Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέος στο χώρο και ζητώ απεγνωσμένα την βοήθεια σας. Θέλω ένα καλό σύστημα 7.1 για ταινείες αλλά και μουσική. Ο χώρος που θα το εγκαταστήσω είναι περίπου 50 τετραγωνικά.
Από την έρευνα τν τελευταίων ημερών έίδα ότι τα μοντέλα που παίζουν στην αγορά και με ενδιαφέρουν είναι:
Yamaha 1800 ή 3800 (αν έρθει από γερμανία) σκεφτόμουν βέβαια και τον 863 που έχει όλα τα νέα καλούδια
Ονκυο 875 ή 805 (και σε αυτή την περίπτωση γερμανία!!!)
Από εκεί και μετά το χάος..... Δεν ξέρω
Ηχεία CANTON GLE και περιφερειακά 402 και 401 (μου μίλησε κάποιος για ηχεία system audio και triangle με πολλαπλάσιο κόστος.... Δεν ξέρω και εδω...
SUB Yamaha 515 (αν δεν κάνω λάθος)
Επειδή όμως με τόσα χαρακτηριστικά έχω χαθεί ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? Το κόστος το υπολογίζω γύρω στα 2,000+€
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Από την έρευνα τν τελευταίων ημερών έίδα ότι τα μοντέλα που παίζουν στην αγορά και με ενδιαφέρουν είναι:
Yamaha 1800 ή 3800 (αν έρθει από γερμανία) σκεφτόμουν βέβαια και τον 863 που έχει όλα τα νέα καλούδια
Ονκυο 875 ή 805 (και σε αυτή την περίπτωση γερμανία!!!)
Από εκεί και μετά το χάος..... Δεν ξέρω
Ηχεία CANTON GLE και περιφερειακά 402 και 401 (μου μίλησε κάποιος για ηχεία system audio και triangle με πολλαπλάσιο κόστος.... Δεν ξέρω και εδω...
SUB Yamaha 515 (αν δεν κάνω λάθος)
Επειδή όμως με τόσα χαρακτηριστικά έχω χαθεί ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? Το κόστος το υπολογίζω γύρω στα 2,000+€
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....