Βοήθεια για την επιλογή AV Reveicer και Ηχεία

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέος στο χώρο και ζητώ απεγνωσμένα την βοήθεια σας. Θέλω ένα καλό σύστημα 7.1 για ταινείες αλλά και μουσική. Ο χώρος που θα το εγκαταστήσω είναι περίπου 50 τετραγωνικά.

Από την έρευνα τν τελευταίων ημερών έίδα ότι τα μοντέλα που παίζουν στην αγορά και με ενδιαφέρουν είναι:

Yamaha 1800 ή 3800 (αν έρθει από γερμανία) σκεφτόμουν βέβαια και τον 863 που έχει όλα τα νέα καλούδια
Ονκυο 875 ή 805 (και σε αυτή την περίπτωση γερμανία!!!)
Από εκεί και μετά το χάος..... Δεν ξέρω

Ηχεία CANTON GLE και περιφερειακά 402 και 401 (μου μίλησε κάποιος για ηχεία system audio και triangle με πολλαπλάσιο κόστος.... Δεν ξέρω και εδω...
SUB Yamaha 515 (αν δεν κάνω λάθος)

Επειδή όμως με τόσα χαρακτηριστικά έχω χαθεί ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? Το κόστος το υπολογίζω γύρω στα 2,000+€

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Reaction score
0
Φιλε μου καλημερα,
θα σου ελεγα να επισκευτεις το σαιτ http://www.ihoekfrasi.gr και μετα να πας απο εκει να μιλησεις με τον Γιωργο στον Νεο Κοσμο Ηλία Ηλιού 58 & Φραντζή Τηλ. 210 9010575 - 210 9273375.
Εγω πηγα χτες και ο τυπος ειναι πολυ καλος.

Πανος

Reaction score
129
Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέος στο χώρο και ζητώ απεγνωσμένα την βοήθεια σας. Θέλω ένα καλό σύστημα 7.1 για ταινείες αλλά και μουσική. Ο χώρος που θα το εγκαταστήσω είναι περίπου 50 τετραγωνικά.

Από την έρευνα τν τελευταίων ημερών έίδα ότι τα μοντέλα που παίζουν στην αγορά και με ενδιαφέρουν είναι:

Yamaha 1800 ή 3800 (αν έρθει από γερμανία) σκεφτόμουν βέβαια και τον 863 που έχει όλα τα νέα καλούδια
Ονκυο 875 ή 805 (και σε αυτή την περίπτωση γερμανία!!!)
Από εκεί και μετά το χάος..... Δεν ξέρω

Ηχεία CANTON GLE και περιφερειακά 402 και 401 (μου μίλησε κάποιος για ηχεία system audio και triangle με πολλαπλάσιο κόστος.... Δεν ξέρω και εδω...
SUB Yamaha 515 (αν δεν κάνω λάθος)

Επειδή όμως με τόσα χαρακτηριστικά έχω χαθεί ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? Το κόστος το υπολογίζω γύρω στα 2,000+€

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Επειδή ο χώρος σου είναι μεγάλος και δέν ξέρω βέβαια τι ενισχυτικά θα έχεις, για ηχεία θα σου πρότεινα χωρίς κανένα δισταγμό klipsch. Ειναι ευαίσθητα και θα παίζουν δυνατά αλλά και ποιοτικά χωρίς να χρειάζεσαι πολλά watt. Τα θεωρώ ιδανικά για home cinema.
Εάν δέν έχεις κάποιον "δικό σου" μπορώ να σου προτείνω κατάστημα που αγοράζω εγώ εδώ και αρκετά χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ και τους δύο σας. Οχι δεν εχω κάποιο δικό μου και θα ήθελα να μου στείλεις στοιχεία. Θα περάσω και από την ηχοέκφραση. Απο ενισχυτή λέω να παραγγείλώ τον ονκυο 905... Ευχαριστώ και πάλι

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301