Βοηθεια για SAMSUNG D6100 Προβλημα με smart hub

Reaction score
0
Καλημερα.Αν μπορει καποιος να βοηθησει. Ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το smart hub στη tv μου και μου βγαζει μηνυμα να ελεγξω τη συνδεση και τις ρυθμισεις δικτυου.τα ελεγξα και ειναι ολα ενταξει εξαλλου συνδεω και το τηλεφωνο μου στη tv και αυτο δουλευει μια χαρα Τι μπορει να συμβαινει?????

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Το τηλέφωνο δεν έχει σχέση με το δίκτυο του smart hub.
Δες αν παίρνει ip από το modem-router, αν έχεις internet στην TV και αν βλέπεις την TV από την εφαρμογή του H/Y.

Reaction score
0
Το τηλέφωνο δεν έχει σχέση με το δίκτυο του smart hub.
Δες αν παίρνει ip από το modem-router, αν έχεις internet στην TV και αν βλέπεις την TV από την εφαρμογή του H/Y.
Σε ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση ελεγξα τησ ρυθμισεις δικτυου και εκανα ελεγχο δικτυου και βγαζει ip κανονικα και μου λεει οτι η τηλεοραση ειναι συνδεδεμενη στο ιντερνετ, Η/Υ δεν υπαρχει για να ελεγξω αν τη βλεπει. Το smartphone τη βλεπει κανονικα.

Reaction score
0
Σε ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση ελεγξα τησ ρυθμισεις δικτυου και εκανα ελεγχο δικτυου και βγαζει ip κανονικα και μου λεει οτι η τηλεοραση ειναι συνδεδεμενη στο ιντερνετ, Η/Υ δεν υπαρχει για να ελεγξω αν τη βλεπει. Το smartphone τη βλεπει κανονικα.
[DOUBLEPOST=1444674625][/DOUBLEPOST]Y πάρει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με το σερβερ της Samsung?

Reaction score
0
[DOUBLEPOST=1444674625][/DOUBLEPOST]
Y πάρει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με το σερβερ της Samsung?
Τελικα το προβλημα ηταν της samsung και επανηλθε κανονικα Σας ευχαριστω για τη βηθεια.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk