Γείωση

Reaction score
10
Το θέμα δεν είναι πως και γιατί και αν, αλλά πως μπορώ να έχω ξεχωριστή γείωση για το ηχοσύστημα. Κήπο δεν έχω πρόχειρο κοντά.

Για πείτε καμιά ιδέα!

Kάτι τέτοιο (troy):

http://blog.stereophile.com/ces2009/the_silence_of_grounding/

Aλλά σε ποιο φτηνό. :138:

Argi? Πες καμιά ιδέα ρε φίλε!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.292
Απάντηση: Γείωση

αν και εκτός θέματος, ωστόσο δεν αντέχω: γιατί να είναι ξεχωριστή η γη του στέρεου? ποιός ο λόγος ρε αδερφέ?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Γείωση

αν και εκτός θέματος, ωστόσο δεν αντέχω: γιατί να είναι ξεχωριστή η γη του στέρεου? ποιός ο λόγος ρε αδερφέ?
Δεν είναι το κύριο που με απασχολεί, το αν θα είναι ξεχωριστή, απλά θα προτιμούσα να είναι, να γίνει και πιο εύκολα η όλη φάση και χωρίς πολλά πολλά και χωρίς μπλεξίματα με τους υπόλοιπους νοικιάρηδες.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δε ξερω τι εχεις στο μυαλο σου
δεν ξερω αν εχεις καποιο θεμα
απλα ενα καλωδιακι που αγγιζει το σασι του ενισχυτη σου και μια σωληνα του καλοριφερ δινει κατι .
Βεβαια πριν μια 10ετια + που στις ανησυχιες μου αντεγραψα μαι συσκευη του ρας αντριους μου βγηκε σε κακο.Δεν χρειαζομουν εξτρα γειωση , και το μονο που κερδισα ηταν θορυβος.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

υπαρχουν και αλλες λυσεις βεβαια, αν πεις τι θες να κανεις

Reaction score
10
Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, απλά θέλω να πειραματιστώ λίγο με το θέμα, μιας και όλοι αναφέρουν μεγάλες διαφορές στη "ησυχία" του συστήματος.

Και ομολογώ ότι παρόλο που τα έχω κάνει στο πανεπιστήμιο τα έχω ξεχάσει τελείως.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

θυμισε μου να σου στειλε pm Με διαφορες ινφο το βραδυ γιατι τωρα παω για κουρδισμα.Πραγματι ισως ακουσεις διαφορες .....
ισως ......

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.319
Και ομολογώ ότι παρόλο που τα έχω κάνει στο πανεπιστήμιο τα έχω ξεχάσει τελείως.
Αν στο πανεπιστημιο εχει στο νου σου τα πιπινια αντι για τα μαθηματα και τα ποτα αντι για τα στερεα, τι περιμενεις....:138::138::138:

Reaction score
10
Αν στο πανεπιστημιο εχει στο νου σου τα πιπινια αντι για τα μαθηματα και τα ποτα αντι για τα στερεα, τι περιμενεις....:138::138::138:
Περάσαμε καλά όμως ε? :143:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.042
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γείωση

:142:

Eλα ρε φίλε βοήθα λίγο! Πείτε καμιά ιδέα! :113:
Η σύνδεση στη γείωση της οικοδομής είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος. Δεν ξέρω για ποιο λόγο θέλεις άλλη γείωση, αλλά ένας εξ ίσου ηλεκτρικά καλός τρόπος, είναι η σύνδεση με κάποιο δομημένο οικοδομικό σίδερο. Κοίτα μην αρχίσεις να σκάβεις καμιά κολόνα για να βρεις σίδερο! Αν είσαι ψηλά, και υπάρχουν αναμονές στην ταράτσα, δέσε το καλώδιο στο σίδερο κάποιας κολόνας που πιθανόν εξέχει. Αν η οικοδομή έχει αλεξικέραυνο, να μη χρησιμοποιήσεις το συρματόσχοινο του αλεξικέραυνου!

(Χριστέ μου, τί κάθομαι και του λέω! Θα με χαλάσουν στο τέλος αυτοί)...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.210
Members
38.307
Νεότερο μέλος
lntalis75