Ασύρματο τηλεφωνικό σήμα

Reaction score
0
Να ρωτησω κατι.
Πως μπορω να παρω ασυρματα , το σημα της γραμμης απο την τηλεφωνικη πριζα του τοιχου , για να μην τραβαω τηλεφωνικο καλωδιο μεχρι το router?
Υπαρχει τετοια δυνατοτητα?
Κατατοπιστε με , γιατι σε αυτο εχω μεσανυχτα.
Αν γινεται θα με σωσεται απο 15μετρο καλωδιο , που πηγαινει τωρα απο την τηλεφωνικη πριζα του τοιχου , στο Linksys.
Μην μου πειτε να βαλω το Linksys , διπλα στην πριζα του τοιχου , γιατι υπαρχει λογος που δεν γινεται.Αν ηταν θα το ειχα κανει.
Γι'αυτο ζητω αυτη την λυση.
Παρακαλω βοηθηστε με.
Εννοειται οτι το router ειναι ασυρματο.

Reaction score
2
Απάντηση: Ασύρματο τηλεφωνικό σήμα

Προσωπικά απ'οσο ξέρω στην αγορά ασύρματη μετάδοση τηλεφωνικού σήματος δεν υπάρχει. Υπάρχουν μόνο συσκευές για μετάδοση εικόνας και ήχου.

Μια λύση που μου ήρθε στο μυαλό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή είναι να πάρεις 2 dlan αντάπτορες. Αυτοί οι αντάπτορες μεταφέρουν δεδομένα μέσω της ηλεκτρικής εγκατάστασης του σπιτιού, δηλαδή στην ουσία μπορείς να φτιάξεις ένα δίκτυο υπολογιστών χρησιμοποιώντας 2 πρίζες ρεύματος στο σπίτι σου.

Αν υποθέσουμε πως πας σε αυτή τη λύση πρώτον θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί καλώδιο ethernet (rj45) το οποίο όμως στην μια του μεριά θα πρέπει να καταλήγει σε βύσμα τηλεφώνου (rj11). Τώρα οι ηλεκτρονικοί της παρέας ίσως μας διαφωτίσουν αν μπορεί να γίνει η μετατροπή αυτή.

Το κόστος όμως αυτής της "λύσης" είναι τσουχτερό. Ρίξε μια ματιά
εδώ

Reaction score
0

Κι αυτο που λες , βασικα δεν κανει για τηλεφωνικο σημα....

Reaction score
2

Απλά το είπα γιατί κάπου είχα ακούσει ότι σε οικοδομές έχει περαστεί upt καλώδιο στις πρίζες του τηλεφώνου. Τώρα το κατά πόσον ισχύει αυτό δεν το ξέρω.

Χωρίς να γίνομαι αδιάκριτος γιατί δεν μπορείς να βάλεις το router δίπλα στην πρίζα του τηλεφώνου.

Reaction score
0

Δεν γινεσαι αδιακριτος αλλοιμονο.
Λοιπον , εχω 2 laptop.
Το ενα εχει ενσωματομενο ασυρματο και το αλλο δεν εχει.
Αυτο που δεν εχει πρεπει να το εχω συνδεμενο και με τον εκτυπωτη ενσυρματα φυσικα.
Εκει που ειναι το γραφειο και το laptop το μη ασυρματο που ειναι συνδεμενο με τον εκτυπωτη , ειναι μακρια απο την τηλεφωνικη πριζα , με αποτελεσμα να τραβαω απο την πριζα μεχρι το γραφειο στο router καλωδιο.
Οποτε σκεφτομαι την αλλη λυση.
Να παρω ενα usb ασυρματο να βαλω στο laptop που ειναι στο γραφειο και να παρω το router , και να το βαλω πλεον διπλα στην πριζα.
Ευχαριστω παντως πολυ.
Τωρα πρεπει αν βρω κανενα καλο και φθηνο usb.

Reaction score
2

Ευχαριστω παντως πολυ.
Τωρα πρεπει αν βρω κανενα καλο και φθηνο usb.
Τίποτα, νασαι καλά. Η λύση του usb μάλλον είναι μονόδρομος. Υπάρχουν πάντως πολλά φθηνά και καλά στικάκια.Από 11€ σε Πλαίσιο και E-shop. Καλή επιτυχία!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.352
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent