Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Χρήστο αντιλαμβάνομαι τι εννοείς, όμως αφού αυτοί οι άνθρωποι τελικά έχουν βρεθεί εδώ, έχουν δικαίωμα συνταγματικό να ασκούν τα θρησκευτικα τους καθήκοντα να κανουν εκδηλώσεις ιδιωτικές και δημόσιες, κι εμείς ειμαστε υποχρεωμένοι να δείχνουμε ανοχή τουλάχιστον σε αυτό τους το δικαίωμα είτε μας αρέσει , είτε όχι. Τόσο απλά...

Penelopie, με όλο τον σεβασμό, αντιλαμβάνομαι τι εννοείς, όμως είτε αυτοί οι άνθρωποι είναι εδώ είτε όχι, είναι συνταγματικό μας δικαίωμα/υποχρέωση και η εφαρμογή των νόμων: από την παράνομη είσοδο στην χώρα μέχρι την παράνομη κατάληψη δημοσίων χώρων -χωρίς να έχουν πάρει άδεια από πουθενά- με σκοπό όχι την άσκηση των θρησκευτικών τους καθηκόντων αλλά την προβολή τους ετσιθελικά και την "εκβίαση" καταστάσεων.
Αλήθεια μέχρι πέρισυ δεν εκτελούσαν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα? Αλήθεια το κατάληλότερο σημείο για να τα εκτελέσουν είναι τα κεντρικότερα σημεία της πόλης? Και μάλιστα η επιλογή των προπυλαίων σήμερα που τα φώτα της δημοσιότητας είναι εκεί? Η πλατεία κολωνακίου για παράδειγμα δεν ήταν κατάλληλη?

"Στις πιο πολυσύχναστες πλατείες και τους κεντρικότερους εμπορικούς δρόμους συγκεντρώθηκαν την Τρίτη περισσότεροι από πενήντα χιλιάδες Μουσουλμάνοι, προκειμένου να προσευχηθούν και να τιμήσουν με τον τρόπο αυτό την βιβλική θυσία του παιδιού του Αβραάμ."
"Στα Προπύλαια την προσευχή πραγματοποίησε Ιμάμης που έχει κληθεί από το Ισλαμικό Πανεπιστήμιο του Αλ Αζχαρ της Αιγύπτου, ενώ στην πλατεία Αττικής θα λάβουν χώρα περισσότερες από μία τελετές μέχρι και τις 12 το μεσημέρι για να εξυπηρετηθούν λατρευτικά οι Μουσουλμάνοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής."

«Καλούμε όλους να παρακολουθήσουν την προσευχή μας, όχι μόνο τους Μουσουλμάνους, αλλά και τους μη Μουσουλμάνους για να γνωρίσουν τη θρησκεία μας, τα έθιμα και τις παραδόσεις, για να δουν ποιοι είμαστε εμείς που ζούμε δίπλα τους», δηλώνει ο πρόεδρος της ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας, Ιμάμης Ναϊμ Ελγαντούρ.

Είχανε δηλαδή και Ιμάμη αλλά είπανε να φέρουνε το τεφαρίκι απο το Ισλαμικό Πανεπιστήμιο...

Όσο για τον σεβασμό δεν γίνεται να υπάρχει αν δεν είναι αμοιβαίος... Ο κ. απο την Άιγυπτο για παράδειγμα, αντιδρά καθόλου στα όσα τραβάνε οι χριστιανοί της Αιγύπτου?

Και ερωτώ? Αν κάνανε χριστιανοί σήμερα κατάληψη για προσευχή στους ίδιους χώρους δεν θα σας ενοχλούσε?
Αυτοί που κάνουνε μυνήσεις στις εκκλησίες γιατί ενοχλεί ο θόρυβος απο τις καμπάνες τον κυριακάτικο ύπνο τους, σήμερα γιατί δεν κάνανε καμία μύνηση?

πηγή για τις αναφορές: http://news247.gr/ellada/aykshmena_ta_metra_ths_astynomias.637691.html

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Πηνελόπη και Γιώτα!

ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ! Τόσο απλά...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εγώ ξύπνησα!

Μεγάλες μουργέλες σήμερα. Κι εχω το απόγευμα να πάω και στη ... παρέλαση... :143:

Reaction score
33
The isles of Greece! the isles of Greece!

Where burning Sappho loved and sung,

Where grew the arts of war and peace,--

Where Delos rose and Phoebus sprung!

Eternal summer gilds them yet,

But all, except their sun, is set.

--Lord Byron, "The Isles of Greece"

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.469

Κι εμείς απορούμε! :414: :410:

Reaction score
152

βρεχει σημερα.....
στη βεραντα εχω πολλα κρεμμυδια....
λετε να φτιαξω μια...

Κρεμμυδόσουπα
Υλικά

* 800 γρ. κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές ροδέλες
* 50 γρ. βούτυρο
* 1 κουταλιά λάδι
* 1 1/2 κουταλιά αλεύρι
* 1,5 λίτρο ζωμό κρέατος
* 6 φέτες ψωμί
* 50 γρ. γραβιέρα τριμμένη
* Αλάτι
* Πιπέρι

Ετοιμασία

1. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε το λάδι και τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά περίπου ανακατεύοντας συχνά ώστε να ροδίσουν αλλά να μην καούν.
2. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς, ρίχνουμε το ζωμό κρέατος συνεχίζοντας το ανακάτεμα και αφήνουμε την σούπα να σιγοβράσει για 20 λεπτά περίπου.
3. Μόλις η σούπα είναι έτοιμη προσθέτουμε όσο αλάτι και πιπέρι χρειάζεται.
4. ΄Μοιράζουμε το τριμμένο τυρί πάνω στις φέτες του ψωμιού και τις ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να λιώσει καλά το τυρί.
5. Βάζουμε σε κάθε πιάτο μία φέτα και από πάνω σερβίρουμε την σούπα

Reaction score
16.633

βρεχει σημερα.....
στη βεραντα εχω πολλα κρεμμυδια....
λετε να φτιαξω μια...

Κρεμμυδόσουπα
Υλικά

Επειδη ειναι και δικη μου αγαπημενη σουπα....και την κανω ετσι περιπου κι εγω....,θα σου προτεινα να δοκιμασεις να βαλεις 100 ml- 150 ml καλο ασπρο κρασι προς το τελος του βρασιματος της σουπας...Μοσχοκαρυδο / κυμινο αν σου αρεσουν, απο μπαχαρικα...και η φαντασια σου δεν εχει ορια....!!!!

To τι ειδος τυριου θα βαλεις να λιωσει :404: ειναι δικης σου επιλογης....Αλλοι παιρνουν παρμεζανα,αλλοι Γκουντα,αλλοι τυρι για Ρακλεττες,αλλοι Greyerzer

αλλοι....Καμαμπερ....Kali orexi!:137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.469

Γιατί όταν μας καλούν σε βάφτιση λέμε "έχω να πάω σε κάτι βαφτίσια"? δηλαδή αν ήταν γάμος τι θα λέγαμε;:144:

Reaction score
11.528
Re: Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...

Γιατί όταν μας καλούν σε βάφτιση λέμε "έχω να πάω σε κάτι βαφτίσια"? δηλαδή αν ήταν γάμος τι θα λέγαμε;:144:
:116::142::444:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.506
Members
38.332
Νεότερο μέλος
Chris59