Γνωμές-Βοήθεια! Ηχεία B&W MT-30 ή ΜΤ-25

Reaction score
0
Γεια χαρα σε ολους!
Ειμαι νεος στο χωρο και ενδιαφερομαι να φτιαξω και εγω το δικο μου Home Cinema. Μετα απο ψαξιμο μιας και δεν θελω ογκωδη μπροστινα ηχεια στραφηκα προς τα B&W.Με ενδιαφερει περισσοτερο το MT-30 σετ.
Ετσι εστειλα e-mail σε καταστηματα ηχου για λεπτομερειες αλλα το παραξενο ειναι οτι δεν μου απαντησαν ποτε!
Επαγγελματιες σου λεει μετα...φαντασου να μην υπηρχε και "κριση" :112: :118:
Θα ηθελα λοιπον οσοι εχουν ηδη αυτο το σετ η το ΜΤ-25, η οποιοι εχουν ακουσει τα ηχεια η γνωριζουν πληροφοριες γ'αυτα να με βοηθησουν.
Τα ερωτηματα-προβληματισμοι μου ειναι τα εξης:

Αξιζουν σαν 5.1 Σετ ακουστικα;
Απο θεμα αποδοσης πως τα πανε;
Εκει που θα τοποθετηθει το SUB εχει αερα απο τη μια του πλευρα 10 ποντους πισω του 20 και απο το αλλο πλαι ειναι free. Θα εχω καποιο προβλημα σε αποδοση μιας και θα ειναι τοσο κοντα στο επιπλο;
Εχω ακουσει απο ατομα που ασχολουνται οτι το SUB ειναι πολυ μεγαλo για το χωρο μου και δεν θα αποδιδει σωστα τις χαμηλες συχνοτητες ετσι μου προτεινουν να κοιταξω τα ΜΤ-25. Αλλοι παλι μου λενε πως θα τα σπαει και θα παιζει αψογα! Ισχυει τελικα η οχι κατι τετοιο, θελει "ελαχιστες" διαστασεις δωματιου για να αποδωσει σωστα το SUB;

Reaction score
0
Απάντηση: Γνωμές-Βοήθεια! Ηχεία B&W MT-30 ή ΜΤ-25

Ρε παιδια, ποτε κανενας δεν ειχε αυτα τα σετ που αναφερω ή κανενας δεν ξερει κατι για αυτα ωστε να μου πει τι γνωμη του;
:118:

Reaction score
0
Φιλε μου , αρχικα νομιζω οτι δεν διαβασες αρκετα αλλα αυτο ας το προσπερασουμε , ειναι αρκετοι που εχουν εκφράσει την αποψη τους για τα ηχεια που αναφερεις εδω μεσα στο φορουμ , η δικια μου εμπειρια ειναι οτι τα εχω ακουσει να παιζουν σε 20 τμ πολυ καλα , ομως σε μεγαλυτερο χωρο δεν γνωριζω και αν θες σε ενα ποστ μου εχω εκφρασει την ιδια απορια....υπαρχουν σοβαροι επαγγελματιες.....(μην νομιζεις οτι εχω μαγαζι)....ομως υπαρχουν και εκμεταλλευτες....παντου υπαρχουν καλοι και κακοι....οσο για το sub εγω στην θεση σου αν θελω να εχω καλο ηχο ψαχνω που ακουγεται καλυτερα και οχι που μπορω να το βαλω!!!!!!

Reaction score
0

Ευχαριστω "jimtrif" για τη γνωμη σου.
Εχω ψαξει στο φορουμ αλλα λιγα πραγματα εχω βρει για τα ηχεια αυτα. ασε που η αναζητηση δεν μου βρισκει τιποτα σε B&W και μου εμφανιζει το εξης:

" Η λέξη Β&W που ορίσατε για την αναζήτηση έχει μήκος κάτω από το ελάχιστο επιτρεπόμενο όριο 3 χαρακτήρων και για αυτό δεν είναι δυνατό να βρεθεί. Παρακαλώ μεγαλώστε το μέγεθος της λέξης"

Οποτε κατσε βρες τωρα εσυ μεσα σε τοσα θεματα αυτο που εσυ ζητας... Οτι βρηκα απο το οσο εψαξα ειναι το οτι ειτε καποιος ζητα καποιο αλλο πακετο μεγαλυτερο ΧΤ - CΜ -600 κτλ ειτε το οτι καποιος τα αγορασε και αυτο μονο, ειτε το οτι αλλος τα πουλαει, ειτε για τους δορυφορους Μ1 σκετους και για βασεις που ψαχνουν η για το SUB PV1 μια απο τα ιδια σκετο, οχι σαν συνολο.

Στο θεμα τοποθετησης μπορει να εχεις δικιο αλλα στη δικη μου περιπτωση προσπαθω να το τοποθετησω σε σημειο που να μην ειναι μες την μεση και να ειναι σχετικα κατω απο το κεντρικο. Ετσι επειδη με περιοριζει λιγο ο χωρος γ'αυτο ρωτησα αν θα εχω καποιο προβλημα με το θεμα αποστασεων.

Reaction score
19
Αρχικα κατα ΤΗΧ η θεση του sub ειναι στο κεντρο ακριβως κατω απο το κεντρικο ηχειο.

Το PV1 ειναι αισθητα καλυτερο sub απο αυτο του ΜΤ-25 και δεν τιθεται καν θεμα αν ειναι μεγαλο για το χωρο σου.

Γενικα τα Μ1 ειναι εξαιρετικα ηχεια για το μεγεθος τους σιγουρα απο τα κορυφαια που μπορεις να βρεις.

Αν σε ενδιαφερει (στειλε PM), φιλος μαλλον πουλαει ενα ΜΤ-30 λογω αναβαθμισης σχεδον καινουργιο (ζητημα να εχει παιξει 30-40 ταινιες).

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Γνωμές-Βοήθεια! Ηχεία B&W MT-30 ή ΜΤ-25

Αρχικα κατα ΤΗΧ η θεση του sub ειναι στο κεντρο ακριβως κατω απο το κεντρικο ηχειο.

Το PV1 ειναι αισθητα καλυτερο sub απο αυτο του ΜΤ-25 και δεν τιθεται καν θεμα αν ειναι μεγαλο για το χωρο σου.
Ευχαριστω stelioschrist00_
Οπως αναφερω και πιο πανω αλλοι μου λενε πως ενα τετοιο SUB δε θα μπορει να αναπτυξει τις χαμηλες σε μικρο χωρο και αλλοι μου λενε πως δε θα εχει κανενα προβλημα.
Δε ξερω εχω μπερδευτει πολυ!
Καμια αλλη γνωμη ρε παιδια;
:108:

Reaction score
802

Δεν θα εχει κανενα προβλημα.Σιγουρα καλυτερα το MT-30.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Για πόσο μεγάλο χώρο μιλάμε;

Reaction score
0

Για πόσο μεγάλο χώρο μιλάμε;
Ειναι "λιγο" περιεργο το θεμα χωρος.
Ειναι ενιαιος χωρος στα 50τ.μ αλλα εκει που θα στηθει το 5.1 ειναι 12τ.μ + 8τ.μ μετα "κενος" χωρος.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Το πιθανότερο είναι πώς όποιο σαμπ και να βάλεις δεν θα πάρεις αυτό που μπορεί να δώσει αν δεν έχεις κάποιον σύγχρονο ενισχυτή με αυτόματο σύστημα ισοστάθμισης.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef