Γνώμες για ηχεία Vonyx vsa by 1000w

Reaction score
0
Θα ήθελα παρακαλώ τη βοήθεια σας και τη γνώμη σας.
Ασχολούμαι με διοργάνωση παιδικών πάρτυ (δεν είμαι dj) και για διοργάνωση κάποιων εκδηλώσεων σε σχολεία είτε σε εσωτερικό χώρο (αίθουσα εκδηλώσεων) είτε έξω (άτομα 150 max) σκέφτομαι να αγοράσω δύο από τα παρακάτω αυτοενισχυομενα ηχεία Vonyx Vsa15bt 1000w με βάσεις να παίζουν μαζί από λάπτοπ.
(https://dbmelectronics.gr/epaggelma...a/iheia-autoenishuomena-15/vonyx-vsa15bt.html)
Θα ήθελα να μου πείτε γνώμη και ειδικά κάποιος που τα έχει χρησιμοποιήσει για την ποιότητα ήχου την ένταση το μπάσο και γενικά για την δουλειά που το θέλω αν αξίζουν.
ευχαριστω!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.221
Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο για έναν επαγγελματία, από το να τον αφήσουν τα μηχανήματα στα <<κρύα του λουτρού>> όπως λέμε. Δηλαδή να παρουσιάσουν πρόβλημα στην μέση μιας εκδήλωσης.
Όταν ολόκληρο ενεργό ηχείο με woofer 15 ιντσών κοστίζει όσο μια ποιοτική μονάδα 12 ιντσών, καταλαβαίνεις πως κάπου, ενδεχομένως, υπάρχει θέμα.
Ψάξε ιδιαίτερα το θέμα της αξιοπιστίας στην αγορά που σκέφτεσαι.

Last edited:

Reaction score
0
Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο για έναν επαγγελματία, από το να τον αφήσουν τα μηχανήματα στα <<κρύα του λουτρού>> όπως λέμε. Δηλαδή να παρουσιάσουν πρόβλημα στην μέση μιας εκδήλωσης.
Όταν ολόκληρο ενεργό ηχείο με woofer 15 ιντσών κοστίζει όσο μια ποιοτική μονάδα 12 ιντσών, καταλαβαίνεις πως κάπου, ενδεχομένως, να υπάρχει θέμα.
Ψάξε ιδιαίτερα το θέμα της αξιοπιστίας στην αγορά που σκέφτεσαι.
Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να δώσω πολλά λεφτά για μάρκα και σκέφτομαι οτι αφού δεν είμαι dj και ο θέλω για 2ωρε προγράμματα με διακοπές μουσικής ενδιάμεσα μήπως με βόλευε κάτι τέτοιο.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.221
Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να δώσω πολλά λεφτά για μάρκα και σκέφτομαι οτι αφού δεν είμαι dj και ο θέλω για 2ωρε προγράμματα με διακοπές μουσικής ενδιάμεσα μήπως με βόλευε κάτι τέτοιο.
Αν τελικά προχωρήσεις σε αγορά, θα σου πρότεινα να τα δοκιμάσεις επισταμένως σε δυσκολότερες συνθήκες από αυτές που θα τα χρησιμοποιήσεις, τουλάχιστον για διπλάσιο χρόνο και αρκετές φορές, πριν καλύψεις με αυτά μια εκδήλωση.

Reaction score
0
Αν τελικά προχωρήσεις σε αγορά, θα σου πρότεινα να τα δοκιμάσεις επισταμένως σε δυσκολότερες συνθήκες από αυτές που θα τα χρησιμοποιήσεις, τουλάχιστον για διπλάσιο χρόνο και αρκετές φορές, πριν καλύψεις με αυτά μια εκδήλωση.
Ναι έχεις δίκιο! Θα το ερευνήσω πολύ το θέμα πριν καταλήξω

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.509
Members
38.332
Νεότερο μέλος
Chris59