Αυτοκίνηση Fisikon 2016

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
40.445
Reaction score
99.788
Πανελλήνια πρεμιέρα των νέων μοντέλων αυτοκινήτων απευθείας από την διεθνούς κύρους Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού (1-16 Οκτωβρίου).

Σε ένα 9ήμερο κορυφαίων επιδόσεων συμμετέχει η πλειοψηφία των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με τα δημοφιλέστερα μοντέλα αυτοκινήτων και θα παρουσιαστούν τα νέα προϊόντα, οι νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κλάδο του αυτοκινήτου καθώς και ο πληρέστερος κατάλογος αξεσουάρ και ανταλλακτικών.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου – Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Πέμπτη: 15.00 – 21.00
Σάββατο – Κυριακή: 10.00 – 21.00
Παρσκευή 28η Οκτωβρίου: 10.00 – 21.00

Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, Ελληνικό

Γενική Είσοδος: 6€
Μειωμένο Εισιτήριο: 3€ (ΑμεΑ, πολύτεκνοι, άνεργοι, παιδιά 12-18 ετών)
Αποκλειστική Προσφορά 2 ατόμων μέσω viva.gr: Εισιτήριο 2 ατόμων για είσοδο Δευτέρα - Πέμπτη: 8€ (4€/άτομο)
Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
40.445
Reaction score
99.788
Όλα τα αστέρια της έκθεσης στην Αθήνα



Μοντέλα για όλα τα γούστα και όλα τα… βαλάντια θα φιλοξενήσει η Αυτοκίνηση Fisikon 2016, στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, από τις 22 έως τις 30 Οκτωβρίου. Αρκετές μάρκες έχουν επιβεβαιώσει τη γκάμα των αυτοκινήτων που θα βρίσκονται στο περίπτερό τους, ενώ η λίστα μεγαλώνει καθημερινά (διαβάστε ΕΔΩ για τις τιμές των εισιτηρίων και το αναλυτικό ωράριο).

Η Abarth θα δείξει στο κοινό το σπορ roadster 124 Spider, ενώ η Alfa Romeo το πολυτελές μεσαίο sedan Giulia.



Η Audi θα έχει δύο περίπτερα, το 10 για τα off road μοντέλα της και το 17 για τα οικογενειακά και τα σπορ. Στο πρώτο θα εμφανιστούν το νέο Q2 με το 2λιτρο TDI 190 ίππων, όπως επίσης τα Q3 Sport 2.0 TDI 184hp quattro S tronic, Q7 e-tron 3.0 TDI 258hp quattro tiptronic, A4 Allroad 2.0 TDI 190hp quattro S tronic.


Οι επισκέπτες της εκθέσεως θα δουν απο κοντά το νέο Audi Q2

Στο περίπτερο 17 οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τα RS6 Avant Performance 4.0 V8 TFSI 605hp quattro tiptronic, Α5 Coupe 3.0 TDI 218hp quattro tiptronic, A3 Sportback 1.4 TFSI CoD 150hp Sport S tronic, S3 Sportback 2.0 TFSI 310hp quattro S tronic, A1 Sportback 1.0 TFSI 95hp S tronic.

Η Fiat τονίζει την παρουσία του 124 Spider, του pick up Fullback και του νέου Tipo, στο 5θυρο hatchback αμάξωμα.


Το νέο Tipo προσφέρεται σε hatch, sedan και station αμάξωμα

Πλήρη γκάμα θα παρουσιάσει η Mercedes-Benz, σε κατηγορίες από την compact μέχρι τα μεγάλα executive sedan και τα SUV: A 180 CDI, CLA 180 CDI, B 180 d, GLA 180 d,
C 180 BlueTEC Sedan, Mercedes-AMG C 63 S Coupe, E 200 Sedan, GLE 43 AMG 4MATIC Coupe, GLC 250 d 4MATIC Coupé, S 500 e Sedan long.



Ίσως το αυτοκίνητο που θα συζητηθεί περισσότερο είναι το Micra πέμπτης γενιάς, καθώς αποτελεί τη νέα είσοδο στη δημοφιλή κατηγορία των σουπερμίνι. Η Nissan θα παρουσιάσει επίσης το ανανεωμένο GT-R με τους 570 ίππους, το Qashqai, το Juke Nismo RS, το X-Trail, τo Pulsar και το pick up Navara.


Το νέο Micra θα είναι απο τα αστέρια της έκθεσης, καθώς μόλις πριν λίγες εβδομάδες έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Παρίσι

H Renault θα έχει ένα από το πιο δυναμικά περίπτερα στην έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας. Εκεί πέρα των δημοφιλών Captur, Twingo θα δούμε το νέο Kadjar, ενώ θα γίνει και η πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του νέου Megane και του ανανεωμένου Clio.



«Μαγνήτης» για το κοινό στο περίπτερο της Seat θα είναι το Ateca, το πρώτο SUV στην ιστορία της ισπανικής μάρκας, διαθέσιμο και 1.000άρη turbo βενζίνης. Στην Αυτοκίνηση θα παρουσιαστούν επίσης τα Mii 1.0 60HP STYLE ECOMOTIVE, Ibiza 1.0TSI 110HP STYLE και CUPRA 1.8 TSI 192hp, Leon 5D 1.0 EcoTSI 115hp και CUPRA 290hp, Leon X-PERIENCE 1.6 TDI 110hp 4WD, Toledo 1.4 TDI 90hp Style.



Διαθέσιμα για test drive στον περιβάλλοντα χώρο θα είναι τα Ateca 2.0 TDI 150hp 4Drive, Mii 1.0 60hp, Ibiza 1.0 EcoTSI 110hp DSG Style / 1.4 TDI 105hp FR και Leon 1.0 EcoTSI 115hp.

Νέα αρχή κάνει στην ελληνική αγορά η Skoda και στο περίπτερό της θα έχει το νέο Superb, το οποίο λανσάρεται φέτος στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν οι εκδόσεις Colour Concept των Fabia και Citigo, η Octavia RS 2.0lt TDI 184hp DSG, καθώς και η έκδοση Octavia Scout 1.6lt TDI 110 hp 4×4.



H smart θα φέρει στο χώρο της έκθεσης τα fortwo cabrio 90hp/66kW turbo twinamic,
fortwo coupe 90hp/66kW turbo twinamic και forfour 90hp/66kW turbo twinamic.

Κεντρική θέση στο περίπτερο της SsangYong θα καταλάβει το XLV, η οικογενειακή έκδοση του Tivoli, ένα SUVμε τεράστιους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (720 lt) και σύγχρονους 1.6 κινητήρες, βενζίνης και diesel. Δίπλα του θα είναι το Tivoli, το Rexton W και το επαγγελματικό Actyon Sports.


To XLV είναι ένα ευρύχωρο οικογενειακό, ικανό στην άσφαλτο και στο χώμα

H Volvo θα είναι παρούσα με όλα της τα νέα μοντέλα. όπως το V40, V40CC (φωτογραφία), S90, V90, XC90 κα


Όλη τη γκάμα της θα έχει παρούσα η Volkswagen, με τα νέα Tiguan 1.6 TDI 115PS και up! να ξεχωρίζουν. Σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση θα εμφανιστεί το κορυφαίο Golf CLUBSPORT 2.0 TSI 265PS (που αποτελεί την επετειακή έκδοση των 40 ετών GTI). Οι επισκέπτες θα δουν ακόμη το Scirocco GTS 220PS, το Polo GTI «ντυμένο» στα χρώματα του WRC, γιορτάζοντας το 4ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα του Sebastian Ogier, αλλά και τα νέα Beetle Coupe Dune, Passat Alltrack και Touareg R-Line.


Ο μικρός turbo 1.0 TSI δίνει έξτρα δυναμική στο ανανεωμένο up!

Το Polo θα παρουσιαστεί με τους κινητήρες 1.0 TSI 95PS BlueMotion και 1.4 TDI 105PS ΒΜΤ ενώ για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί το νέο Golf ALLSTAR. Η γκάμα R-Line ολοκληρώνεται με την παρουσίαση των αντίστοιχων εκδόσεων του Passat & του Touran. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν το Νέο Multivan και το Νέο Amarok V6.

Επιπλέον, η Kosmocar θα διαθέτει αποκλειστικό χώρο “Tiguan Test Drive”, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να οδηγήσουν τη πλήρη γκάμα κινητήρων του Νέου Tiguan: 1.4 TSI 125PS, 1.4 TSI 150PS ACT, 2.0 TDI 150PS 4Motion DSG και για πρώτη φορά το 1.6 TDI 115PS.

 


lakiss51

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
11.826
Reaction score
2.428
Το ''Fisikon'' δεν παραπεμπει σε κινηση με φυσικο αεριο; εχει καμια σχεση η εκθεση με αυτο;
 



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.864
Μηνύματα
3.065.523
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork
Top