Βοήθεια για Home cinema με ενεργά ηχεία!

Reaction score
1
Καλησπέρα, εχω 2 ενεργά ηχεία ( http://www.samsontech.com/samson/products/studio-monitors/rubicon-monitors/r8a/ ) στο δωμάτιο μου. ρώτησα αμα μπορώ να κάνω κάτι σαν home cinema π.χ. 5.1 και μου είπε ενας φίλος στο φόρουμ οτι πρέπει να πάρω εναν AV ενσιχυτη με εξοδους προενισχυσης για 5.1 καναλια,αλλο ενα Samson ιδιο με αυτα που έχω και ακομα ενα ζέυγος μικρά ενεργά για rear.
Τι ενισχύτη μου προτείνετε να πάρω? το budget δεν ειναι μεγάλο απλά θέλω να ακούσω ποια ειναι η γνώμη σας για μια τετοία ιδέα.αν αξίζει δηλαδή να κάνω κάτι τέτοιο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Για να πάρεις ΑVR με εξόδους προενίσχυσης , θέλεις αρκετά χρήματα.
Εσύ πόσα μπορείς να διαθέσεις?

Reaction score
1
Οταν λές πολλά? επιδεί πρέπει να πάρω 3 ηχέια και ενισχύτη άρα δεν μπορώ να δώσω 500 ευρο για ενισχύτη μόνο.δεν έχω ιδέα πόσο κάνουν γιαυτό ρωτάω.

Reaction score
1
Απλά πείτε μου αμα ειναι καλή σαν ιδέα και ποια AVR μου προτείνεται και αμα ειναι ακρηβα πολύ ίσως τα βρω και σε καμία αγγελία.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Σαν ιδέα είναι καλή. Όπως έγραψε και ο Νίκος, ψάξτε για ενισχυτή με preouts.

Reaction score
1
Με rca ωραία! τι πρέπει να προσέξω σχετικά με watt και τέτοια?τεριαζει οτι ενισχυτής και να πάρω με τα ηχεία μου χωρίς να έχει θέμα?

Reaction score
1
Οποιος γνωρίζει παρακαλώ να μου στείλει κανένα ενισχυτή που ειναι καλός να πάρω και να μου πεί τι πρέπει να προσέξω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Ενισχυτή ΔΕΝ θα αγοράσεις από Αμερική γιατί:
1)Είναι διαφορετικές οι προδιαγραφές του ρεύματος
2)Μπορεί με το τελωνείο να σου βγει ακριβότερα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Πάντως εξ΄όσων βλέπω ο πιο οικονομικός με πλήρες σετ pre out είναι ο Yamaha RX-V775 στα 800€ περίπου..

Reaction score
1
Και αυτος ειναι ο ποιο οικονομικος? δεν περιμενα να ειναι τόσα πόλλα γιατι αμα ειναι να πάρω και 3 ηχεια ακομα θα μου βγουνε 1000...¨(

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo