Αξίζει ένας παλιουρας να ασχοληθεί με τα flac?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.293
Απάντηση: Αξίζει ένας παλιουρας να ασχοληθεί με τα flac?

αν είναι εραστής της μουσικής, γιατί να μην ασχοληθει με τα φλακ?\

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.517

Μπα! Τα flac έχουν κάπως ξηρά πρίμα. Συνιστώ ape.

Reaction score
0

Τι ην τούτο και από που το ψωνίζεις μπρε; Συμφέρει; Җ

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.141
Απάντηση: Σε όλα υπάρχει και το αντίστοιχο πείραμα...

Η όπως λένε τα αμερικανάκια

You can't teach an old dog new tricks!
Αν και άνθρωποι και σκύλοι δεν εξισώνονται,άκόμη και τότε όλα μπορούν να συμβούν:
[reliops=Old Dog, New Tricks (feat. Snoop and Toby)][youtube]wsmPyv2APJA[/youtube][/reliops]

Όσο γιά τους πάλιουρες,ας αναλάβουν τις...παλιουροευθύνες τους:612:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.517
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξίζει ένας παλιουρας να ασχοληθεί με τα flac?

wv για αληθοφανή μεσαία...:114:
... ναι αλλα ο προ είναι λαμπάτος και την κάνει τη μεσαία πολύ προβολική. Λίγο ακόμα και θα μου προβάλει στον τοίχο σε 576p... :114:

Reaction score
40
Απάντηση: Σε όλα υπάρχει και το αντίστοιχο πείραμα...

Αν και άνθρωποι και σκύλοι δεν εξισώνονται,άκόμη και τότε όλα μπορούν να συμβούν:
[reliops=Old Dog, New Tricks (feat. Snoop and Toby)][youtube]wsmPyv2APJA[/youtube][/reliops]

Όσο γιά τους πάλιουρες,ας αναλάβουν τις...παλιουροευθύνες τους:612:
Ωραίο τρόπο βρήκαν τα σκυλάκια να καθαρίζουν τα...flac τους ούτε πλυντήριο ούτε τίποτα. Ένα συρματόπλεγμα ένα χαλί λίγη άσφαλτος στεγνά χωρίς καν σπρέι και ο ήχος ξανά για την δόξα τραβά.:142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Εγω για να πω την αληθεια με τα φλακια εχω ξανανοιωσει βρε παιδι μου......................απο 43 αισθανομαι......θα ελεγα........27 και 3 μηνες!!!!!Αληθεια σας λεω ....αστε που η γυναικα μου λεει να σταματησω να κατεβαζω απο τα κωλοστεκια που νταραβεριζομαι γιατι δεν αντεχει αυτην την σεξουαλικη υπερδιεγερση που διακατεχομαι (ειδικα αν εχω κατεβασει τιποτις XRCD K2 HD )και θελω τουλαχιστον 4 φορες την μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αστε τωρα στα 24/96.............περιττο να σας πω οτι η πεθερουλα δεν ερχεται στο σπιτι γιατι ειπε στην κορη οτι ......πολυ γυαλιζει το ματι μου τωρα τελευταια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Θελω γιατρο?????

Reaction score
4

"Αξίζει ένας παλιουρας να ασχοληθεί με τα flac?"

Πόσο πάλιουρας δηλαδή ;

Υπολογιστές ξέρει ; :138:

Reaction score
140
Τελευταία αναγκάζομαι να εξηγώ τι είναι τα φλακια σε ανθρώπους που ακούν μουσική ανεξαρτήτου ηλικίας
Και 25 και 35 και 45 περιέργως όσο ανεβαίνει η ηλικία είναι πιο δεκτικοί

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.517

Είναι επειδή οι μεγαλύτεροι βαριούνται. Οι νεαρώτεροι την ψάχνουν, τους ενδιαφέρει περισσότερο το διαφορετικό από το εύστοχο και ορθό.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.517

Εγω για να πω την αληθεια με τα φλακια εχω ξανανοιωσει βρε παιδι μου......................απο 43 αισθανομαι......θα ελεγα........27 και 3 μηνες!!!!!Αληθεια σας λεω ....αστε που η γυναικα μου λεει να σταματησω να κατεβαζω απο τα κωλοστεκια που νταραβεριζομαι γιατι δεν αντεχει αυτην την σεξουαλικη υπερδιεγερση που διακατεχομαι (ειδικα αν εχω κατεβασει τιποτις XRCD K2 HD )και θελω τουλαχιστον 4 φορες την μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αστε τωρα στα 24/96.............περιττο να σας πω οτι η πεθερουλα δεν ερχεται στο σπιτι γιατι ειπε στην κορη οτι ......πολυ γυαλιζει το ματι μου τωρα τελευταια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Θελω γιατρο?????
Πιες ένα redbull. (Για στείλε pm με link από στέκια, εκτός από το γνωστό...)

Reaction score
11
Τελευταία αναγκάζομαι να εξηγώ τι είναι τα φλακια σε ανθρώπους που ακούν μουσική ανεξαρτήτου ηλικίας
Και 25 και 35 και 45 περιέργως όσο ανεβαίνει η ηλικία είναι πιο δεκτικοί
Eίναι επειδή στα 50 έχει δημιουργηθεί ο ΤΕΛΕΙΟΣ άνθρωπος! (Του χρόνου προβλέπεται να ανεβαίνει λίγο το όριο στα...51).

:142:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Αξίζει ένας παλιουρας να ασχοληθεί με τα flac?

...
Είναι δύσκολο για κάποιον που έχει μείνει στο παλιό τρόπο του cd και του βινυλίου.

Πρέπει να ασχοληθεί με υπολογιστή-κάρτα ήχου-dac και να ψάχνει για να το setάρει σωστά.
Και άντε και το έφτιαξες..., την μουσική που έχεις ήδη πως θα την ψηφιοποιήσεις ; !!!
Ο τρόπος είναι... κουραστικός . . . :137:

Από την άλλη όμως, μπορείς να ψάχνεις μουσική πέρα από την δισκοθήκη σου (εδώ θες και internet) και κυρίως μπορείς να ακούς ότι έχεις ψηφιοποιήσει , άνετα και εύκολα.
Οι δυνατότητες προγραμματισμού, δημιουργίας πεήλιστ κτλ το κάνουν ακόμα πιο απολαυστικό.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.517

Θαυμάσια νέα! Καιρός λοιπόν ο τέλειος άνθρωπος να πάρει και ηχεία της προκοπής! :114: :114:

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Αξίζει ένας παλιουρας να ασχοληθεί με τα flac?

Θαυμάσια νέα! Καιρός λοιπόν ο τέλειος άνθρωπος να πάρει και ηχεία της προκοπής!
ΩΩΩΩΧ! Ο κάλος μου!!!

:143::143::143:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.221
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος