Απελπίστηκα με την αγορά Θεσ/κης

Reaction score
1.269
Που θα βρούμε σε blu ray τις τριλογίες Pirates of Carrribean &
Lord of the rings? Με Ελληνικούς υπότιτλους εννοείται!!
Εχω πάει 1 δισεκατομμύριο φορές σε Public,Metropolis,Media Markt και έχουν τα ίδια και τα ίδια.Harry potter και πράσινα άλογα.Αναρωτιέμαι τα αγοράζει κανείς?Μία αναθεματισμένη ταινία ζητώ και ούτε σε DVD δεν την βρίσκω.:141:Τι πρέπει να κάνω,να φύγω Αμερική μόνιμα για να βρίσκω οτι θέλω?Ελεος..Στην Αθήνα έχετε ποικιλία στο πχ Fnac,Media,virgin ή και εκεί τα ίδια χάλια?

Reaction score
1.024
Απάντηση: Απελπίστηκα με την αγορά Θεσ/κης

Στον όρμο των πειρατών δοκίμασες:116:;

Reaction score
1.269
Καλό:116:

Δεν αγοράζω ποτέ copy.Πάντα πρωτότυπα και στην καλύτερη ποιότητα,όσο και αν κάνει (και ας μην έχω μετά να φάω...).
Το έχω σαν θεμελιώδη αρχή!

Reaction score
19
Απάντηση: Re: Απελπίστηκα με την αγορά Θεσ/κης

Ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει (από όσα ξέρω) στην Ελλάδα... Το LOTR δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε BD παγκοσμίως...
http://www.blu-ray.com/movies/The-Lord-of-the-Rings-The-Motion-Picture-Trilogy-Blu-ray/5174/
Πως γίνεται αυτό...?

Αφού έχω το LOTR Ι & ΙΙ σε BD rip 28GB έκαστη ταινία..

Μάλλον είμαι τρελός hacker και δεν το ξέρω!:114:

Reaction score
19

Και το ποιο φοβερό είναι ότι κάθισα στο PC έτοιμος να τα διαγράψω διότι δεν έχω και πολύ χώρο....! από τύχη είδα το νήμα! :D

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Απελπίστηκα με την αγορά Θεσ/κης

Και το ποιο φοβερό είναι ότι κάθισα στο PC έτοιμος να τα διαγράψω διότι δεν έχω και πολύ χώρο....! από τύχη είδα το νήμα! :D
Κυκλοφορούν μετά από upscaling στο διαδύκτιο... Αλλά δεν είναι τα original τα οποία πήραν και άλλη καθυστέρηση... Τα Pirates κυκλοφορούν ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...!!!:141:

Reaction score
19

Για του λόγου το αληθές έβγαλα και screenshots.. αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει πμ...

Reaction score
19

:135::138:

ένιωσα το χρέος όμως!

πάντως φαίνεται σίγουρα πολυυυυυυυυυ καλύτερα από DVD...

Reaction score
1.269
Ρε παιδιά,βρήκα στην Αθήνα αλυσίδα καταστημάτων DVD που λέγεται "Videoin" και έχει πολύ χαμηλές τιμές-ποικιλία.DVD που εδώ έχουν 17€ εκεί έχουν 10€ αλλά το κυριότερο έχει ποικιλία.Ψώνησε κανείς να μου πει εντυπώσεις?

Reaction score
10
Ρε παιδιά,βρήκα στην Αθήνα αλυσίδα καταστημάτων DVD που λέγεται "Videoin" και έχει πολύ χαμηλές τιμές-ποικιλία.DVD που εδώ έχουν 17€ εκεί έχουν 10€ αλλά το κυριότερο έχει ποικιλία.Ψώνησε κανείς να μου πει εντυπώσεις?
Από Κέρκυρα που βρίσκομαι (και καθότι χωριό που δεν βρίσκω τίποτα), έχω κάνει παραγγελία και ήταν ικανοποιητική η αντιμετώπιση.
Τουλάχιστον τα έστειλαν. Είχα βασικά παραγγείλει το Planet Earth σε BD που έλεγαν ότι το είχαν με ελληνικούς υπότιτλους,
και με είχαν πάρει τηλέφωνο την επόμενη να μου πουν ότι δεν είναι με ελληνικά αλλά με αγγλικά...
Αλλά το Interview with a vampire το είχαν στείλει στην special edition που δεν βρισκόταν πουθενά.

Reaction score
1.269
Τους πήρα τηλέφωνο το πρωί για τον άρχοντα δαχτυλιδιών και τους πειρατές καραιβικής τριλογία και terminator 2 σε DVD και μου λέγαν "αυτό δεν ξανακυκλοφορεί,για το άλλο να πάρω τηλέφωνο να δω αν το έχουμε και το τρίτο δεν το έχουμε σίγουρα" και σπάστηκα.Αμα δεν τα έχουν ούτε σε DVD,βράστα!!!Που θα πάει,θα γυρίσει ο τροχός και θα τα βρώ μια μέρα κάπου-κάποτε.

**Το public (Cosmos) κάτι κάνει..Εφερε σε blu ray τους πειρατές 3 μέρη αλλά στα ξένα (40€/τεμ) και επίσης στα ξένα τα 3 matrix (30€/τεμ)

Reaction score
1.269
-Καλά δεν βγάζεις άκρη με τα λεγόμενα του καθενός.Ο ένας θάβει την μία τεχνολογία και ο άλλος την παινεύει..Πάντως εφόσον το blu ray παίζει και DVD,άρα υπερτερεί.

-Ξέρει κανείς που θα βρώ για original (μόνο) DVD αγορά τα:

Lord of the rings (trilogy)
Pirates of Carribean (trilogy)
Terminator 2

NIX

Reaction score
0

Οσον αφορα τα LOTR και T2,σου πουλαω τα δικα μου Extended Edition και Ultimate Edition.

.

Reaction score
1.269
Οχι ευχαριστώ,παίρνω πάντα καινούρια.

Μπορεί κανείς να μου πει αν η τριλογία που βρήκα εδώ έχει Ελληνικούς υπότιτλους?Λέει γλώσσα Αγγλικά αλλά για υπότιτλους δεν βρήκα κάτι..Σίγουρα είναι region2 Pal,Europe..

http://www.amazon.co.uk/Lord-Rings-Trilogy-Extended-Box/dp/B0002VJT2C/ref=pd_cp_d_h__1_img

Και μία λίρα Αγγλίας πόσα ευρώ αντιστοιχεί?

Reaction score
10
Οχι ευχαριστώ,παίρνω πάντα καινούρια.

Μπορεί κανείς να μου πει αν η τριλογία που βρήκα εδώ έχει Ελληνικούς υπότιτλους?Λέει γλώσσα Αγγλικά αλλά για υπότιτλους δεν βρήκα κάτι..Σίγουρα είναι region2 Pal,Europe..

http://www.amazon.co.uk/Lord-Rings-Trilogy-Extended-Box/dp/B0002VJT2C/ref=pd_cp_d_h__1_img

Και μία λίρα Αγγλίας πόσα ευρώ αντιστοιχεί?
Μόνο Αγγλικά δυστυχώς... Το ψάχνω και γω αλλά η Audiovisual δεν πρόκειται να το ξαναβγάλει...
1 Λίρα = 1,08645 €

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Απελπίστηκα με την αγορά Θεσ/κης

Οσον αφορα τα LOTR και T2,σου πουλαω τα δικα μου Extended Edition και Ultimate Edition.

.
Σαν αυτό που βρήκε ο Οδυσσέας πιο πάνω από amazon??? Και σε τι κατάσταση βρίσκονται? Επίσης σε τι τιμή? Μόνο για το LOTR ενδιαφέρομαι...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.161
Members
38.418
Νεότερο μέλος
fr3q_