Γλειφιτζούρι με... σύρμα!

KATERINAKI

Belly Dancer
Μηνύματα
1.307
Reaction score
4
Ο ΕΦΕΤ, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές, ενημερώθηκε για την ανεύρεση μεταλλικών συρμάτων από καταναλωτή στην Κύπρο σε γλειφιτζούρι κινεζικής προέλευσης που διακινήθηκε από την Ελλάδα στην Κύπρο.
Πρόκειται για προϊόν με την ονομασία "Sweet Garden Lollipops", σε συσκευασία των 50 γραμμαρίων, με ημερομηνία λήξης 5 Αυγούστου 2008, το οποίο παρασκευάστηκε από την κινεζική εταιρεία Quanzhou Cereals Oils και διατέθηκε στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα καταστήματα της Jumbo Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την απόσυρση του προϊόντος και τη συγκέντρωση της συνολικής ποσότητας σε συγκεκριμένο σημείο. Η Jumbo ενημέρωσε τον ΕΦΕΤ ότι έχει ήδη αποσύρει το προϊόν από τα σημεία πώλησης, το οποίο έχει διατεθεί μόνο στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ήδη έχουν δρομολογηθεί οι σχετικοί έλεγχοι.

www.ethnos.gr
 

Μηνύματα
7.462
Reaction score
5
Ευχάριστο γεγονος αυτό...
Αντε να πεις στο παιδάκι μην φας γλυφιτζούρι γιατί έχει μέσα σύρματα...
 


Μηνύματα
9
Reaction score
0
Καλά αυτή η Ιστορία με το συγγεκριμένο πολυκατάστημα παιχνιδιών είναι ....πονεμένη !:mad:
Πρώτη φορά είδα τα φετινά χριστούγεννα , να υπάρχουν στους διαδρόμους του καταστήματος περισσότερα παιχνίδια απο οτι στα ράφια του !
Οχι μόνο δεν μπορούσες να περπατήσεις στους διαδρόμους ,ούτε να κάνεις στάση δεν μπορούσες λόγο traffic !
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Μηνύματα
3.031.148
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef
Top