ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ VINTAGE ΗΧΕΙΩΝ ΚΟΡΝΑΣ D.A.S !

Reaction score
1.547
Πριν λιγες μερες ηρθαν στα χερια μου ενα ζευγαρι ηχειων κορνας τυπου 4530 της DAS .
Μαζι με τα ηχεια πηρα τους ακουστικους φανους εκ των οποιων ο ενας εχει ενα μικρο θεματακι... Θα ηθελα γνωμες για χρωματα και τροπο βαψιματος απο τους γνωστες του ειδους εδω! ξερω πως δουλεια καλη θα γινει μονο με πιστολι αλλα αναρωτιεμαι αν το ρολο θα εκανε δουλεια! επεισης θελω να τα βαψω στο κλασικο μαυρο σατεν,,, γνωριζει καποιος την διαδικασια ? Ενας φανοποιος θα εκανε δουλεια ?.... τελος ο ενας ακουστικος φανος εχει στραβωσει οπως φαινετε στις φωτο.... θα μπορεσω να το φερω μονος μου η ενας μηχανουργος θα εκανε την δουλεια?... ευχαριστω! ολες οι γνωμες και οι βοηθειες δεκτες! :107:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.992
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ VINTAGE ΗΧΕΙΩΝ ΚΟΡΝΑΣ D.A.S !

Χαρά στο κουράγιο σου! :444:

Απ' ό,τι βλέπω, οι καμπίνες είναι ταλαιπωρημένες, αλλά δεν αντιμετωπίζουν δομικά προβλήματα. Ένα καλό ξύσιμο με το τριβείο και είναι έτοιμες για βαφή. Αν κάπου υπάρχουν χτηπήματα - που θα υπάρχουν - μπορείς να τα στοκάρεις με ακρυλικό στόκο. Για τη βαφή, ξέρει ο Manos58 ή ο anemelos.

Τα πτερύγια του φανού "έρχονται" πολύ εύκολα με ένα μυτοτσίμπιδο. Δεν θα είναι τελείως ευθυγραμμισμένα, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η διάβρωσή τους, αν δεν μπορείς να τα αφαιρέσεις ένα προς ένα, για να τα τρίψεις. Μπορείς βέβαια να τυλίξεις ένα μαχαίρι με σμυριδόπανο και να "πάρεις" την περισσότερη σκουριά.

Reaction score
1.547

τα πτερυγια βγαινουν ευκολα! θα τριφτουν με βουρτσακι αλλα το θεμα ειναι να ισιωσουν καλα!

Reaction score
29.538

Γίνεται να ισιώσουν πολύ εύκολα αφού αφαιρεθούν .
Ε ρε δουλειά που έχεις να ρίξεις κακομοίρη μου?
Σε λυπάμαι.Αλλά αν το κάνεις καλά χωρίς βιασύνες και λοιπές μαλακίες , θα γίνει αριστούργημα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef