Δημοψήφισμα με τραγούδια για την κατηγορία Hi-End
Για να πέσουν λίγο οι τόνοι «Ρίο Μάρε» πάμε στο γνωστό θέμα.
Τι είναι αυτή η κατηγορία και τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;
Ας γράψουμε μερικά πράγματα μεταξύ σοβαρού και αστείου, μήπως και βγάλουμε κανένα συμπέρασμα.
Λοιπόν:
Εγώ έχω μια άλλη ιδέα, για να μην αντιδρούν οι γνωστοί άγνωστοι. Να τραγουδήσουμε όλοι μαζί το «χέρια ψηλά» του Χατζηγιάννη και να ψηφήσουμε.
Να βγουν οι ενδιαφερόμενοι να γράψουν:
1. O σύντροφος, δεν θέλω να μιλάτε για καλώδια. Χέρια ψηλά όλοι μαζί ΔΕΚΤΟΝ.
2. Ο άλλος, δεν γουστάρω αναφορές για λαμπά(ν)τα. Χέρια ψηλά όλοι μαζί ΔΕΚΤΟΝ
3. Ο απέναντι, μην ακούσω για τρανζιστοράτα, γιατί τα περνώ. Χέρια ψηλά όλοι μαζί ΔΕΚΤΟΝ
4. Ο διπλανός, μηχάνημα πάνω από 1000 ευρώ απεταξάμην, τέλος. Χέρια ψηλά όλοι μαζί ΔΕΚΤΟΝ
5. Ο απρόσκλητος, δεν μου κάνει κέφι ο ένας, ο άλλος, να εξαφανιστούν. Χέρια ψηλά όλοι μαζί ΔΕΚΤΟΝ.
6. Οτι ηλιθιότητα έρθει στο κεφάλι του καθένα. ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΔΕΚΤΟΝ.
7. Μην ξεχάσω και την ορθογραφία και το συντακτικό, που γίνεται συνέχεια αναφορά, λες και πρόκειται να μπούμε στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός.
Έχεις και αυτόν τον Δολοφονάκη, που μας τα πρήζει. Είναι ανορθόγραφος και ξαφνικά εκεί που δεν τον περιμένεις, μπορεί να σου σκάσει ένα κείμενο στο κεφάλι και να μην ξέρεις από πού έπεσε!
Αλλά για όλα υπάρχει εξήγηση. Είμαι Δίδυμος με δυο ονόματα.
Που να ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι τη συγκεκριμένη στιγμή; Πάντως, ακολουθώ τον τελευταίο καιρό, iμπρεσιονιστικές τάσεις και προσπαθώ να φτιάξω ένα νέο στυλ γραφής. Χωρίς περιορισμούς και ταμπού. Για προσπαθήστε το, είναι χαλαρωτικό…
Ωραία. Τι αποτέλεσμα βγάλαμε; Δεν χρειάζεται αυτή η κατηγορία, να γίνει μαγκαζίνο.
Να μου στέλνει ένας φίλος μου ένα Link, να το καρφώνω απάνω και να κάνουμε οφθαλμόλουτρο. Λες και οι κατηγορίες ήχου στα φόρα είναι έγχρωμο περιοδικό με λαογραφικές συζητήσεις.Όταν γίνεται αναφορά π.χ. για καλώδια, να μιλάμε μόνο για γραμμή από τον πίνακα. Να γράφουμε διακόσιες σελίδες, για το τι ασφάλεια χρειάζεται 1.5 καρέ καλώδιο, για να …«τηγανίσεις αυγά».
Και όλα αυτά χωρίς αντίλογο. Άσε εσύ δεν ξέρεις…
Από την άλλη πάντα, μην ακούσουμε κάτι που δεν είναι κομμένο και ραμμένο στα μετρά μας. Γιατί εγώ το φτιάχνω με 100 ευρώ!
Για γράψτε την συνέχεια με δικά σας λόγια. Μην ξεχνάτε στο τέλος τη ραψωδία του εικοστού αιώνα «χέρια ψηλά».
Απάντηση: Δημοψήφισμα με τραγούδια για την κατηγορία Hi-End
Γιατί σ αγόρασα χωρίς(δις)
Να σε ακούσω πρώτα(δις)
Και τώρα μόνος μου χτυπώ(δις)
Την κεφαλή στην πόρτα(δις)
(lyrics by george striftos,music my manos pyrovolakis)
Την είχες πάντα καθαρή και κρυογεννημένη
αλλά κι εμένα από μικρή με είχες ναυλωμένη
πάρε με τώρα που είμ' ζεστή σα λάμπα πολωμένη
σε τάξη άλφα να χαρείς γιατ' είμαι @αυλωμένη