Βοήθεια για στήσιμο Home Cinema

Reaction score
0
Για σας παιδιά,

Θα ήθελα την βοήθεια σας και πάλι, τα παρακάτω προϊόντα έχω αγοράσει για το Home cinema για το σπιτιού μου.

T.V Sony 46``Z5500
Ραδιοενισχυτή Yamaha RX-V3900
DVD player Yamaha DVD-S663
C.D player Yamaha CDX-397 MK ΙΙ

Θα ήθελα λοιπόν να με βοηθήσετε με το θέμα ΚΑΛΩΔΙΩΝ.

Δηλ. : Τι καλώδια θα χρειαστώ για να τα συνδέσω και τι καλώδια θα επιλέξω κατά την γνώμη σας.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ…

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Καλησπέρα!
Κατ΄αρχήν στο μετακίνησα στην σωστή κατηγορία.
Πάμε λοιπόν.
Το dvd με τον ενισχυτή θα το συνδεσεις με καλώδιο hdmi σε hdmi.Κάποιο σαν και αυτά
Με ένα παρόμοιο καλωδιο θα συνδέσεις τον ενισχυτή,από το hdmi out,με την τηλεόραση.
Το cd με καλώδιο toslink στον ενισχυτή.
Και αν θές να ακούς τα κανάλια την tv απ το σύστημα πάλι με ένα toslink απ την ανάλογη έξοδο της tv στην ανάλογη είσοδο του ενισχυτή.

Μια σχετική προσοχή θέλει το hdmi(κοιτα να έχει πιστοποιήση hdmi 1.3).Kάτι σαν κι αυτό πχ.
Όσον αφορά τις οπτικές ίνες μέχρι 10-15 ε είναι μια χαρά.

Reaction score
1
Απάντηση: Βοήθεια για στήσιμο Home Cinema

Νομιζω "ταιριαζει" σαυτο το τοπικ..
Συνδεω την audio out της lcd μου(rca δεν εχει οπτικη κ αναφερει variable audio out) στον ενισχυτη μου στην εισοδο vcr in..
οταν βλεπω τηλ. πρεπει να βαλω την ενταση της tv στο 50 περ. (οταν συνηθως το εχω στο 15) κ την ενταση του ενισχυτη τερμα για να ακουσω κανονικα!!
κατι αναλογο συμβαινει οταν βλεπω μεσω του δορυφορικου δεκτη..συν οτι εχω τερμα την ενταση κ στο δεκτη....
ειναι φυσιολογικο αυτο ή να ψαχτω με αλλαγη καλωδιου rca κ διαφορετικη εισοδο στον ενισχυτη?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.294
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Desmios1924