Βοήθεια: Denon 3808, Onkyo 875 ή Marantz 7002

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους, πρώτο ποστ εδω!

Χρειάζομαι τη βοήθεια των πιο μυημένων για την επιλογή ενός ενισχυτή για home cinema. Τα μοντέλα που έχω ξεχωρίσει είναι τα: Denon 3808, Onkyo 875 και Marantz 7002. To ερώτημά μου είναι το εξής και απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν εμπειρία από τα παραπάνω μοντέλα: ανεξάρτητα από για διαφορετικά features (Ethernet o Denon, REON upscaling o Onkyo κλπ.) ποιες είναι οι διαφορές των προαναφερόμενων μοντέλων σε ότι αφορά την ηχητική αναπαραγωγή ταινιών και μουσικής. Υπάρχει κάποιος που να είναι ο "καλύτερος"; Δυστυχώς εδώ που μένω δεν έχω δυνατότητα να ακούσω κάποια από αυτά τα μοντέλο οπότε αναγκαστικά βασίζομαι στις γνώμες σας.

Ευχαριστώ πολυ!

Reaction score
8
Τον Marantz δεν τον εχω ακουσει, τον ONKYO δεν τον παιρνω γιατι στην υπολοιπη Ευρωπη η τιμη του ειναι πολυ χαμηλοτερη και θεωρω την τιμολογιση του στην Ελλαδα αναιτια υψηλη, τελος για τον DENON εχω πολυ θετικη αποψη.
Διαβασε το θρεντ που ανοιξε φιλος σημερα οπου περιγραφω την προσωπικη μου γνωμη για DENON και PIONEER.

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την απάντηση! Τον ONKYO το σκέφτομαι μόνο από Γερμανία, για το λόγο που αναφέρεις.

Άλλοι; :D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.593
Αν και φίλος των Denon (κυρίως στη μουσική η συμβίωσή μου με τους 3801 και 3806 ήταν απολαυστική), στο home cinema ο Onkyo 875 που πρόσφατα απέκτησα από Γερμανία, απλά δεν παίζεται.
Βέβαια σε thread άλλου φίλου, παρουσίασε πρόβλημα από την αρχή (μάλλον έκαψε τροφοδοτικό), αλλά, ευτυχώς, εγώ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, το αντίθετο μάλιστα.
Όσο για τους Maranz, τους θεωρώ γενικά υπερκοστολογημένους. Έτσι, αν πρόκειται να αγοράσεις από Γερμανία, ο Onkyo, για μένα τουλάχιστον, είναι μονόδρομος, τόσο στην απόδοσή του στην εικόνα, όσο και στον-κινηματογραφικό- ήχο.

Reaction score
0
Απάντηση: Βοήθεια: Denon 3808, Onkyo 875 ή Marantz 7002

Καλώς όρισες στο AVSite......αν δεν σε πειράζει να αγοράζεις από εξωτερικό(εγγύηση κ.λ.π.)........τότε πήγαινε για Onkyo χωρίς δεύτερη σκέψη.......είναι ο πιο κινηματογραφικός από τους 3 κι εκτός αυτού μπορείς να τον βρείς γύρω στα 1200Ε από Γερμανία......ενώ τους άλλους στα 1500Ε(Denon) και 1350Ε(Marantz) από Ελλάδα........:happy_4:

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Και γω προς τον Onkyo κλείνω, με δύο ενδοιασμούς:

1) Έχω διαβάσει ότι είναι πολύ ζεστός στη λειτουργία του. Δεδομένου ότι είναι μια αγορά που θα ήθελα να μου κρατήσει, σε βάθος χρόνου οι υψηλές θερμοσρασίες δε θα επηρεάσουν την αξιοπιστία;

2) Αναφορικά με τις εγγυήσεις των αγορασμένων από Γερμανία, μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει για το τι ισχύει σε περίπτωση βλάβης;

Thanx!

Reaction score
0
Update:

Χθές μπόρεσα και άκουσα τον Marantz 7002, μέσα από ένα σετ ηχείων B&W MT-20. Έχω να πω το εξής: στη μουσική ήταν καταπληκτικός, αλλά στις ταινίες αισθάνομαι σαν 'κάτι' να έλειπε. Με το dvd του Terminator II, στην σκηνή που ο Arnold πυροβολάει τα περιπολικα και τους αστυνομικούς από ψηλά, ενώ ανέμενα να πάθω πλάκα, δεν είχε το wow effect που περίμενα.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα προσπαθήσω να ακούσω και τους άλλους και θα μεταφέρω τις εντυπώσεις που εδώ για όποιν ενδιαφέρεται.

Reaction score
0
Update:

Χθές μπόρεσα και άκουσα τον Marantz 7002, μέσα από ένα σετ ηχείων B&W MT-20. Έχω να πω το εξής: στη μουσική ήταν καταπληκτικός, αλλά στις ταινίες αισθάνομαι σαν 'κάτι' να έλειπε. Με το dvd του Terminator II, στην σκηνή που ο Arnold πυροβολάει τα περιπολικα και τους αστυνομικούς από ψηλά, ενώ ανέμενα να πάθω πλάκα, δεν είχε το wow effect που περίμενα.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα προσπαθήσω να ακούσω και τους άλλους και θα μεταφέρω τις εντυπώσεις που εδώ για όποιν ενδιαφέρεται.
Που τον ακουσες?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.251
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87