Βοηθεια σε ασχετο για επιλογη Led Tv

Reaction score
0
Γεια σας και καλος σας βρηκα.

Διαβασα αρκετα στο φορουμ οσο αναφορα για της τηλεορασεις και αποφασισα να κανω εγγραφη μιας και οφειλω να πω οτι μπερδευτικα

Ενδιαφερομαι για αγορα μιας καινουργιας Led τηλεορασεις. Η χρηση της θα ειναι για ολη την οικογενια (all aroynd tv) παιδικα - ταινιες - Αθλητικα- και φυσικα Ψηφιακη ΤV . Η αποσταση θεασης ειναι περιπου στα 3 μετρα οποτε μια 40-42??? ή να παω εως και 50 ιντσες????

Μεχρι στιγμης εχω δει αρκετες και εχω πορσανατολιστει σε τρεις μεχρι τωρα
https://www.skroutz.gr/s/4689494/Samsung-UE40H6410.html
https://www.skroutz.gr/s/3535341/Sharp-LC-50LE750.html
https://www.skroutz.gr/s/3240714/Panasonic-TX-L42FT60.html

Ποια η γνωμη σας για αυτες τις τρεις?? Και εαν εχετε να προτεινετε και καποια αλλη μιας και ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα. Να φανταστειτε ακομα βλεπω σε 32αρα Sony κουτι.

Υ.Γ Ταβανι οικονομικο τα 800 ευρο

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.999
Καλωσόρισες Νίκο!

Η αποσταση θεασης ειναι περιπου στα 3 μετρα οποτε μια 40-42??? ή να παω εως και 50 ιντσες?
Θα σου έλεγα 60'' αλλά θα με πεις υπερβολικό. :whistling:

Δεν είμαι όμως! Σκέψου το κι αν βρεις κάποια μέχρι τα 800€, μη διστάσεις. :smile:

Reaction score
20
Από απόσταση είσαι καλά. Εγώ έχω λιγότερο από 2,5μέτρα και με μία 50άρα που πήρα πρόσφατα είμαι πολύ καλά.

Το καλύτερο θα είναι να δεις την τηλεόραση και από κοντά πριν την πάρεις. Έτσι θα τσεκάρεις και ποιότητα εικόνας και την απόσταση που θες. Γενικά ψάξε το και με τις τιμές γιατί βγάζουν διάφορες προσφορές.

Reaction score
0
Δεν με ενδιαφερει πολυ το 3d. Αλλα γενικα σε ποια εταιρια να προσανατολιστω????

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.285
Σας ενδιαφέρει και η χρήση της τηλεόρασης ως media player μέσω της usb θύρας;
Αν ναι,τότε κάποιο μοντέλο της Samsung.
Αν όχι τότε κοιτάξτε και για τα νέα μοντέλα της Sony.

Reaction score
0
Ναι η αναπαραγωγη ταινιων απο τον media player της τηλεορασης θελω να γινετε. Ενδιαφερον η προταση σου MaxHeadroom αν και αρκετοι κατοχοι παλαιωτερων sony μου ειπαν οτι ειχανε ψιλοθεματακια

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.935
Για το συγκεκριμένο μοντέλο έχω προσωπική άποψη, καθώς το προμηθεύτηκα για λογαριασμό συγγενικού μου προσώπου. Το media player παίζει όλους τους βασικούς τύπους αρχείων (φυσικά υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους), ενώ τρέχει διάφορες εφαρμογές με ασύρματη πρόσβαση στο τοπικό δίκτυο του σπιτιού.
Κατά τη γνώμη μου είναι μάλλον το καλύτερο value for money της κατηγορίας, με εξαιρετική εικόνα και πλούσιες ευκολίες, ενώ το κύριο που φανερώνει ότι πρόκειται για οικονομική τηλεόραση, είναι η απτή ποιότητα των πλαστικών και της βάσης -σε σύγκριση με μοντέλα διπλάσιας τιμής, βέβαια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.965
Members
38.271
Νεότερο μέλος
xardavelas89