Αντικατάσταση Logitech Z906

Reaction score
118
Καλημέρα. Θέλω να αντικαταστήσω τα 2 βασικά (μπροστινά δηλαδή) ηχεία του σετ της logitech μιας και πλέον το σετ αυτό το παίζω με έναν κανονικό ενισχυτή και άρα τα σχεδόν "ψεύτικα" αυτά ηχειάκια ούτε αποδίδουν αλλα και στο τέλος θα τα κάψω κιόλας. Τα έχω σε βασούλες επι του τοίχου και έτσι θα ήθελα ένα σετ ηχείων να μπεί σε βάση στον τοίχο επίσης.
Χρήματα γύρω στα 200 το πολύ, δεν θα έλεγα οχι και σε μεταχειρισμένα σε καλή τιμή, τιμή ευκαιρίας.
Είδα αυτά.... https://www.skroutz.gr/s/4166586/Dali-Zensor-3.html και μ'αρέσανε αλλά δεν μπορώ τόσα χρήματα να δώσω.
Ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ. Φιλιά στους παλιόφιλους που γνωριζόμαστε απο όμορφες εποχές ακροάσεων, θεάσεων, συναντήσεων κλπ κλπ.

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
127
Αν σου αρέσουν τα Dali, δες καλύτερα τα Pico που είναι πιο μικρά και ίσως πιο ανεκτά για τον ενισχυτή των Z906.

Εγώ είχα κάποτε τα Logitech Z-2300 (2.1) και τους είχα βάλει κάτι ηχεία Koda (5 inch woofer / 1 inch twitter).
Η αναβάθμιση ήταν αισθητή και μόνο που βάζεις ηχείο με ξεχωριστό tweeter.

edit: ωχ sorry δεν διάβασα καλά ότι τα παίζεις με ξεχωριστό ενισχυτή.

Reaction score
5.636
Έγραψε ότι πλέον παίζουν σε κανονικό ενισχυτή οπότε δεν υπάρχει περιορισμός άλλον από το οικονομικό

Reaction score
118
Καλημέρα. Στην φώτο βλέπετε πως έχω τα logitech, βλέπετε και τον ενισχυτή που πήρα.
Και είναι ο Sony STR-DG510.
Επίσης είδα κάποια πιο μαζεμένα για τον χώρο και είναι τα εξής: https://www.skroutz.gr/s/16255067/Klipsch-R-51M.html#specs

Attachments

Reaction score
3.527
Καλημέρα

Αν μπορείς να βρεις τα Magnat Monitor Supreme 102 θα με θυμηθείς. Εγώ τα έχω στο γραφείο με ένα 8'' sub και κελαηδάνε με έναν SMSL SA300 που τα έχω συνδέσει πάνω τους. Με είχε πιάσει και μένα η αναβάθμιση αλλά όταν έβαλα το sub το σύστημα δεν τα άλλαξα. Τιμή το σετ αν θυμάμαι καλά 80 ευρώ με μεταφορικά. Στο skroutz αν ψάξεις θα τα βρεις.

Φιλικά Κωνσταντίνος

Reaction score
118
Καλά για sub έχω ένα τελείως ετερόκλητο ηχείο που εαν το γράψω, αυτοί που βλέπουν το θέμα που άνοιξα, θα γελάνε.Διοτι είναι κατάλοιπο απο την παλιά εποχή που ασχολιόμουν. Είναι μια ferrari σε μάντρα αυτοκινήτων με 500ράκια fiat. Επίσης έχω και πανάκριβα μπροστινά ηχεία αγορασμένα απο τον συγχωρεμένο και φίλο μου, ιδρυτή του av site Ανδρέα, τα οποία έχω πακεταρισμένα και αποθηκευμένα εδώ και χρόνια, μετά απο μετακόμιση. Όμως δεν θέλω να πάρω μεγάλα ηχεία τώρα λόγω χώρου κλπ. Αυτό που μου λες εαν είναι αρκετά καλύτερο απο αυτό που δίνει στο σετ η logitech, να το εξετάσω. Σ'ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
3.527
Καλά για sub έχω ένα τελείως ετερόκλητο ηχείο που εαν το γράψω, αυτοί που βλέπουν το θέμα που άνοιξα, θα γελάνε.Διοτι είναι κατάλοιπο απο την παλιά εποχή που ασχολιόμουν. Είναι μια ferrari σε μάντρα αυτοκινήτων με 500ράκια fiat. Επίσης έχω και πανάκριβα μπροστινά ηχεία αγορασμένα απο τον συγχωρεμένο και φίλο μου, ιδρυτή του av site Ανδρέα, τα οποία έχω πακεταρισμένα και αποθηκευμένα εδώ και χρόνια, μετά απο μετακόμιση. Όμως δεν θέλω να πάρω μεγάλα ηχεία τώρα λόγω χώρου κλπ. Αυτό που μου λες εαν είναι αρκετά καλύτερο απο αυτό που δίνει στο σετ η logitech, να το εξετάσω. Σ'ευχαριστώ πολύ.
To ηχείο που προτείνω είναι ¨Ηχείο¨ και όχι μέρος ένος pc based 5.1 setup, χωρίς αυτό να κατακρίνει τα logitech. Είναι ηχείο που μπορεί να σταθεί μόνο του.
Magnat Monitor Supreme 102 Black - Skroutz.gr
Στα λεφτά του το set προσωπική άποψη δεν θα βρεις κάτι πέρα από Κινέζους κατασκευαστές. Και η κατασκευή στιβαρή και κρεμιέται και στον τοίχο.

Reaction score
118
To ηχείο που προτείνω είναι ¨Ηχείο¨ και όχι μέρος ένος pc based 5.1 setup, χωρίς αυτό να κατακρίνει τα logitech. Είναι ηχείο που μπορεί να σταθεί μόνο του.
Magnat Monitor Supreme 102 Black - Skroutz.gr
Στα λεφτά του το set προσωπική άποψη δεν θα βρεις κάτι πέρα από Κινέζους κατασκευαστές. Και η κατασκευή στιβαρή και κρεμιέται και στον τοίχο.
Ίσως πάρω και τα 202. Μπορώ να γλυτώσω το ΦΠΑ και έτσι να μου βγούν στα 122 ευρώ. Σκέφτομαι μήπως αξίζει η διπλάσια διαφορά τιμής και είναι και παρόμοιας φιλοσοφίας αφού είναι της ίδιας σειράς της εταιρίας.

Reaction score
3.527
Αν με ρωτήσεις είχα και τα δύο. Το 202 δεν με ενθουσίασε για την near field δουλειά που τα ήθελα για αυτό τα έδωσα και κράτησα τα 102 με το Sub. Τα 202 έχουν καλό μπάσο αλλά για μένα τα 102 με sub παίζουν καλύτερα. Και τα δύο πάντως είναι καλές στιβαρές κατασκευές και δεν έχουν σχέση με τα logitech και από πλευράς κατασκευής, μιλάμε για κανονικά ηχεία.

Reaction score
118
Άρα αφού έχω μεγάλο sub θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και θα γλυτώσω και χρήματα. Άλλωστε κατα 80% τα θέλω όλα ως σύνολο, για ταινίες.

Reaction score
3.527
Για ταινίες θα είσαι μια χαρά. Πολύ καλά ηχεία για τα λεφτά τους. Πάντα προσωπική άποψη.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.817
Members
38.498