Αντιμετώπιση δακτυλιών στα ηχεία

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
127
Καλησπέρα!
Έχω ένα αρκετά καλό σύστημα ηχείων, τα οποία όμως κάνουν με το παραμικρό δαχτυλιές αν τα αγγίξεις. Χθες που έκανα μια μικρομεταφορά τους γέμισαν. Δεν εννοώ τα woofer (που κι αυτά αφήνουν), αλλά κυρίως στο ξύλο.

Θέλω να ρωτήσω με ποια μέθοδο να τις σβήσω.
Πχ κάποιο ειδικό πανί με ειδικό σπρέυ κτλ; Συγκεκριμένες προτάσεις αγοράς αν μπορείτε :D

Τέλος, τι σημαίνει το να αφήνει δαχτυλιές ένα ηχείο;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.409
Λείο υγρό microfiber, πολύ σφιχτά στιμμένο. Το κινεζομάγαζο έχει με 1€ τέλεια, πρέπει όλοι να έχουμε 5-6 απ' αυτά.
Εγώ κρατάω στοκ τουλάχιστον 10, είναι τα μόνα που συγκρίνονται με τα πανάκριβα λεία που δεν υπάρχουν εδώ και χρόνια πιά στην Ελλάδα.

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.443
Αζαξ για τα τζάμια , το πράσινο που μυρίζει λεμόνι και πανί με μικροίνες που λέει ο Ζιζικ από πάνω.
Ο λόγος ? διαλύει τα λίπη που αφήνουν τα δάκτυλα, τα οποία αλλιώς θα γίνουν μία θαμπάδα.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.019
Κάποιο από τα μηχανήματα που έχουν περάσει από το σπίτι στη συσκευασία είχε και άσπρα βαμβακερά γαντάκια.

ika

News
Reaction score
16.513
Και με κάποιο απαλό υγρό (όχι όξινα ή αλκαλικά), πχ αυτό που είναι για τον καθαρισμό των οθονών που βγάζει και τις δακτυλιές.
Πάντως αυτό που λέει η melina, με γαντάκια, είναι το πιό πρακτικό αρκεί να το θυμάσαι να τα βάζεις.

jag

Reaction score
30.896
Κάνουν και τα πανάκια για καθαρισμό γυαλιών, βρέξιμο στύψιμο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88