Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
την συμβολη σας
στην επιλογη ενος DVD recorder
το οποιο θα συντροφευσει την AMOI LCD TV 37'' 1920x1080.
......
Tα έχω και εγώ υπόψιν αυτά τα μοντέλα...Τα μοντέλα 2006 της Sony πότε έρχονται?
Ακυρο - δεν έχει νέα 2006 μοντέλα, εκτός απο ένα entry level
Για πλάκα περισσότερο, πήρα την Samsung εδώ και ρώτησα που οφείλεται η μεγάλη διαφορά τιμών σε σχέση με όλες τις άλλες Ευρωπαϊκες αγορές
Η απάντηση που πήρα είναι ότι η πολιτική τους έχει σχέση με τις καθιερωμένες πρακτικές της ντόπιας αγοράς, και θα αλλάξει μόνο αν αποφάσισουν να ακολουθήσουν άλλη πολιτική "οι market leaders της αγοράς, όπως η Σόνυ"
Αν είναι να περιμένουμε απο τη Σόνυ Ελλάς να ρίξει τις τιμές πρώτη, σωθήκαμε - κατά τα άλλα στην αγορά υπάρχει ελεύθερος ανταγωνισμός...
Πάντως τα R-135, 140 και 145 θα εμφανιστούν Απρίλιο - μάλλον θα παραγγείλω (από εξωτερικό βέβαια) το R-145, πού κανει 1080i upscaling και γράφει τα πάντα...το LG μου τα έφτυσε και χρειάζεται αντικατάσταση
Φιλε Sotris ανάλογα που στοχεύεις και πως θελεις να υλοποιησεις ενα HOME CINEMA. Τα HTPC δεν θα φτασουνΡε παιδια με 800 φτιαχνουμε HTPC για την ΑΜΟΙ.
Φιλε μου και εγω εχω τον DENON 2805 με 6.1 ροιστερ ηχεία εκοσταρ δεκτη για δορυφορικη και τελος το ι-ζακ για μουσικη φωτο και βιντεο.hal9000 said:Φιλε Sotris ανάλογα που στοχεύεις και πως θελεις να υλοποιησεις ενα HOME CINEMA. Τα HTPC δεν θα φτασουνΡε παιδια με 800 φτιαχνουμε HTPC για την ΑΜΟΙ.
ποτε να σου δώσουν τον ηχο που θα σου δωσει ενα συστημα ανεξάρτητων μηχανημάτων και ειδικα High End συσκευών.
Πολυ δυσκολα (για να μην πω ποτέ) μια κάρτα Υπολογιστή θα μπορεσει να σου δωσει τον καταπληκτικό ηχο που
θα σου δωσει ενα High End συστημα. Γιαυτο σου λεω αναλογα σε τι επιπεδο παιζεις και τι θελεις.
Εχω κανει ενα συστημα ως εξης: DENON 3805 με 5.1 ηχεία της SONUS FABER , Concert για κυρια, Concertino για πισω περιφερειακα
Solo Home για κεντρικό και το Gravis-Β (Subwoofer). Απο τον DENON Παιρνω την προενίσχυση για τα δυο κεντρικά και τα
οδηγω στα Concert μεσω του YBA Integre Passion.
Aν και κινδυνευω να κατηγορηθω οτι διαφημιζω το συστημα μου .... ερωτω ευθεως... Ποιο HTPC μπορει να δωσει τον ηχο
που θα δωσει το παραπάνω συστημα....? Ειναι δυνατόν μια καρτα Η/Υ οσο ακριβη και να ειναι να δωσει τον γλυκυτατο και αερινο
ηχο του ΥΒΑ... μεσα απο τα SONUS FABER...? Mπορει ο επεξεργαστης του HTPC να κοντραρει την επεξεργασια εικονας
του DENON αλλα τον ηχο δεν νομιζω οτι θα τα καταφερει ποτέ...