- Reaction score
- 1.657
Μετά από 10 και βάλε χρόνια με το "μπαούλο" 29pt9417 της philips, η σχέση μας δείχνει τα πρώτα σημάδια φθοράς.
Ίσως επειδή την παραμελώ και μόνο τα μικρά ασχολούνται μαζί της.
Λοιπόν, χωρίς να βιάζομαι ιδιαίτερα, λέω να πάρει την θέση της μια 40ρα μάλλον.
Η απόσταση θεασης θα είναι κοντά στα 2,5 μέτρα και η χρήση της κυρίως για νορμάλ τηλεοπτικά προγράμματα χωρίς να έχω απαιτήσεις. Με ενδιαφέρει όμως,έστω και τις 2-3 ταινίες που θα δω μέσα στη βδομάδα να τις απολαύσω. Δε νομίζω να συνδεθεί κάποια εξωτερική πηγή για τις ταινίες εκτός από κάποιο usb stick ή σκληρός δίσκος με ότι καλύτερο σε ανάλυση πεσει στα χέρια μου.
Αθλητικά τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι οπότε για πείτε καμιά ιδέα.
Από ότι υπολογίζω 300-350 € θα τα δώσω χωρίς να έχω την απαίτηση να κρατήσει όσο η philips αλλά μην τρέχω απ' τον πρώτο χρόνο χωρίς να βρίσκω άκρη. Άρα και θεμα αξιοπιστίας στα υπόψη.
Ίσως επειδή την παραμελώ και μόνο τα μικρά ασχολούνται μαζί της.
Λοιπόν, χωρίς να βιάζομαι ιδιαίτερα, λέω να πάρει την θέση της μια 40ρα μάλλον.
Η απόσταση θεασης θα είναι κοντά στα 2,5 μέτρα και η χρήση της κυρίως για νορμάλ τηλεοπτικά προγράμματα χωρίς να έχω απαιτήσεις. Με ενδιαφέρει όμως,έστω και τις 2-3 ταινίες που θα δω μέσα στη βδομάδα να τις απολαύσω. Δε νομίζω να συνδεθεί κάποια εξωτερική πηγή για τις ταινίες εκτός από κάποιο usb stick ή σκληρός δίσκος με ότι καλύτερο σε ανάλυση πεσει στα χέρια μου.
Αθλητικά τα αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι οπότε για πείτε καμιά ιδέα.
Από ότι υπολογίζω 300-350 € θα τα δώσω χωρίς να έχω την απαίτηση να κρατήσει όσο η philips αλλά μην τρέχω απ' τον πρώτο χρόνο χωρίς να βρίσκω άκρη. Άρα και θεμα αξιοπιστίας στα υπόψη.