Βάπτισμα πυρός

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
455
Ο γιος μετακόμισε
Θέλω να του κάνω δώρο ηχοσύστημα

Πηγή εβερσολο
Και ψάχνω για ενεργά ηχεία, με την προοπτική να μπει είτε από την αρχή είτε αργότερα sub

Χωρος περίπου 20 τμ
Απόσταση ακρόασης 2-2.5 μέτρα

Τα ηχεία μάλλον θα τοποθετηθούν στον τοίχο
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν ενισχυτή D
Να είναι όμορφα και οσο το δυνατόν πιο μαζεμενα
Να έχουν αξιόλογο χαμηλό στην περίπτωση που το sub μπει σε δεύτερο χρονο

Budget. Για ηχεία και sub περίπου 1000€

Επίσης πρέπει να δω αν το εβερσολο 6 δίνει σήμα bluetooth

Last edited:

Reaction score
5.847
Ο γιος μετακόμισε
Θέλω να του κάνω δώρο ηχοσύστημα

Πηγή εβερσολο
Και ψάχνω για ενεργά ηχεία, με την προοπτική να μπει είτε από την αρχή είτε αργότερα sub

Χωρος περίπου 20 τμ
Απόσταση ακρόασης 2-2.5 μέτρα

Τα ηχεία μάλλον θα τοποθετηθούν στον τοίχο
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν ενισχυτή D
Να είναι όμορφα και οσο το δυνατόν πιο μαζεμενα
Να έχουν αξιόλογο χαμηλό στην περίπτωση που το sub μπει σε δεύτερο χρονο

Budget. Για ηχεία και sub περίπου 1000€
Τα JBL 308;

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
455
Νομίζω ότι το 308 πέφτει μεγάλο για τον τοίχο σε σαλόνι
Το 306 δλδ είναι πολύ πιο μαζεμένο και δεν έχουν ουσιαστική διαφορά στην απόκριση χαμηλά ούτε σε max spl, από την στιγμή μάλιστα που θα μπει και sub

Reaction score
2.288
Νομίζω ότι το 308 πέφτει μεγάλο για τον τοίχο σε σαλόνι
Το 306 δλδ είναι πολύ πιο μαζεμένο και δεν έχουν ουσιαστική διαφορά στην απόκριση χαμηλά ούτε σε max spl, από την στιγμή μάλιστα που θα μπει και sub
Για αποσταση ακροασης 2-2.5μ και 20τμ χωρο οι 8" ειναι οτι πρεπει. Τα 308 εχουν πολυ μικρο ενισχυτη που τερματιζει πολυ γρηγορα και δεν προτεινονται για υψηλες εντασεις. Τα 306 εχουν τον ιδιο ενισχυτη με τα 308. Αν ο γιος ριχνει γκαζια θα ελεγα οτι δεν του κανουν.

Ηχεια με 6-7" γουφερ ειναι οριακα ΟΚ για τα 2μ ακομα και με sub.

Προσωπικα θα προτεινα Kali IN-8 v2.
Και τα LP-6 V2 θα ειναι ΟΚ αλλα μεχρι τα 2μ.

Αν δεν υπηρχε ο περιορισμος του ενισχυτη σε Class D και ο αργος χρονος παραδοσης θα προτεινα τα Tannoy Reveal 802 τα οποια ειχαν εξαφανιστει (ειναι παλιο μοντελο) αλλα τωρα το Thomann τα δειχνει οτι θα υπαρχουν σε στοκ σε 2 μηνες. Δεν εχω καποιο Review που να υποστηριζει την προταση μου με μετρησεις αλλα ως κατοχος των εν λογω ηχειων μπορω να πω οτι παιζουν εξαιρετικα για το κοστος τους και τα μονα τους μειονεκτηματα ειναι οτι σε πολυωρη χρηση σε υψηλες εντασεις ζεσταινονται πολυ (Ταξη ΑΒ) και σε nearfield (κατω απο τα 50εκ) ακουγεται λιγος θορυβος απο τα ενισχυτικα του. Το μπασο τους δεν το εχω ακουσει σε κανενα ηχειο της κατηγοριας τιμης τους και σαν συνολο δυσκολευομαι να βρω κατι να τα ανταγωνιζεται ακομα και στα διπλα χρηματα. Ισως τα Yamaha HS8 τα οποια εχουν πιο αθορυβα ενισχυτικα αλλα κατα τη γνωμη μου οχι καλυτερο ηχο.

Last edited:

TGD

Reaction score
10.349
Το LP-6 δεν θα έχει ανάγκη αν του βάλεις και το sub της Kali! Μα το WS-12 έχει από μόνο του σχεδόν €700.

Reaction score
2.288
Τώρα κοίταζα τα kali in-8 v2
Το LP-6 δεν θα έχει ανάγκη αν του βάλεις και το sub της Kali! Μα το WS-12 έχει από μόνο του σχεδόν €700.
Υπαρχει αυτη τη στιγμη στις αγγελιες σετακι ΙΝ8 + WS12 με 900ευρω. Νομιζω πολυ καλη περιπτωση.

Ndis

Titika
Reaction score
4.816
ναι...κ αν μπεις στη διαδικασία να επικοινωνήσεις.....ρώτα τον πστη τον @Ndis γιατί σκτά τα δίνει >:(
Μου τη βαρεσε μαρη, γιολο, πως το λετε εσεις οι μιλένιαλς! Α-στα-διαλα !!!! :fuckyou:

Θελω να παρω ενα ζευγαράκι kh-120 ii, ενα 750 (μη το πεις στους γιατρους σε γ@μησα) και του δικου τους ιου-ιου. για ζυγοστάθμιση - ευθυγραμμιση.

Αν δεν τα δώσω, και εμφανίσω αλλο ενα ζευγάρι ηχεία και αλλο ενα σαμπ , το καλό σενάριο θα ειναι να μου τα φερει στο κεφάλι το ετερον ημισυ (το κακό δεν το γράφω γιατι θα εχει μπαν).

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489