Διάλυση Συστήματος Λόγω Αναχώρησης Για Εξωτερικό

Reaction score
9
Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχω φύγει μόνιμη εγκατάσταση στο εξωτερικό. Μαζεύω σε μία αγγελία διάφορα πράγματα που έχω σε άλλες αγγελίες και προσθέτω ότι άλλο δεν θέλω να κουβαλάω μαζί μου. Όλα είναι σε κατάσταση καινούργιου με τα κουτιά τους. Η αγγελία ισχύει μόνο για Αθήνα και παραλαβή από το σπίτι μου.

1) Ιντερκονέκτ Wireworld Equinox 6 RCA 1m με το κουτί του, το ψηφιακό ομοαξονικό Wireworld Starlight 6 1m RCA με το κουτί του, και USB 2 Wireworld Ultraviolet 5 1m με το κουτί του και τα τρία πακέτο 150 ευρώ.

2) Πολύπριζο Systems&Magic Six και το φίλτρο BlackNoise 2500 με τα κουτιά τους μόνο πακέτο 900 ευρώ.

3) Καλώδιο ρεύματος XLO Purple Rush με το κουτί του 1000 ευρώ. Το καλύτερο καλώδιο ρεύματος που έχω δοκιμάσει.

4) Ακουστικά HiFiMAN HE 300 με τρία μέτρα ασημένιο καλώδιο στο κουτί τους 180 ευρώ.

Reaction score
9
Απάντηση: Διάλυση Συστήματος Λόγω Αναχώρησης Για Εξωτερικό

5) Καλώδιο ηχείων Supra Sword τερματισμένο με μπανάνες χρωμίου/ανθρακονημάτων περίπου 3m και ιντερκονέκτ Supra Sword XLR 1m με τα κουτιά τους και τα δύο πακέτο 500 ευρώ.

Οι τιμές είναι τελικές. Καλύτερη τιμή συζητήσημη για όποιον θέλει περισσότερα του ενός πράγματα.

Η αγγελία ισχύει μόνο για Αθήνα και μόνο για πώληση, όχι ανταλλαγές.

Reaction score
9

Τα Supra Sword έχουν κρατηθεί.

Reaction score
9

Τα Supra Sword πουλήθηκαν.

Reaction score
24

το usb μονο δεν παιζει??αν ναι ποσο το δίνεις??

Reaction score
383

τα ακουστικα σε τι κατασταση ειναι
ποτε ειναι αγορασμενα ?
το καλωδιο το εχεις αλλαξει ?

ευχαριστω

Reaction score
9

Τα ακουστικά είναι κρατημένα. Αν αλλάξει κάτι θα σε ενημερώσω. Αγοράστηκαν το καλοκαίρι του 2012. Το καλώδιο είναι αποσπώμενο, κατά καιρούς χρησιμοποιούσα το ασήμι και άλλοτε ένα DIY χάλκινο.

Reaction score
9

Τα ακουστικά HiFiMAN HE 300 πουλήθηκαν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas