Βοήθεια με πρόβλημα σε B&W 603 S2

Reaction score
5
Καλημέρα,

χθες ξενέρωσα την ζωή μου, μίας και ανακάλυψα ότι το ηχείο για τα MID, μου κολλάει την ώρα που παίζει. δηλαδή εκεί που ταλαντεύεται κάποια στιγμή σταματάει να παίζει. ο μόνος τρόπος να συνεχίσει είναι αν χτυπήσω το ηχείο απο πάνω. το κάνει κυρίως αν δυναμώσω την φωνή, και κυρίως όταν ακούω μουσική (δηλαδή stereo).

μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω? μπορώ να βγάλω το ηχείο να φτιάξω κάτι? ή πρέπει να γίνει αλλαγή? και αν δυστυχώς αναγκαστώ να το αλλάξω, μπορώ να βρώ οικονομικά κάποιο ανταλλακτικό?

ευχαριστώ

Reaction score
198
Απάντηση: Βοήθεια με πρόβλημα σε B&W 603 S2

δηλαδή εκεί που ταλαντεύεται κάποια στιγμή σταματάει να παίζει. ο μόνος τρόπος να συνεχίσει είναι αν χτυπήσω το ηχείο απο πάνω. το κάνει κυρίως αν δυναμώσω την φωνή
Καλημερα

Μαλλον καποιο καλωδιο δεν κανει καλη επαφη- δεν ειναι καλα κουμπωμενο και με την ενταση και τους κραδασμους υπαρχει θεμα, μαλλον πρεπει να το ανοιξεις και να τσεκαρεις τα καλωδια

Reaction score
5

Στράτο σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Τα ηχεία παίζουν όπως φαντάζεσαι πολύ καιρό τώρα.
Ξαφνικά λες να βγήκε το καλώδιο? με τι τα έχουν συνδέσει? ΜΑΚΑΡΙ να έχεις δίκιο πραγματικά. το ηχείο συνεχίζει και παίζει κανονικά, απλώς αν ανεβάσω την φωνή σε μουσική τότε κολλάει και πρέπει να το χτυπήσω.

χθες το δοκίμασα με Avengers με ενισχυτή Onkyo 609 που έχω. κόλλησε μία φορά μόνο, και έπαιζα σε reference level. όταν δοκίμασα Stereo μουσική, κάθε λίγο και λιγάκι κόλλαγε

Reaction score
1.285

Μήπως την έχει ακούσει το πηνίο φωνής ?
Βγάλε το μεγάφωνο και βάλτο μόνο του σε μια έξοδο του ενισχυτή αν στο κάνει πάλι πας για μεγάφωνο !

Reaction score
5

δεν κατάλαβα ποιό είναι το πηνίο της φωνής? το σκ θα κάνω καμιά δοκιμή. να δοκιμάσω τα καλώδια αν όντως έχουν φύγει. αν δω ότι είναι οκ, τότε θα κάνω και αυτό που λες να δω αν απο μόνο του το ηχείο κάνει προβλήματα (απλώς θα βγάλω το καλώδιο του ηχείου και θα το συνδέσω πάνω σε αυτό που έβγαλα ε?) αν συνεχίζει να κάνει προβλήματα οκ οπως λες και εσύ θέλω μεγάφωνο (το οποίο μήπως ξέρετε απο που θα μπορούσα να το βρώ? και υπάρχει κάπου φθηνά?) αν παίζει κανονικά τότε?

όλο το υπόλοιπο ηχείο παίζει φυσιολογικά (tweeter και το άλλο ηχείο για τα low)

Reaction score
1.285

Το πηνίο φωνής είναι μέσα στο μεγάφωνο απο εκεί περνάει το ρευμα και επειδή υπάρχει το FBI πάλεται ο κώνος ! Δεν μπορείς να το δείς αν δεν καταστρέψεις το μεγάφωνο !
Έχω την εντύπωση ότι το 603 s2 είναι διόμιση δρόμων !
Τσέκαρε το !

Reaction score
5

2,5 είναι ναι. το να καταστρέψω το μεγάφωνο δεν παίζει :)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.480

@TeDeV: Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο μεγάφωνο έχει πρόβλημα, πριν κάνεις οτιδήποτε προς αλλαγή του, μίλα με τον Βασίλη Χουρμουζιάδη.

Reaction score
5

απλώς για να σας ενημερώσω και εσάς, σε περίπτωση που κάποιος χρειαστεί παρόμοια βοήθεια. Μίλησα με την B&W στην αγγλία, και με τη φοβερή εξυπηρέτησή τους, αποφάσισαν να μου στείλουν καινούργιο mid ηχείο δωρεάν. Να 'ναι καλά τα παιδιά

Reaction score
1.285

Φίλε μου !
Πραγματικά χαίρομαι για το αίσιο τέλος της ζημιάς !
Όμως για να καταλάβω , σου στέλνουν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ mid εκτώς εγγύησης παρακάμποντας τον ΕΔΩ αντιπρόσωπο ???

Reaction score
5

απο ότι κατάλαβα δεν υπάρχει πλέον εδώ αντιπρόσωπος. απλώς δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα. Πέρασα μία πολύ μικρή ταλαιπωρία με ένα κάρο email σε ένα κάρο ανθρώπους, και στο τέλος όλα καλά. Άψογη εξυπηρέτηση. Όσο για τον Βασίλη, κατάφερα και τον βρήκα και τον ίδιο. Πολύ εξυπηρετικός. Έχω να επικοινωνήσω μαζί του, για κάποια twitter που χρειάζομαι σε αντίστοιχα ηχεία του πατέρα μου. Ελπίζω να τα έχει.

Reaction score
1.285

Σε ευχαριστώ πολύ για της πληροφορίες !
Στην οικογένεια υπάρχουν 3 σετ ( 604 603s2 602s2 ) Και οι πληροφορίες σου με ενδιαφέρουν !

Reaction score
0

Κάτσε βρε φίλε μου, σου στείλαν δωρεάν ηχείο για ποιό λόγο? είναι στην εγγύηση? με ποιά δικαιολογία?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis