Για Αναλογικάριους

Reaction score
871
καλησπέρα.. έχει κάποιος προσπαθήσει να κάνει login στο www.discogs.com ??
εδώ και 3 μέρες δεν μπορώ να κάνω login στο λογαριασμό μου..
αν κάποιος φίλος έχει λογαριασμό ας προσπαθήσει και να μου πει.. θενκς..

Reaction score
324
εγώ μπορώ να κάνω login κανονικά. Προσπάθησε να διαγράψεις τα cookies για το discogs στον broswer σου η να κάνεις login με άλλον broswer.
Φαντάζομαι την επαναφορά του password την έχει δοκιμάσει ε?

Reaction score
871
@ chek2fire ευχαριστώ.. δεν μ' αφήνει να κάνω login από κανένα pc-laptop από το σπίτι μου και με κανέναν browser (chrome, mozilla, edge).. ενώ κάνω browsing κανονικά την σελίδα www.discogs.com δεν μπαίνει στο : https://auth.discogs.com !!
προσπάθησα ακόμα και να δημιουργήσω άλλον λογαριασμό με άλλο mail & name και δεν μ' αφήνει..

sorry για το off topic!!

Reaction score
324
παράξενο εμένα μπαίνει κανονικά. Τα cookies για το site τα έχεις σβήσει?
κάνε restart και τον router στο σπίτι σου να πάρεις άλλη public ip μήπως είναι κατά κάποιο τρόπο αυτό.

Reaction score
871
παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. τελικά ανακάλυψα ότι είχα κάνει login από το κινητό, είχε μείνει συνδεδεμένη η σελίδα και δεν μπορούσα να κάνω από αλλού login.. όλα ok τώρα.. χτύπησα και κάτι καλά δισκάκια.. :)

Reaction score
778
παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. τελικά ανακάλυψα ότι είχα κάνει login από το κινητό, είχε μείνει συνδεδεμένη η σελίδα και δεν μπορούσα να κάνω από αλλού login.. όλα ok τώρα.. χτύπησα και κάτι καλά δισκάκια.. :)
κάποια δισκάκια; για πές...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR