Βοηθεια με yamaha rx-v363

Reaction score
0
Παιδια καλησπερα σε ολους.

Χθες απεκτησα τον Yamaha rx-v363 και οπως το περιμενα αρχισαν τα μπερδεματα....εχασα την Μπαλα.

1ον....Μπορω να βαλω πανω του ενα ζευγαρι ηχεια ΑΙWA που εχω απο το παλιο μου ΗΙ-Φι....Tα ηχεια ειναι 100watt και εχουν RCA βυσματα και καλωδια sorround...AN NAI ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΚΑΙ ΤΙ ΡΙΘΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ??????Προσπαθησα αλλα δεν περνω ηχο απο πουθενα....

2ον...Αν δεν γινεται να κανω το παραπανω τοτε τι ηχεια μου προτεινετε 5.1 η να παρω 2 κεντρικα και 1 SUb...??

Με ενδιαφερει πιο πολυ για μουσικη...και με λιγα λογια Θελω κατι ωστε να εκμεταλευτω οσο μπορω καλλιτερα τον Yamaha.

Μιλαμε παντα για απλο δωματιο περι τα 15 τετρα. μετρα. και θελω να διαθεσω μεχρι 250 ευρω.
Ευχαριστω.

Reaction score
50
Καλωσήρθες djcheck! Τα ηχεία που έχεις μπορείς να τα συνδέσεις στον ενισχυτή, δε βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τα συνδέεις απλά στις μπόρνες των ηχείων που γράφουν FL (Front Left) και FR (Front Right). Μπόρνες είναι οι έξοδοι του ενισχυτή που "προεξέχουν" - κοίταξε και το manual, θα το αναφέρει πιο ευκρινώς. Για ρυθμίσεις, δοκίμασε κάποια απλή για αρχή - stereo π.χ. μια και έχεις δυο ηχεία.

Το θέμα είναι από πού παίρνει είσοδο ο ενισχυτής. Θέλω να πω, ακούς φαντάζομαι από κάποιο DVD/CD player; Πώς τον συνδέεις, αναλογικά/ψηφιακά; Σ' αυτή την περίπτωση πρέπει να έχεις επιλέξει την αντίστοιχη είσοδο του ενισχυτή για ν' ακούσεις. Για δώσε καμιά λεπτομέρεια παραπάνω...

Reaction score
0
Ευχαριστω....πολυ Μανο...

Καταφερα και τα συνδεσα τελικα και εχω ηχο και μαλιστα ικανοποιητικο....

Σκεφτομαι εφοσον τα ηχεια ειναι παλια να ενισχυσω λιγο τις χαμηλες με ενα SUB πιστευω οτι το αποτελεσμα θα ειναι πολυ καλλιτερο....αργοτερα μπορει να ψαχτω και για καινοθρια ηχεια...

Πιστευω οτι το Yamaha YST-SW030 ειναι οτι πρεπει για την περιπτωση μου.

Reaction score
50
Δεν είναι άσχημη επιλογή... Τα Yamaha subs είναι πολύ καλά στη συγκεκριμένη κατηγορία χρημάτων. Αν μπορείς και μεγαλύτερο ακόμα καλύτερα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301