Ασυρματο δικτυο

Reaction score
4
Σε ενα ραφι εχω to router το οποιο δουλευει απροβληματιστα (wifi) εδω και πολυ καιρο. Στο απο πανω ραφι μετακινησα και εβαλα το pc μου το οποιο συνδεω ενσυρματα με το router. Απο την στιγμη που το εβαλα οταν το ανοιγω τα πρωτα 10 λεπτα ειναι ολα οκ μετα ομως το ασυρματο αρχιζει και σερνεται και καποιες φορες χανεται εντελως. Πτιδηποτε ομως εχω ενσυρματα (δηλαδη και το pc) εχουν ιντερνετ κανονικα. Μολις κλεισω το pc τοτε το ασυρματο επανερχεται κανονικα.
Τι μπορει να φταιει;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές από το PC, άλλαξε τη θέση του router ή του pc

Reaction score
4
Ειναι το κλασικο thomson της φνετ. Γνωριζεις αν ειναι αποσπωμενη η κεραια ?

Reaction score
21
1. Δοκίμασε και τα υπόλοιπα κανάλια μηπως εχουν λιγότερες παρεμβολες

2. Δοκίμασε υλικά μείωσης στο πάνω ράφι και κάτω απο τον υπολογιστή σαν αυτο

http://www.home-biology.gr/index.php/store#ecwid:mode=product&product=4192994

Ειναι για τζάμια και φτηνό .

3. Feedback την εμπειρία σου κ για τους υπόλοιπους

Reaction score
4
1. Δοκιμασα σχεδονα ολα τα καναλια αλλα το ιδιο αποτελεσμα

2. Το ραφι δεν εχει τζαμι, ειναι ξυλινο. Δεν ειναι ακριβως ραφι, αλλα ενα επιπλο στο οποιο εχω στο πανω μερος το pc και απο κατω το router.

Reaction score
1.844
Η κεραία κάθε πομποδέκτη αποδίδει καλύτερα όταν έχει απόσταση - ανάλογη με το μήκος κύματος - από τους τοίχους, το ταβάνι και το πάτωμα. Γιατί μειώνονται οι λαμβανόμενες ανακλάσεις του σήματος. Για το router κοντά στο μισό μέτρο συνήθως επαρκεί. Δοκίμασέ το προσωρινά πάνω σε κάποια καρέκλα π.χ. και δες αν κάνει διαφορά.

Reaction score
139
πισω απο την κεραια του ρουτερ βαλε ενα μεταλλικο φυλλο (αλουμινοχαρτο, ταψακι απο κεηκ ή γαλακτομπουρεκο, ο,τι σου'ρθει,http://www.techtree.com/content/features/312/guide-use-beer-to-boost-your-wi-fi-router.html)
φτιαχνοντας ενα υποτυπωδες κατοπτρο και περιπου στοχευσε προς την μερια που συνήθως βρισκονται οι συσκευες που θελεις να συνδεονται μεσω wifi

Reaction score
21
Υπαρχει κ pattern στο Internet για να το τυπωσεις κ να φτιάξεις την κατευθυντική κεραία που αναφέρθηκε.

Το αυτοκόλλητο που σου έβαλα παραπάνω κολλα το πάνω στο ράφι σου και βαλε το pc απο πάνω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.227
Members
38.292
Νεότερο μέλος
ChristosDi