Δείτε και αυτό το συγκριτικό...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ειναι απο το Γερμανικο φορουμ με τους κατωθι αγωνιζομενους:

- Epson TW 2000
- Sanyo PLV Z2000
- BenQ W5000
- Panasonic PT-AE 2000
- Mitsubishi HC 6000
- Sony VPL VW60

Μπορειτε να το δειτε εδω:
http://www.beisammen.de/thread.php?threadid=82400</b>

Σας αρεσει ο τροπος που εχει γινει?
Τι λετε για τις φωτογραφιες?
Σχολια που θα μπορουσαν να βοηθησουν τα επομενα δικα μας?

Reaction score
5
Re: Δειτε και αυτο το συγκριτικο...

...Μαπα τεστ...

Εβγαλαν εναν LCD ισαξιο αναμεσα σε SXRD & DLP... και μαλιστα αυτος ο ενας ηταν και το χαλι ο Epson 2000...

τσκ τσκ... ασχετοι.

1- BenQ W 5000, Epson TW 2000 und Sony VPL VW 60 (in alphabetical order)
2- Mitsubishi HC 6000 Panasonic PT-AE 2000 (in alphabetical order)
3- Sanyo PLV Z 2000

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Δειτε και αυτο το συγκριτικο...

Ασε ρε την ειρωνεία και πες κατι εποικοδομητικό.
Ξεκόλλα.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.041
Απάντηση: Δειτε και αυτο το συγκριτικο...

Μμμμ, ωραίες μπύρες! :cool_11:

Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, επί της ουσίας θα ήταν άστοχο να πω κάτι, αφού το μόνο μηχάνημα που έχω δει απ' όλ' αυτά, είναι ο Sony... Volkswagen 60.

Επί της δομής του συγκριτικού, μου φάνηκε κάπως χαοτικό και λίγο πιο casual απ' ότι θα προτιμούσα.

Το εύρημα με το χαρτόνι στο φακό, το περίμενα ότι θα σου άρεσε :happy_9:, αλλά προσωπικά έχω τις ακόλουθες επιφυλάξεις:
  • Θα πρέπει να πετύχεις κάδρο που να δείχνει ακριβώς τα ίδια πράγματα στο αριστερό και στο δεξί μισό του, κάτι όχι και πολύ πρακτικό.
  • Σε ένα side-by-side συγκριτικό, ο φωτεινότερος προβολέας τείνει να συγκεντρώνει τις προτιμήσεις του κοινού, ακόμα κι αν δεν έχει την καλύτερη ποιοτικά εικόνα. Αν υπάρχει διαφορά φωτεινότητας, ίσως είναι καλύτερα οι προβολείς να προβάλουν εναλλάξ ώστε να έχει χρόνο το μάτι του θεατή να προσαρμοστεί. Θα μπορούσε δηλαδή να καλύπτεται με χαρτόνι ολόκληρος ο φακός, μια του ενός και μια του άλλου.
  • Οι φωτογραφίες ειδικά, έχουν τεράστιο πρόβλημα σ' αυτό το θέμα. Είναι μάλλον απίθανο δυο μηχανήματα να βγάζουν ακριβώς το ίδιο φως, ρυθμισμένα όσο καλύτερα γίνεται. Το αποτέλεσμα:
    • είτε παιδεύεσαι να φέρεις το ένα κοντά στο άλλο και το αδικείς, κάνοντάς το να παίζει σε ρυθμίσεις όχι ιδανικές
    • είτε τα ρυθμίζεις σωστά, αλλά βγάζεις φωτογραφίες όπου σε ένα από τα δύο η εικόνα θα φαίνεται υπό- ή υπέρ- φωτισμένη.
  • Ειδικά όσον αφορά τις φωτογραφίες, δεν υπάρχει απολύτως κανείς λόγος να γίνει έτσι το μισό-μισό. Εγώ σου φτιάχνω καλύτερο μισό-μισό (από ολόκληρα), με τη Ζωγραφική των Windows! :smoking:
Πάντως μπράβο στα παλικάρια για τον κόπο τους και την ικανότητά τους να μαζέψουν για δοκιμή, αρκετά από τα καλύτερα μηχανήματα της μεσαίας κατηγορίας! :cool_4:

Reaction score
14
Re: Δείτε και αυτό το συγκριτικό...

Μπούρδες τέστ είναι αυτά...
..αν δεν δώ κάτι πλέον, δεν πιστεύω τίποτα...
Έχω βρεί τέστ που βγάζουν φοβερό προβολάκι τον sanyo ( που θάβουν στο συγκριτικό εδώ..)και βρήκα και άλλα που χαρακτηρίζουν μέτριο τον Infocus 82..
Τι λέει ο κάθε μάπας τώρα....

Άντε ρε Καφ. που πάς και τα ανακαλύπτεις.....:respect:
Έχεις βρεί site για προβολείς -μπρελόκ μέχρι θερμαινόμενα σουτιέν...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.714
Members
38.602
Νεότερο μέλος
Panagiotis I.