Δεν αναβει ευκολα {Samsung le 46 656a}

Reaction score
0
Καλησπερα, να ρωτησω ηθελα εαν καποιος ξερει τι μπορει να συμβαινει εδω και μια εβδομαδα η τηλεοραση μου αναβει με δυσκολια κανει 5 εως και 10 λεπτα να αναψει.Κανει το θορυβο τσικ οπως οταν αναβε μονο που τωρα το τσικ δεν ακουγετε μια φορα και να αναψει,αλλα συνεχεια τσικ τσικ.... μεχρι που αναβει.Τι επαθε,ειναι ζημια καλη? Που να το κοιταξω, εχει συμβει σε αλλον εδω μεσα? Και τελος ποσο μπορει να παει το μαλλι? Ειμαι και ανεργος!!Ευχαριστω.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.161
Υποψιάζομαι φουσκωμένα πυκνωτάκια στη πλακέτα τροφοδοσίας.

Αν έχεις κάποιο φίλο ηλεκτρονικό, μπορεί εύκολα να τα ελέγξει.

Reaction score
1.187
Σίγουρα είναι ζημιά στο τροφοδοτικό. Συμβαίνει αυτό στις Samsung που δεν έχουν διακόπτη on-off αλλά σβήνουν μόνο σε stand-by. Γιαυτό όταν θα την επισκευάσεις θα πάρεις και ένα πολίμπριζο με διακόπτη και το βράδυ που πας για ύπνο θα το κλείνεις να μην μένει μόνιμα στο ρεύμα.

Reaction score
1.842
Οι πυκνωτές κάνουν 3-4 ευρώ, όχι η αφαίρεση των "βλαμμένων" και τοποθέτηση καινουργιέλας. ;)

Βάλε με το νου σου ότι ένα ζευγάρι ώρες ακατέβατα το σπατάλησε ο τεχνικός, κάνα εικοσάρι η ώρα ...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ στην δικιά μου L40A656. Το κακό είναι ότι στη δική μου περίπτωση τελικά κάηκε το τροφοδοτικό. Η αλλαγή της πλακέτας του τροφοδοτικού κόστισε 80€.

Reaction score
5.827
Το εχουν το προβλημα αυτο οι samsung.
Εγω εχω βαλει ενα πολυπριζο ασφαλειας με διακοπτη να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Το κακο ειναι οτι σχεδον ολες οι τηλεορασεις δεν εχουν διακοπτη και ειναι συνεχεια στην αναμονη. Τι στοιχιζει να βαλουν ενα διακοπτη???

Reaction score
1.842
Το έχουν το πρόβλημα αυτό οι samsung.
...
Τι στοιχίζει να βάλουν ένα διακόπτη???
Και όχι μόνο οι τηλεοράσεις αλλά και τα μόνιτορ υπολογιστή παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα. Ενδεχομένως η απουσία διακόπτη να είναι ντιρεκτίβα του τμήματος μάρκετινγκ, αν πιάνετε το υπονοούμενο παίδες. ;)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Ρε γκαντέμηδες πάνω που μιλάγαμε για τις Samsung, η δικιά μου τα έπαιξε. Δεν δείχνει τίποτε, βγάζει μόνο κατακόρυφες γραμμές σε όλο το μήκος της οθόνης...

Reaction score
5.827
Ρε γκαντέμηδες πάνω που μιλάγαμε για τις Samsung, η δικιά μου τα έπαιξε. Δεν δείχνει τίποτε, βγάζει μόνο κατακόρυφες γραμμές σε όλο το μήκος της οθόνης...
Kαι της αδερφης μου πριν 10 μερες τραβηξε 3 πολυχρωμες ψιλες γραμμες κατακορυφα.....
Αλλα παιζει κανονικα.
3 στις 3 samsung στην οικογενεια,εχουν παει για σερβις.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Εμένα σταμάτησε να παίζει και δείχνει μόνο γραμμές. Απ' ότι είδα σε video στο youtube οφείλεται σε διαβρωμένες/κατεστραμμένες πλακέτες.

Μάλλον πάμε για άλλα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan