26 Φεβρουαρίου 2005 #1 C compaq Μηνύματα 27 Reaction score 0 Σκέφτομαι αναβάθμιση σε 5.1 με ενισχυτή έναν από τους Yamaha 650 ή 750 ή 1500. Ο δικάναλος που έχω (Sony TA-FB920R της σειράς QS) βγάζει καλύτερο ήχο στη μουσική από ότι θα βγάζει ένας από τους παραπάνω? (Μιλάμε για το μουσικό κομμάτι).
Σκέφτομαι αναβάθμιση σε 5.1 με ενισχυτή έναν από τους Yamaha 650 ή 750 ή 1500. Ο δικάναλος που έχω (Sony TA-FB920R της σειράς QS) βγάζει καλύτερο ήχο στη μουσική από ότι θα βγάζει ένας από τους παραπάνω? (Μιλάμε για το μουσικό κομμάτι).
26 Φεβρουαρίου 2005 #2 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 304 κατα πάσα πιθανότητα ο Sony θα έχει καλύτερη απόδοση σε δικάναλο πρόγραμμα... Αλλά μόνο μία δοκιμή θα σε πείσει...
κατα πάσα πιθανότητα ο Sony θα έχει καλύτερη απόδοση σε δικάναλο πρόγραμμα... Αλλά μόνο μία δοκιμή θα σε πείσει...
27 Φεβρουαρίου 2005 #3 C compaq Μηνύματα 27 Reaction score 0 Σπύρος Μπλάτσιος @ Sat Feb 26 said: κατα πάσα πιθανότητα ο Sony θα έχει καλύτερη απόδοση σε δικάναλο πρόγραμμα... Αλλά μόνο μία δοκιμή θα σε πείσει... Click to expand... εκτός αν στραφώ σε Denon ε?
Σπύρος Μπλάτσιος @ Sat Feb 26 said: κατα πάσα πιθανότητα ο Sony θα έχει καλύτερη απόδοση σε δικάναλο πρόγραμμα... Αλλά μόνο μία δοκιμή θα σε πείσει... Click to expand... εκτός αν στραφώ σε Denon ε?
27 Φεβρουαρίου 2005 #4 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 304 Όχι μόνο Denon...Και οι Marantz και οι Rotel και οι Harman Kardon και οι Arcam (κυρίως αυτοί) και οι είναι καλοί σε δικάναλο πρόγραμμα. Απλά είναι θέμα budget και προσωπικού γούστου... Αυτό που δεν ταιριάζει στο δικό μου γούστο , μπορεί να ταιριάξει στο δικό σου, οπότε μόνο μια δοκιμή μόνο μπορεί να απαντήσει στα ερωτήματά σου...
Όχι μόνο Denon...Και οι Marantz και οι Rotel και οι Harman Kardon και οι Arcam (κυρίως αυτοί) και οι είναι καλοί σε δικάναλο πρόγραμμα. Απλά είναι θέμα budget και προσωπικού γούστου... Αυτό που δεν ταιριάζει στο δικό μου γούστο , μπορεί να ταιριάξει στο δικό σου, οπότε μόνο μια δοκιμή μόνο μπορεί να απαντήσει στα ερωτήματά σου...