Βοήθεια για samsung 40UED6100

Reaction score
0
Παιδιά εγώ έχω αγοράσει την samsung 40UED6100 και θέλω να ρωτήσω πως λειτουργεί το PVR δεν μπορώ να το δουλέψω με τίποτα (έχω συνδεδεμένο εξωτερικό σκληρό μεσω WD TVlive Player) και επίσης κάτι άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν μου βγάζει στο smurt hub το skype αντίθετα έχει το google talk

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.290
Απάντηση: Βοήθεια για samsung 40UED6100

Δοκίμασε να συνδέσεις τον σκληρό απευθείας στην usb της και όχι μέσω του WD.

Mήπως πρέπει να κατεβάσεις το skype μέσω του browser της;(Δεν θυμάμαι να έχει skype η συγκεκριμένη)

Reaction score
0

μεσω του smarthub δεν μπορώ να βρω πως να κατεβάσω το skype (δεν το βγάζει στις εφαρμογές πιθανόν να το βγάλει κάποια στιγμή αργότερα δεν ξέρω)
Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω όταν πάω στο menu εικόνα μου έχει απενεργοποιημένη την επιλογή ρυθμίσεις για προχωρημένους με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ρυθμίσω την επιπρόσθετη κίνηση led ξέρει κανείς για ποιον λόγο συμβαίνει ευτό ?

Reaction score
0

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Samsung 40es6100 ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ PVR ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SAMSUNG ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ USB ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ,ΕΝΤΕΛΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ RATE ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5400 RPM ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ EXV THN ΝΟVA KAI ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ 831 ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ME ΗDMI (ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΚΩΔΙΠΟΙΗΤΗΣ ΤΗΣ NOVA ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΕΙΛΕ EMAIL KAI MΙΛΑΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ.

Reaction score
0

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ RATE ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΗΡΟ 3,5'' ΜΕ 7200 RPM?
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΡΗΓΟΡΩΝ ΣΚΗΝΩΝ ΕΣΥ ΤΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ MOTION PLUS ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΚΙΝΗΣΗ LED ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ <<ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ>> Η ΟΘΟΝΗ?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Όποιος σας είπε ότι χρειάζεται σκληρός στις 7.200rpm είναι άσχετος.
Το πρωτόκολλο USB 2.0 που έχουν οι τηλεοράσεις φτάνει σε εγγραφή τα 20-22ΜΒ/sec, ένας σκληρός δίσκος στις 5.400rpm φτάνει τα 40-50ΜΒ/sec random και τα 100-120MB/sec sequential.
Μάλιστα με το bitrate που έχουν τα κανάλια εξαιρουμένη της ΕΡΤ HD σου αρκεί ένα απλό USB flash με μέτριες ταχύτητες.

Reaction score
0

με usb το δοκιμασα και δεν δουλευει με τιποτα αλλα
δεν εχω δοκιμασει ακομα με σκληρο 2,5΄΄

Reaction score
0
Δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό σημείο αλλά δεν βρίσκω κάποιο θέμα για την
40ES6100. Έχω ένα αρχείο mkv 15gb σε στικάκι των 16gb(περισεύει ακόμα 200mb) αλλά δεν το παίζει. Τι μπορεί να φταίει?Κάποια πρόταση?

Reaction score
1.842
Το πιθανότερο είναι να έχει το mkv ήχο dts και η tv σου - για λόγους δικαιωμάτων πρωτοκόλλου - να μην παίζει τέτοιο ψηφιακό ήχο.

Reaction score
118
Στις LG, σου αναφέρει οτι δεν υποστηρίζει το αρχείο ήχου. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει το ίδιο και στην περίπτωση του φίλου;

Reaction score
1.842
Μπορεί και να συμβαίνει το ίδιο, αλλά το ερώτημα διατυπώθηκε χωρίς λεπτομέρειες. Αν προσέξει τυχόν μήνυμα λάθους και μας ενημερώσει θα καταλάβουμε καλύτερα.

Reaction score
0
Ακόμα κ στο popcorn media player που έχω δεν το παίζει. Στο pc όμως ξεκινάει κανονικά!!!

Reaction score
1.842
Σκέτο «δεν παίζει» είναι σαν σκέτο από γιουβέτσι. Μόνο αν πεινάς πολύ. Μήνυμα λάθους δεν εμφανίζεται;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.290
Το πιθανότερο είναι να έχει το mkv ήχο dts και η tv σου - για λόγους δικαιωμάτων πρωτοκόλλου - να μην παίζει τέτοιο ψηφιακό ήχο.
Οι Samsung,ανεξαρτήτως σειράς,αναγνωρίζουν dts.
Ακόμα κ στο popcorn media player που έχω δεν το παίζει. Στο pc όμως ξεκινάει κανονικά!!!
Μάλλον κάτι παίζει με το profile του video.Δεν είναι όλα τα mkv ίδια από πλευράς codec.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan