6, Denon AVR-1803, DVD Pioneer 565A.
Όλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση εκτός από το κεντρικό της B&W που η κόρη μου πάτησε μέσα το tweeter, δουλεύει άψογα βέβαια αλλά πρέπει να το αναφέρω. Για τα Monitor Audio έχω και τα κουτιά τους.
Και τώρα στο resume... θέλω να βρω ένα σύστημα 2 ηχείων με έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή ή ράδιοενισχυτη, δεν με πειράζει αν τα ηχεία θα είναι δαπέδου ή βάσης. Βέβαια το όλο σύστημα να είναι εφάμιλλης ποιότητας ή/και αξίας. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μένω στην Ρόδο.
Περιμένω τις προτάσεις σας και τις συμβουλές σας.
Ευχαριστώ
Φιλικά Φώτης

Reaction score
74
Απάντηση: Ανταλλαγή

Θα προτιμούσα να βρω κάτι για ανταλλαγή αλλά αν δεν βρω θα τα δώσω 450 αν είναι κάποιος από Ρόδο 400+ μεταφορικά αν χρειαστεί να ταξιδέψουν για να μην επιβαρυνθεί κάποιος τα έξοδα μεταφοράς.

Reaction score
7.114

Ανταλλαγη λιγο δυσκολο ειδικα εκει που εισαι.Στη θεση θα κρατουσα τα s6,ειναι πολυ καλα ηχεια,το ιδιο θα εκανα και με το 565 (που ετσι και αλλιως δεν πιανει και τιποτα),θα αγοραζα ενα καλο dac (καποιο xindak για παραδειγμα) και ενα καλο δικαναλο στα 1000 περιπου ευρω (creek,musical fidelity).B&W και denon θα μπορουσαν να φυγουν ευκολα με λογικες τιμες

Reaction score
74

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα μπορούσες να μου πεις κάποια συγκεκριμένα μοντέλα? Κατά την γνώμη σου πιο καλά ηχεία είναι τα Monitor Audio S6 ή τα B&W 603 S3? Έχω και ένα ζευγάρι KEF Q35 τα οποία παίζουν πιο "γλυκά" και από τα άλλα δύο. Γενικά είμαι σε δίλημμα, δεν ξέρω πιο να δώσω και πιο να κρατήσω :)

Reaction score
7.114

το πιο γλυκα που λες δεν σημαινει οτι ειναι και πιο καλο ή πιο σωστο,αλλα σημασια εχει τι αρεσει σε σενα.Ανσε καλυπτουν τα kef κρατησε αυτα και πουλα τα s6 που θα πιασουν και πιο πολλα.Απο ενισχυτες ενδεικτικα θα πω καποιους, musical fidelity M3,Creek evolution 2,5350 evolution.Απο dac παλι ενδεικτικα καποια,xindak dac5,musical fidelity m1,τα πιο προσιτα cambridge audio dacmagic. Το σιγουρο οτι θα ακουσεις πιο καλο ηχο σε μουσικο υλικο απο αυτον που εχεις τωρα.

Reaction score
74

Έχεις δίκιο... Πρέπει να τα ακούσω όλα και να αποφασίσω πια να κρατήσω. ( εκεί δυσκολεύομαι ).
Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω και ένα Denon DCD-685 το οποίο δεν θα πουλήσω. Οπότε μάλλον θα έχω αυτό για Player μέχρι να αγοράσω κάτι καλύτερο .

Reaction score
74

Ορίστε και μερικές φωτογραφίες από τα πράγματα μου.

Εννοείτε ότι οι ζωγραφιές στον τοίχο είναι από τις κόρες μου :p

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος