Ασύρματα ακουστικά για Home Cinema

Reaction score
0
Σκοπεύω να πάρω την PHILIPS 32PW9509 και παράλληλα σαν home cinema έχω το SONY DAV S800. Όμως σκοπεύω να αγοράσω και ασύρματα ακουστικά για digital surround sound (μάλλον της PHILIPS, τα SBCHD1500 ή SBCHP1500 ενσυρ.) ξέρετε κάτι για αυτά ή ίσως να προτείνεται κάτι άλλο.

Reaction score
1
Απάντηση: Ασύρματα ακουστικά για Home Cinema

Παλιό ποστ το βρήκα με το search, θέλω να πάρω ένα σετάκι ακουστικά αλλά δεν ήξερα ότι μπορούν να προσομειώνουν και surround !!! για να μην ανοίγω νέο νήμα, αν έχει κάποιος μπορεί να γράψει δυό λόγια και να κάνει κάποια πρόταση ; Για τις τιμές δεν με ενδιαφέρει τις ψάχνω κι εγώ.
Ευχαριστώ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Nομίζω πως θα πρέπει ο AVR να διαθέτει Dolby Headphones...

Reaction score
1

O Pioneer που έχω διαθέτει Νίκο, αλλά για χρήση σε σύγχρονη τηλεόραση τα θέλω.Ετσι φιλοσοφικά να πάρω μιά ιδέα μιας και δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τέτοια ακουστικά.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

O Pioneer που έχω διαθέτει Νίκο, αλλά για χρήση σε σύγχρονη τηλεόραση τα θέλω.Ετσι φιλοσοφικά να πάρω μιά ιδέα μιας και δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει τέτοια ακουστικά.
Eχει η τιβι σου Dolby Headphones; αν οχι θα ακους στερεο.

Reaction score
1

Εχει :126: χρησιμοποιείς κι εσύ ; Καμμιά πρόταση ;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Εχει :126: χρησιμοποιείς κι εσύ ; Καμμιά πρόταση ;
Οχι:110: αλλα θυμαμαι κατι παλαια (οχι πολυ) τεστ, μαλλον στον ΗΧΟ, περι μετριοτητας στην αποδοση (ε, και; :)), δεν κανεις ενα ψαξιμο;

Reaction score
1

Οχι:110: αλλα θυμαμαι κατι παλαια (οχι πολυ) τεστ, μαλλον στον ΗΧΟ, περι μετριοτητας στην αποδοση (ε, και; :)), δεν κανεις ενα ψαξιμο;

Σε λίγο θα πάω από ΜΜ να ρίξω μιά ματιά...ευχαριστώ.

Πάντως άμα ήτανε για μπάλλα ή τίποτα πολιτικά, θα είχε φτάσει ήδη 10 σελίδες το θέμα :142::143:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Tι απεγινε; ρωτησες/ειδες/ακουσες τιποτα; ενδιαφερομεθα! ή αντι για ακουστικα προτιμησες το...κρανος;:)

Reaction score
0

Φίλε μου άν ενδιαφέρεσαι ακόμα, πάρε αυτά: http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...s/headphones/AKG-K940-Wireless-Headphones.htm . Είναι πολύ καλά. Τα έχω δοκιμάσει και έχουνε πολύ καλό ήχο(στερεοφωνικό). Τώρα για dolby και surround και πολυκάναλο ήχο δεν ξέρω. Τα δοκίμασα πάντως σε ταινία και μου άρεσαν αρκετά. Για τα λεφτά τους αξίζουν. Ειδικά άν τα πάρεις απο το stock house που έχουν 110€!!!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Φίλε μου άν ενδιαφέρεσαι ακόμα, πάρε αυτά: http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...s/headphones/AKG-K940-Wireless-Headphones.htm . Είναι πολύ καλά. Τα έχω δοκιμάσει και έχουνε πολύ καλό ήχο(στερεοφωνικό). Τώρα για dolby και surround και πολυκάναλο ήχο δεν ξέρω. Τα δοκίμασα πάντως σε ταινία και μου άρεσαν αρκετά. Για τα λεφτά τους αξίζουν. Ειδικά άν τα πάρεις απο το stock house που έχουν 110€!!!!!
Ευχαριστω φιλε μου, ηδη εχω ασυρματα Senheisser (χμ...λαθος ειναι γραμμενο; ) οπως και ενσυρματα AKG, στερεο και τα δυο, μα ελεγα να δοκιμασω ...νεες τεχνολογιες! Παντως τα ασυρματα και βαρια εινα, και αβολα, και προβληματικα στον συντονισμο με το καναλι εκπομπης - οποτε, οταν απαιτειται, βαζω τα ...συρματα!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.358
Members
38.309
Νεότερο μέλος
dsisikis