Αχ, αυτο το UPSCALING !!

Reaction score
0
Μερικες αποριες ρε παιδια...
Τελικα τι θα γινει με αυτη την κατασταση?
Εχω μια LG 37αρα LC2R των 1366Χ768. Επισης ενα Samsung HD-850 με HDMI συνδεδεμενο.
Σκεφτομαι λοιπον εφοσον εχω μερικα DVD και πολυ πιθανον να αγορασω σιγα-σιγα μερικα ακομα. Και εφοσον δεν σκοπευω να πεταξω στα σκουπιδια την τηλεοραση για καιρο, μηπως αξιζε να παρω ενα καλυτερο Upscaling DVD οπως το Oppo 971, ή επειδη καποια στιγμη ετσι κι αλλιως πιστευω οτι θα αγορασω το Sony PS3 να μην προχωρησω σε τετοια αγορα? Διαβαζα προχτες για το update 1.8 του PS3...ανυπομονω...
Αραγε παιζει καλυτερα (κανει καλυτερο "upscale") το PS3 τα dvd απο το Oppo?
Κανα συγκριτικο τετοιο παιζει?
Και κατι αλλο σχετικο:
Η τηλεοραση ειναι 1366Χ768.
Το dvdp ανεβαζει (λεει) σε 720p.
Τι γινεται τελικα? Το dvdp ανεβαζει σε 720 και μετα ξανα παρεμβαλλεται η τηλεοραση και το κανει 768? Εχω μπερδευτει λιγο...Να πω την αληθεια δεν καταλαβαινω καμμια αλλαγη απο 576-720-1080 στην εικονα που βλεπω στην τηλεοραση απο το dvd μου.

Επισης θα επανελθω με κατι αποριες για ρυθμισεις που εχει το Samsung που δεν πολυ-καταλαβαινω τι κανουν και δεν εξηγει το βιβλιο του. (κατι σε RGB-Yc.b.c, 4:4:3, 4:2:2 και κατι τετοια)

Reaction score
133
Απάντηση: Αχ, αυτο το UPSCALING !!

Τι γινεται τελικα? Το dvdp ανεβαζει σε 720 και μετα ξανα παρεμβαλλεται η τηλεοραση και το κανει 768?
Ναι. Ιδανική λύση στην περίπτωσή σου για να αποφύγεις το διπλό upscaling είναι να χρησιμοποιήσεις PC και να δώσεις απευθείας την ανάλυση της τηλεόρασής σου (αν τη δέχεται).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.313
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90