Γνωμη σας για την νεα PHILIPS 9831 42''

NLS

Reaction score
1
Λυπάμαι για το βίαιο του πράγματος, αλλά το topic έγινε έτσι ώστε δεν καθαριζόταν καν.

Όποιος θέλει ας ΞΑΝΑγράψει τη γνώμη του για την συγκεκριμένη TV και ας παραμείνει ΣΕ ΑΥΤΟ και μόνο σε αυτό.

Reaction score
0
NLS said:
Λυπάμαι για το βίαιο του πράγματος, αλλά το topic έγινε έτσι ώστε δεν καθαριζόταν καν.

Όποιος θέλει ας ΞΑΝΑγράψει τη γνώμη του για την συγκεκριμένη TV και ας παραμείνει ΣΕ ΑΥΤΟ και μόνο σε αυτό.
ΟΧΙ απλα βιαιο αυτο που εκανες , φιλε , ειχα ανοιξει την ερωτηση και ετσι μαθαινα πολλα για την συγκεκριμενη tv, Aπλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!

NLS

Reaction score
1
λυπάμαι αλλά μάλλον δεν είδες την συνέχεια γι'αυτό δεν καταλαβαίνεις - δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς
εσύ δεν φταις βέβαια
το μόνο που μπορώ να σε διαβεβαιώσω είναι ότι δεν έχασες πληροφορία που κάτι θα σου μάθαινε

Reaction score
0
Τι εγινε ρε παιδια εχασα τιποτα, ποια ηταν η συνεχεια, παντος κριμα γιατη βγενα καλα συμπερασματα απο αυτο το θεμα, και στο κατω κατω δεν προσβαλε κανενα για γινει αυτο που εγινε..

NLS

Reaction score
1
παιδιά μην χαλάμε πάλι το θέμα
όποιος νομίζει ότι μπορεί να προσφέρει ή έστω να ΞΑΝΑπροσφέρει ON TOPIC, ας γράψει

ξεκινάω εγώ αφού δεν το κάνει κανείς

μιλάμε για μια TV από μια ιστορική εταιρία που όμως κατά τη γνώμη μου ("γνώμη σας" λέει το topic) δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν της και μάλιστα εδώ και χρόνια - αυτό μπορώ να το στηρίξω με εμπειρίες μου και ως καταναλωτής και ως επαγγελματίας (βλέπε monitors)

από εκεί και πέρα το ότι παρουσιάζεται ως διάδοχος μιας πολύ προβληματικής σειράς που όμως ήταν 1920x1080, ενώ αυτή είναι 1366x768 δεν ξέρω τι συμπεράσματα μπορεί να βγάλει... στο δικό μου μυαλό όχι καλά

οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί μπορεί να βελτιώνουν πολύ το τηλεοπτικό σήμα (και ίσως και το DVD αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος), αλλά τελικά κάποιος που δίνει τόσα λεφτά (περισσότερα από τον αντίστοιχο ανταγωνισμό) πρέπει να αναρωτηθεί τα δίνει για κάτι future proof και αν το τηλεοπτικό σήμα είναι όλη η... φιλοδοξία του για την επόμενη 5ετία (τώρα αν κάποιος είναι ο Κόκκαλης και την βάλει στο 4ο καθιστικό της 3ης βίλας του και για να την πετάξει σε 6 μήνες όπως κάνει με όλες τις συσκευές, άλλο θέμα)

κατά τη γνώμη μου πάντα, υπάρχουν ΠΟΛΥ φτηνότερες προτάσεις, που δίνουν αυτό το μαγικό 1920x1080, ένα νούμερο που ΚΑΙ σήμερα έχει σημασία και κάθε μέρα που περνά αποκτά μεγαλύτερη - αυτές οι προτάσεις αυξάνονται και αυτές κάθε μέρα... όλα αυτά την κάνουν ΚΑΚΗ αγορά κατά τη γνώμη μου

όποιος δεν νοιάζεται για το μέλλον βέβαια, γιατί να πάρει εκείνη και όχι μια plasma... μια plasma για μένα, θέμα άλλης συζήτησης, επίσης δεν θεωρώ ότι είναι αγορά με μέλλον, αλλά εφόσον βάζουμε το μέλλον στην άκρη, η μέση plasma ΣΗΜΕΡΑ δίνει καλύτερη εικόνα από το μέσο LCD στο απλό τηλεοπτικό και μερικές και σε HD...

αν κάποιος διαφωνεί ή θέλει να συμπληρώσει κάτι, welcome

όποιος αρχίσει να θίγει άλλα θέματα ας το κάνει αλλού

Reaction score
0
Σέβομαι απόλυτα την άποψη του NLS.Και την τεκμηρίωσε έτσι ώστε να ανοροτιθω αν έκανα τελικά καλή αγορά που πήρα την 9831.
εγώ έλαβα απλά υπόψη ότι αφού ακόμα τα περισσότερα κανάλια,Ελληνικά και Ξένα εκπέμπουν(και θα εκπέμπουν πιστεύω για αρκετά χρόνια ακόμα,για τα Ελληνικά δεν το συζητώ)
σε χαμηλή ανάλυση 576 γραμμές.δεδομένου ότι ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει καλά καλά player HD,πόσο μάλλον ποικιλία σε δισκάκια HD.
θεωρό ότι με την 9831 θα απολαμβάνω (μέχρι να μπει το ΗD 100% στη ζωή μας) τα περισσότερα κανάλια καλύτερα από μια άλλη lcd,λόγο
pixel plus 3..clear lcd,mpeg.κτλ.("καλπάκια"της philips για μείωση τεχνουργημάτων κ.τ.λ).Έχει και ενσωματωμένο DVB-T άρα στο θέμα "Μελλοντικού"(ποτέ θα έρθει κι"αυτό)επίγειου ψηφιακού σήματος είμαστε καλυμμένοι.Και τα ΗD Σήματα δεν τα πεζή καθόλου άσχημα πιστέψτε με.Τα χρήματα βέβαια και δεν είναι λίγα,αλλά η philips
χρεώνει την πατέντα της το Ambilight,θέλει προφανώς να καλοπληρώσει και τους designer της συγκεκριμένης TV.Και με κάτι card reader, USBslot Κ.τ.λ έχεις μια υψηλή τιμή.Αν δηλ. την lcd την θέλεις κυρίως για ταινίες από το Video club και για Hd από δορυφορικό για την τιμή της (όχι ότι δεν πεζή καλά) είναι πράγματι μια κακή αγορά. είναι ανάλογα τη θέλεις από την ΤV σου..!

p.s. για την ορθογραφία έκανα ότι μπορούσα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το πρόβλημα στην τηλεόραση δεν είναι η ποιότητά της για μένα...

Είναι το ότι είναι μία γενιά πιο πίσω + η απαράδεκτη τιμή της γι' αυτά που προσφέρει...

Αν είχε 1700 - 2000 Ευρώ, ναι θα ήταν μια πολύ καλή αγορά!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.675
NLS said:
λυπάμαι αλλά μάλλον δεν είδες την συνέχεια γι'αυτό δεν καταλαβαίνεις - δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς
Δυστυχώς θα διαφωνήσω μαζί σου.
Νομίζω ότι η κίνησή σου ήταν εντελώς λάθος. Είχες αρκετές εναλλακτικές λύσεις και φυσικά τέτοιες πρακτικές δεν συνάδουν με την γενικότερη λογική του AVSite. Για να φτάσουμε σε σημείο να σβήσουμε μηνύματα και θέματα, πρέπει να καταστρατηγούνται βασικοί κανόνες λειτουργίας του φόρουμ. Οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μπορεί να αντιμετωπιστεί με άλλους τρόπους.

Φίλε Νίκο, δεν επισημαίνω τα παραπάνω, για να δώσω στο περιστατικό μεγαλύτερη βαρύτητα από όση έχει. Είναι προφανές ότι σκέφτηκες λίγο βιαστικά, δεν είναι δα και τόσο μεγάλη υπόθεση, όλοι έχουμε κάνει λάθη και μάλιστα μεγαλύτερα. Νιώθω όμως την ανάγκη να απολογηθώ από όσους είχαν συμμετάσχει στο θέμα, είτε γράφοντας σε αυτό, είτε απλά διαβάζοντάς το.

NLS

Reaction score
1
Νίκος όχι Νάσος. What's done is done.

Μέσα στο thread υπήρχαν πολλά λάθη από πολλούς και μαζί και μένα.

Reaction score
5
ΑΙΣΧΟΣ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!... ελα πλακα κανω, ουτε που εχω ιδεα τι εγινε!!! :lol: :lol: :lol:

μιας και φτιαξαμε το κλιμα λοιπον με την πλακιτσα μου (ε? ε? ΕΕΕ?) θα πω την γνωμη μου που λιγο σας νοιαζει το ξερω...
πανακριβη, μικρη αναλυση, πολυ καλη ποιοτητα εικονας για τηλεοπτικο σημα... αλλα θα ηθελα 1080ρ σε τοσες ιντσες...

Σιγουρα θα επελεγα κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα, ή κατι φθηνοτερο σε αυτην την αναλυση (ακομη και απο την ιδια την philips, απλα αλλο μοντελο)...

Ισως την ΑΜΟΙ αλλα αν θυμαμαι καλα, το τηλεοπτικο της σημα δε συγκρινεται με τις διαφορες "καλες" philips... αν υποθεσουμε οτι η ποιοτητα αναλογικου UHF θα μας κανει παρεα μεχρι το 2012 τοτε ισως η ΑΜΟΙ να περιμενε λιγο...

NLS

Reaction score
1
δεν θα ήθελε ούτε ο Νάσος να είναι εγώ ούτε εγώ να είμαι ο Νάσος, believe me :D

Reaction score
0
Μήπως ξέρετε, έχετε ακούσει κλπ. πότε επιτέλους θα εμφανιστεί ο διάδοχος της 9831 στα 1080ρ ?

Reaction score
164
Αργεί ακόμα... Ούτε οι καινούριες 1080 είναι p.
Πρωτοπόρος εταιρία σου λέει μετά... :?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.193
Members
38.302
Νεότερο μέλος