Γίναμε Ευρώπη?

Reaction score
786
Μονο πενηντα ευρουλακια καπελο! Ουτε καν 10 %...

Βεβαια ειναι και οι μισθοι πεινας των Γερμανων στη μεση

Reaction score
0
Φοβερό αυτό έτσι ?
Πανηγυρίζουμε γιατί πληρώνουμε μόνο 50 ευρώ παραπάνω από τους 'φτωχούς' Γερμανούς...

Reaction score
0
Απάντηση: Γίναμε Ευρώπη?

Κατά τον Αύγουστο που θέλει δε θέλει θα φτάσει τα 300Ε εγώ θα το πάρω μόνο και μόνο για τις 5.1 αναλογικές................και για το upscaling των απλών dvd ίσως...........:happy_6:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Γίναμε Ευρώπη?

Κατά τον Αύγουστο που θέλει δε θέλει θα φτάσει τα 300Ε εγώ θα το πάρω μόνο και μόνο για τις 5.1 αναλογικές................και για το upscaling των απλών dvd ίσως...........:happy_6:
Ρε Γιάννη δηλαδή μονο ακους το soundtrack των ταινιών....!!!
Γιατί απο εικόνα....:pc:
Κανε λίγο υπομονή. Θα πεσουν οι τιμές.. Κι εγώ θέλω 5.1 :happy_4:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Γίναμε Ευρώπη?

Δηλ εννοεις οτι απο εικονα το συγκεκριμενο blu ray dvd μαπα το καρπουζι?
Για δωστε κανα σοβαρο review γιατι σκεφτομαι να το παρω..

Reaction score
0
μετα τα πρωτα reviews για τα blue ray της SAMSUNG δε θα αγοραζα μηχανακι με τιποτα!!!!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γίναμε Ευρώπη?

Δηλ εννοεις οτι απο εικονα το συγκεκριμενο blu ray dvd μαπα το καρπουζι?
Για δωστε κανα σοβαρο review γιατι σκεφτομαι να το παρω..
Λοιπόν............dimi.geo εγώ έχω τηλεόραση 32"..............πολύ πολύ να πάρω αργότερα καμία 40",42".........άντε το πολύ 46".................προβόλι δύσκολα θα πάρω εξαιτίας της θέσης του διπλού κρεβατιού που καταλαμβάνει όλο το χώρο................(σιγά μην το βάλω από πάνω μου :mad_1: )............δηλαδή σε αυτές τις ίντσες δεν πρόκειται να δώ εικόνα χειρότερη του PS3...................για σένα τώρα Λευτέρη με το προβόλι σου.........με το PS3 θα πάρεις καλύτερη εικόνα απ'οτι με το BD-P1000...................αλλά αν θές αναλογικές κάνεις θυσίες............εκτός κι αν δεν θές να κάνεις οικονομία μπορείς να πάρεις 1 από τα:panasonic DMP-BD10(1299E),Panasonic DMP-BD10a(1499E),Sony BDP-S1E(1299E)..........και τα 3 έχουν 7.1 αναλογικές...............:sad:

Reaction score
2
ή μπορεί πάντα να περιμένει λίγο καιρό ακόμα ωστε
1. να πέσουν οι τιμές
2. να υπάρχουν περισσότερες ταινίες
3. να πάρει player που θα υποστηρίζει πλήρως την BD-Java.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Γίναμε Ευρώπη?

ή μπορεί πάντα να περιμένει λίγο καιρό ακόμα ωστε
1. να πέσουν οι τιμές
2. να υπάρχουν περισσότερες ταινίες
3. να πάρει player που θα υποστηρίζει πλήρως την BD-Java.
Όντως.............τελικά κι εγώ αυτό θα κάνω............θα την βγάλω για λίγο καιρό με την optical του PS3 :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: .................μέχρι να πέσει το Sony BDP-S1E στα επίπεδα του Samsung BD-P1000(650E)................:cool_4:

Reaction score
0

Reaction score
0
Μην το κουράζετε ρε παιδιά, το συγκεκριμένο player είναι προβληματικό και παρωχημένο από κάθε άποψη. Αν πέσει στα 200 € πάρτε το για δεύτερο "happy_1" - κατά τα άλλα όμως είναι πεταμένα λεφτά.

Reaction score
0

Μην το κουράζετε ρε παιδιά, το συγκεκριμένο player είναι προβληματικό και παρωχημένο από κάθε άποψη. Αν πέσει στα 200 € πάρτε το για δεύτερο "happy_1" - κατά τα άλλα όμως είναι πεταμένα λεφτά.
Ε ναι ρε marvin...................εσύ τι νόμιζες?.......σιγά μην το πάρουμε στα 650Ε.................εγώ περιμένω να πέσει στα 200Ε-300Ε...........και πάλι για τις αναλογικές και το upscaling των απλών dvd θα το πάρω..........:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
14
Αυτό το player το έχω κράξει χίλιες φορές...ΜΕΧΡΙ που έβαλα ένα δίσκο blu-ray που να βλέπεται ( και όχι την πεταμένη πρώτη φουρνιά ) στο ιερό χώρο της Ηχοέκφρασης μαζί με τον αρχιερέα και έπαθα με την εικόνα του....
Ο συνδυασμός αυτού του player με τον Sharp21000 ήταν απίστευτος...
Έλεγαν για κόκκο και είχα δει και εγώ πάρα πολύ...Έβαλα λοιπόν ταινία που δεν υπάρχει περίπτωση το φίλμ να έχει θόρυβο γιατί απλά ...δεν είναι φίλμ..το OPEN SEASON...
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ κόκκος ούτε για δείγμα...χρώματα υπέροχα, ανάγλυφη εικόνα και κίνηση ps3..
Tην ίδια ταινία την έχει demo με μια υπέροχη Samsung full hd lcd 40" μαζί με αυτό το player το Fnac....
Απλά τέλειο...
Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη για εμένα....Έιμαι 99% σίγουρος πλέον ότι τα χάλια που είχα δει στις αρχές είναι από το software...

Reaction score
0

Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη για εμένα....Έιμαι 99% σίγουρος πλέον ότι τα χάλια που είχα δει στις αρχές είναι από το software...
100% θές να πείς..................τι σου έλεγα?................δεν ξέρω για 'σάς.......εγώ προσωπικά αυτό το player δεν το χάνω με τίποτα......................:prof:

Reaction score
14
99% γιατί έχω δει μόνο αυτή την ταινία και μπορεί ,μπορεί για κάποιό λόγο να παίζει υπέροχα λόγω κωδικοποίησης...Δεν είναι όμως όλες οι ταινίες avc...vc1 πές το όπως θες..

Reaction score
0

99% γιατί έχω δει μόνο αυτή την ταινία και μπορεί ,μπορεί για κάποιό λόγο να παίζει υπέροχα λόγω κωδικοποίησης...Δεν είναι όμως όλες οι ταινίες avc...vc1 πές το όπως θες..
Τι κάθεσε τότε?........:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: δοκίμασε κι άλλες να μας πείς εντυπώσεις...............εγώ το έχω δεί μόνο με τα πρώτα παλιοδισκάκια της Sony :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292