Αυτος ο τελικος πως μας ξεφυγε?

Reaction score
0
Δεν ξεφυγε.
Τον εχω δει εδω και 5 χρονια τον προκατοχο του τον 5καναλο.
Εψαξα τοτε να βρω τιμη για ελλαδα κτλ αλλα δεν καταφερα τιποτα.
Στο ΕΒΑΥ αμερικης ειχα βερι θυμαμαι τον 5καναλα 1200$ αλλα για να τον εφερνα θα πηγαινε παραπανω απο 2000 οποτε την παρατησα την ιδεα της αμερικης
Κριμα ακουγεται στα φορουμ τους σαν τερας δυναμης

Reaction score
3.085
Earthquake Cinenova Amplifiers

Οι ενισχυτές της εταιρείας αυτής δεν είναι χθεσινοί.

Κάνουν εδώ και πολλά χρόνια καριέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Από κει ξεκίνησαν να μπουν και στα σπίτια.

Είναι όντως τέρατα ισχύος, αλλά ο προσνατολισμός τους είναι σαφής: Προορίζονται ΜΟΝΟ για σινεμά.

Μην περιμένετε δηλαδή χαρακτηριστικά μουσικότητας, υψηλού DF, ομαλής ροής του ηχητικού σήματος κλπ.

Αν πρόκειται να εξοπλίσουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ένα Home Theater, τότε είναι όντως καλή επιλογή, μιας και η τιμή του Βαττ είναι χαμηλή.

Ειρήσθω εν παρόδω, παρόμιες υλοποιήσεις (φτηνά Βαττ - καλή ποιότητα για τα χρήματα) κάνει και η Outlaw Audio, αλλά η αγορά τους είναι factory direct και δεν στέλνουν εκτός ΗΠΑ.

Επίσης καλές κριτικές έχουν πάρει και οι υλοποιήσεις της ATI, αν και για τα λεφτά τους είναι λίγο πιο "τσιμπημένες".

Τέλος, για να καταθέσω την προσωπική μου γνώμη αν συζητάμε για προσιτό ΚΑΙ καλό πολυκάναλο ενισχυτή, εκείνη η υλοποίηση που μου έκανε την καλύτερη εντύπωση, πραγματικό value for money, ήταν οι πολυκάναλοι (5-ch & 7-ch) της Sherbourn, τους οποίους έτυχε να εμπορευτώ κάποτε και να τους γνωρίσω από πρώτο χέρι. Μεγάλη ισχύς, 5 ή 7 μονομπλόκς τελείως ξεχωριστά, που το μόνο που είχαν κοινό ήταν το μεταλλικό "κουτί" (το σασί δηλαδή) που τους είχε και το καλώδιο τροφοδοσίας του ρεύματος. Ξεχωριστός μετασχηματιστής για κάθε κανάλι, ξεχωριστό κύκλωμα ενίσχυσης, όλα ξεχωριστά. Και σασί modular, να μπορείς να ξεκινήσεις π.χ. με 2-κάναλο και μετά να προσθέσεις όσα κανάλια θέλεις.

Reaction score
383
O Earthquake μου κοστιζει περιπου οσο ενας Sherbourn σαν αγορα, και φαινεται να τα παει καλυτερα στα ρευματα. Στα χαρτια παντα.
Γι'αυτο και το ανεφερα, να δω τι γνωμες εχετε. Και ο Eartque-κος 7 μονομπλοκ λεει οτι χει. Θηριακι φαινεται.
$6000 στην Αμερικη o Earthquake, και ο Sherbourn $2850 ?

Εαν και οι δυο κοστιζανε το ιδιο, ο Eartquake 'φαινεται' καλυτερη αγορα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Bill87