Γραμόφωνο His master voice!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
9
Λειτουργικό χωρίς καμία μα καμία κυριολεκτικά φθορά.Ο λόγος για ένα Γραμμόφωνο της his master voice στελνω σε δευτερο χρόνο φωτο.

Reaction score
9
Για τις φώτο εννοείται όσο για την τιμή είναι πραγματικά υποκειμενική.Τέλος πάντων μου λέτε όταν δείτε φώτο........

Reaction score
9
Οχι ρε παλίκαρε ειναι οικογενειακο κοιμήλιο.και γι αυτο είπα υποκειμενικη.Δεν είπα να με βοηθήσει καποιος χαλάρωσε.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.492
tomas χαλαρό είναι το πνεύμα και το δικό μου και του Σταμάτη (ΝτεΛαΜοστρέ)....
Απλώς οι κανονισμοί του φόρουμ επιβάλουν να αναγράφεται και μια τιμούλα για κάθε προϊόν προς πώληση.
Θα βοηθήσει και την ίδια την αγγελία σου...

Καλοπούλητο...

Reaction score
9
Εχεις απολυτά δίκαιο απλά θεώρησα σωστό να βάλω και μια φωτογραφία και δε το κάνω για να εξυπηρετήσω κάποιο σκοπό απλά θέλω να είμαι απόλυτα συνεπής Ευχαριστώ

Reaction score
16.896
Ενα ολοιδιο απέκτησα πριν μερικούς μήνες σε διπλάσια τιμή.

Μονο που στις πρόβες με τη μανιβελα,κατι θα έκανα...και άνοιξα το κουτί να δω απο κάτω κι απο μεςα τι "παίζει" για να το διορθώσω.Αποφάνθηκα πως δεν μπορω να το επιδιορθωσω και χρειάζομαι ειδικό.

φοβερή η αίσθηση της μουσικής που σου δίνει.Ειχα ανατριχιασει,θυμάμαι...

Τυχερός οποίος το κερδίσει!:)

Reaction score
16.896
Δίσκους γραμμοφώνου εχεις?

Εγω πρόλαβα κι άκουσα κατι εμβατήρια του β παγκόσμιου πολέμου,που μου κάναν δώρο,και κατι εκκλησιαστικές χορωδίες...

Αν εισαι τυχερός και σου το πουλήσει,ελπίζω να έχει καμία πλάκα της Βεμπο και έξτρα βελονες.:)

Reaction score
603
Με ενδιαφερει για αμεση αγορα. (εαν δεν πραγματοποιηθει η αγορα του απο το παραπανω μελος)
Ευχαριστω.

Reaction score
0
geia sas. exo ena gramofono his master voice pros polhsh . to eixa parei apo dhmoprasia sth germania. paizei kanonika alla isos xreiazete mia mikrh synthrhsh. exei kai ena arxaio disko pou den ksero apo poia xora einai. to dino 100 evro opoios endiaferete na tou steilo foto to thl einai 6975365307.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.235
Members
38.434