Απρόσμενο πρόβλημα!

Reaction score
723
Το σύστημά μου αποτελείται από pc, Lyngdorf dpa-1, 2 x ice power 1000 asp, Arcos X. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Χθές δανείστηκα απο φίλο μου το dac Minerva της Weiss για να δώ συγκριτικά με το dac του dpa-1 τι γίνεται. Κανένα πρόβλημα μέχρι που είπα να καταργήσω τον dpa-1 και να χρησιμοποιήσω σαν προενισχυτή το Minerva. Οταν λοιπόν βγάζω τα ιντερκονεκτ απο τον dpa-1 και τα συνδέω στις balanced εξόδους του minerva τότε οι τελικοί βουίζουν, πιθανώς γείωση, όταν τους ξανασυνδέω στο dpa-1 όλα καλά. Οταν είναι συνδεμένοι στο μινέρβα και το ανάψω το βούισμα μειώνεται. Τι μπορώ να κάνω;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.046
Απάντηση: Απρόσμενο πρόβλημα!

Αχχχχ, δεν δγιαβάζεις Αvsite. Τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου! Μπαρδόν, την Τρίτη...

Reaction score
723

Αχχχχ, δεν δγιαβάζεις Αvsite. Τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου! Μπαρδόν, την Τρίτη...
Εχει σχέση με την τελευταία ερώτηση στον Κ.Φ. στα ice power 3ης γενιάς; Το Πάσχα θα είμαι στα μέρη σου οπότε την Τρίτη...............................:619:

Reaction score
723

Αν είναι δυνατόν λίγο πιο αναλυτικά δλδ για αρχάριους!. (τιμές στο rc klp). Ευχαριστώ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.046

Βάλε μια αντίσταση 10Ω 5W και έναν πυκνωτή 10nF 630V.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.046

Δε με λες; Μήπως είναι καλύτερα να πάρεις κανα καλώδιο της προκοπής, με κανα χιλιάρικο το ζευγάρι; Με φτηναδούρες τί περίμενες δηλαδή; Ό,τι πληρώνεις παίρνεις... :114:

Reaction score
723

Να πάρω δύο αμα χαλάσει το ένα να έχω το άλλο; Ευχαριστώ Κώστα, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.228
Members
38.293
Νεότερο μέλος
SotosΑ