Αν είχα λεφτά...

Reaction score
262
Αραγε πως να ειναι σε πολυκαναλο 5.1 ;:107: Θα γεμιζουν το χωρο ή θα πρεπει να παω σε 7.1;:107::107::107:

Reaction score
874
(Αχ αυτά τα KEFreferenceόμως, τα θέλω σε μια γιάφκα μόνα τους)
Αν εννοείς τα 207/2 δεν είσαι μόνο εσύ...Όσοι τα είδαμε και τ' ακούσαμε το Νοέμβρη (με τα simaudio)...το ίδιο νιώσαμε...Εγώ πάντως ΔΕΝ πρόκειται να τα πάρω ποτέ...Θα μείνω με τα 205...
Γιατί απλά μετά ΔΕΝ θά 'χω να περιμένω ΤΙΠΟΤΑ (όσον αφορά το θέμα ηχείο...)
(Και μη πεταχτεί κανένας έξυπνος και μου πει για τα muon...Αυτά δεν είναι ηχεία...είναι γλυπτά...)

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.447
Αν είχα λεφτά, θα τα ακουμπούσα στην Alitalia... Το πρόβλημα είναι ότι συνήθως όταν κανείς έχει λεφτά δεν έχει χρόνο, και όταν έχει χρόνο δεν έχει λεφτά. Shit...
Χμμμ,υποθέτω ότι τα σκάτωσα κανονικά που δεν έχω ούτε χρόνο ούτε λεφτά ε;:116:

Reaction score
874
Επειδη τα λεφτα δεν ειναι το παν , αλλα για μενα πρωτιστως ρολο παιζει το ..συναισθημα ...να ενα συστηματακι που προτεινω :

Θα με προβληματιζε ισως η τοποθετηση στο χωρο..αλλα στο τελος ολο και κατι θα γινοταν νομιζω... :137:
Την που...να...Δυο μέτρα κανιά...90 μοίρες γωνία λυγισμένα και εξάντλησε το όρθιο τρίδρομο...Δεν μπορώ...θα γράψω review.....................

-Οι 'καμάρες' στη μεσαία περιοχή δεν θα άφηναν χώρο στο ηχείο να 'αναπνεύσει'...Η δε ασορτί με το βρακάκι ριγέ κάλτσα θα κάλυπτε τη μαγεία από τις ακριβές γυμνές βαλχάλες που θα καλούντο να το συνοδεύσουν...
-Το απροκάλυπτα γυμνό και λείο δέρμα θα διευκόλυνε τις αντανακλάσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούνται στάσιμα ενώ τα βαμμένα μάτια και η προκλητικά προτεινόμενη γλωσίτσα ουδεμία σχέση έχουν με το αυστηρό προσανατολισμό του σοβαρού αυτού μουσικού αναπαραγωγέα...
-Μη σας παραπλανά το 'ασορτί' χρώμα των μαλλιών με αυτό του ηχείου...είναι απλά μια πλάνη...
-Η δε μαύρη ταντέλλα(ουυυφφφφ) φοβάμαι μη λειτουργήσει σαν 'πέπλο' και το όλο σύστημα χάσει σε ανάλυση.............

Συμπέρασμα.......

ΔΕΝ θα το πάρω(το ηχείο....)
Θα πάρω μόνο το μ...................

Sudoku

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419
Νεότερο μέλος
JOHNDOULAMIS