Βλάβη Panasonic plasma TH-42PX70E και επισκευή

Reaction score
3.085
Καλησπέρα σε όλους

Το παραπάνω μοντέλο, ηλικίας 5 ετών περίπου, ανήκει σε ανιψιό μου. Πριν 4-5 μήνες, του παρουσιάζει το εξής πρόβλημα - εξ όσων ο ίδιος περιγράφει:

Όταν ξεκινάει η συσκευή είναι όλα καλά. Μετά από κάποιο χρόνο λειτουργίας (δεν μου καθόρισε πόσο, φαντάζομαι κάτι ανάμεσα σε 15 λεπτά έως και μια ώρα), η τηλεόραση αρχίζει και αλλάζει χρώμα (κοκκινίζει, από ότι κατάλαβα) και κάποια στιγμή εξαφανίζεται εντελώς η εικόνα.

Από την περιγραφή, κάτι μου μυρίζει για τη τροφοδοσία, αλλά το μάντη δεν μπορώ να τον κάνω. Διαβάζοντας εδώ, είδα ότι στη σελίδα 23 του αντίστοιχου νήματος, που ανοίχτηκε για τις πρώτες εντυπώσεις χρήσης, κάποιοι χρήστες ανέφεραν πρόβλημα με το πάνελ της συσκευής, και προσέφυγαν, μέσα στην εγγύηση φυσικά, στην αντιπροσωπεία για αλλαγή. Σε πρώτη φάση, αναζητούμε μάλλον κάποιον τεχνικό (θέλω να αποφύγω την αντιπροσωπεία, γιατί φαντάζομαι ότι δεν θα είναι φτηνοί), που να μπορεί να κάνει διάγνωση σωστή και βέβαια να μπορεί να την επισκευάσει με προσιτό κόστος. Σε δεύτερη φάση θέλω να ρωτήσω αν, μετά την έκταση που έχει πάρει το θέμα με τα πάνελς, μπορεί ο χρήστης να αποτανθεί στην αντιπροσωπεία, έστω και έξω από την εγγύηση, και να ζητήσει να καλυφθεί, ολικώς ή μερικώς.

Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ.
-

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.355
Members
38.309
Νεότερο μέλος
skouana