- Reaction score
- 21.911
Εκτός από την Τόλμη, πρέπει να συμφωνήσεις και στη Γοητεία, αλλιώς καραδοκεί η belly dancer... :cool_11:...
Μονο στην τολμη θα συμφωνησω.
Αχαχαχαχχαχαχαχα!!!διότι τολμά, και μπορεί, και αποδίδει εξόχως διαμάντια που πρωτογνωρίσαμε από τη Τζένη Βάνου. Τελεία.
Αυτή η ανατριχίλα!! θυμόσαστε το άγαλμα με τον Πουλόπουλο?Αν μιλας για το "Ελα"...καμια σχεση.
Αναγνωριζω την τολμη, μου αρεσει πολυ η ερμηνεια αλλα ως εκει.
Η ανατριχιλα μονο με την μεγαλη Τζανη Βανου:happy_2:
Απλά συγκλονιστικό.:rei:Αυτή η ανατριχίλα!! θυμόσαστε το άγαλμα με τον Πουλόπουλο?
Εντελώς έτσι!Ο Πλουταρχος απλως δεν ειναι ανυπαρκτος,αλλα μεσα σε ενα σκηνικο οπου οι πιστες ειναι πασαρέλα πορνείας,εαν δουμε και κανεναν που να μην ειναι εντελως παραφωνος τον βαζουμε αμεσως να τραγουδησει Θεοδωρακη κ.ο.κ.!
Κι ο ...Ζαχοπουλος τολμησε και βρηκε...πατοοοοο"happy_1"Αυτή η ανατριχίλα!! θυμόσαστε το άγαλμα με τον Πουλόπουλο?
Τόλμη δεν σημαίνει τίποτα, και η Θώδη τολμά!
Και πρεπει να δειξω ...κατανοηση ε;"happy_1""happy_1""happy_1"Για το "Έρωτά μου ανεπανάληπτε" μιλάω... Εντάξει, και για το "Έλα". Λάκη, τί να κάνω ρε, είμαι μέλος της Belly dancer Τρόικας, (Καφάτος - Ζερβό - Κόγιας - Κατερίνα).
Και πρεπει να δειξω ...κατανοηση ε;"happy_1""happy_1""happy_1"Για το "Έρωτά μου ανεπανάληπτε" μιλάω... Εντάξει, και για το "Έλα". Λάκη, τί να κάνω ρε, είμαι μέλος της Belly dancer Τρόικας, (Καφάτος - Ζερβό - Κόγιας - Κατερίνα).