Δεν πιανω κρατικα καναλια

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
Παιδια καλησπερα. Πηρα μια τηλεοραση με ενσωματωμενο ψηφιακο αποκωδικοποιητη για το εξοχικο μου,δε θυμαμαι μοντελο τωρα,ειναι 5ετιας.
Πιανει digea μεσω ευβοιας αλλα δεν πιανει η αυτοματη αναζητηση τα κρατικα καναλια.
ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο και αν μπορω να κανω κατι;
μοντελο δε θυμαμαι τωρα

Reaction score
1.457
Η tv έχει δέκτη mpeg4 άρα ειναι ok.Δοκίμασε να κάνεις manual search μήπως πιάσεις τα κρατικά.Τα κρατικά συνήθως εκπέμπουν σε πιο χαμηλή ισχύ από Digea και πιθανόν να χρειαστεί να συντονίσεις καλύτερα την κεραία.Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι ακριβώς,μήπως βρω να σου δώσω τις συχνότητες των κρατικών?

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
να σε ρωτησω κατι ακομα.
στο ιδιο σπιτι εχω αλλες δυο τηλεορασεις με εξωτερικους αποκωδικοποιητες και εκει πιανουν κανονικα τα κρατικα καναλια.
αρα.... ; μηπως ειναι αλλου το προβλημα;

Reaction score
1.457
Πιθανόν ο δέκτης της τηλεόρασης δεν είναι τόσο ευαίσθητος,όσο οι εξωτερικοί που έχεις.Δες βέβαια μήπως χρειάζεται ν'αλλάξεις και το καλώδιο που έρχεται από την κεραία στην tv,μήπως είναι παλιό και έχει φθαρεί,με κάποιο καλύτερης ποιότητος.Παίζει κι αυτό ρόλο αρκετές φορές.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
194
μπορεις να μου πεις συχνοτητες να δοκιμασω χειροκινητα?
ευχαριστω

Reaction score
0
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ TV ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ MENOU TΗΣ TV ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΠΧ.HDMI....Η ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΧΩ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.565
Καλώς ήρθες!

Υπάρχει στο menu της TV κάτι σαν HDMI control ή link; Μόνο έτσι πηγαίνει αυτόματα στην ενεργή είσοδο.

Reaction score
0
Καλώς ήρθες!

Υπάρχει στο menu της TV κάτι σαν HDMI control ή link; Μόνο έτσι πηγαίνει αυτόματα στην ενεργή είσοδο.
ΣΤΟ MENU ΤΗΣ TV ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΞΟΔΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΛΕΓΩ HDMI KAI ME ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΑΝΑΑΝΟΙΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ HDMI CONTROL H LINK,ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΑΝΤΩΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.965
Members
38.271