- Reaction score
- 140
Η όπως λένε τα αμερικανάκια
You can't teach an old dog new tricks!
Αν και άνθρωποι και σκύλοι δεν εξισώνονται,άκόμη και τότε όλα μπορούν να συμβούν:Η όπως λένε τα αμερικανάκια
wv για αληθοφανή μεσαία...:114:Μπα! Τα flac έχουν κάπως ξηρά πρίμα. Συνιστώ ape.
VW !!! 'Οου γιες!wv για αληθοφανή μεσαία...:114:
Ναι VW...και BMW (με M3 plugin) για τρελά "γκάζια" :142::143:VW !!!
... ναι αλλα ο προ είναι λαμπάτος και την κάνει τη μεσαία πολύ προβολική. Λίγο ακόμα και θα μου προβάλει στον τοίχο σε 576p... :114:wv για αληθοφανή μεσαία...:114:
Ωραίο τρόπο βρήκαν τα σκυλάκια να καθαρίζουν τα...flac τους ούτε πλυντήριο ούτε τίποτα. Ένα συρματόπλεγμα ένα χαλί λίγη άσφαλτος στεγνά χωρίς καν σπρέι και ο ήχος ξανά για την δόξα τραβά.:142:Αν και άνθρωποι και σκύλοι δεν εξισώνονται,άκόμη και τότε όλα μπορούν να συμβούν:
[reliops=Old Dog, New Tricks (feat. Snoop and Toby)][youtube]wsmPyv2APJA[/youtube][/reliops]
![]()
Όσο γιά τους πάλιουρες,ας αναλάβουν τις...παλιουροευθύνες τους:612:
Πιες ένα redbull. (Για στείλε pm με link από στέκια, εκτός από το γνωστό...)Εγω για να πω την αληθεια με τα φλακια εχω ξανανοιωσει βρε παιδι μου......................απο 43 αισθανομαι......θα ελεγα........27 και 3 μηνες!!!!!Αληθεια σας λεω ....αστε που η γυναικα μου λεει να σταματησω να κατεβαζω απο τα κωλοστεκια που νταραβεριζομαι γιατι δεν αντεχει αυτην την σεξουαλικη υπερδιεγερση που διακατεχομαι (ειδικα αν εχω κατεβασει τιποτις XRCD K2 HD )και θελω τουλαχιστον 4 φορες την μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αστε τωρα στα 24/96.............περιττο να σας πω οτι η πεθερουλα δεν ερχεται στο σπιτι γιατι ειπε στην κορη οτι ......πολυ γυαλιζει το ματι μου τωρα τελευταια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Θελω γιατρο?????
Eίναι επειδή στα 50 έχει δημιουργηθεί ο ΤΕΛΕΙΟΣ άνθρωπος! (Του χρόνου προβλέπεται να ανεβαίνει λίγο το όριο στα...51).Τελευταία αναγκάζομαι να εξηγώ τι είναι τα φλακια σε ανθρώπους που ακούν μουσική ανεξαρτήτου ηλικίας
Και 25 και 35 και 45 περιέργως όσο ανεβαίνει η ηλικία είναι πιο δεκτικοί
Είναι δύσκολο για κάποιον που έχει μείνει στο παλιό τρόπο του cd και του βινυλίου.Τελευταία αναγκάζομαι να εξηγώ τι είναι τα φλακια σε ανθρώπους που ακούν μουσική ανεξαρτήτου ηλικίας
...
ΩΩΩΩΧ! Ο κάλος μου!!!Θαυμάσια νέα! Καιρός λοιπόν ο τέλειος άνθρωπος να πάρει και ηχεία της προκοπής!