Διάφορα ηχητικά

Reaction score
1.597
Behringer DSP1000 - Τιμή 40 ευρώ
Τελικοί ενισχυτές (x2) NAD 214 - Τιμή 150 ευρώ έκαστος
Κασετόφωνο Nakamichi BX100E - Τιμή 30 ευρώ
Ενισχυτής λυχνίας Fatman i-tube - Τιμή 140 ευρώ
Σετ ηχείων υπολογιστή 5.1 Altec Lansing 151 - Τιμή 30 ευρώ

Όλα τα παραπάνω είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Δεκτός κάθε έλεγχος. Περισσότερες πληροφορίες με pm

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Διάφορα ηχητικά

Το nakamichi εφυγε. O fatman έχει μαλλον κρατηθεί.
Φίλε Σπύρο άψογο το Nakamichi! Η αλήθεια είναι οτι δε χρειαζόμουν κασσετόφωνο... Στην ψηφιακή πλέον εποχή, η κασσέτα είναι παντελώς άχρηστη.
Υπάρχουν όμως κάποια μηχανήματα, που από μεράκι και αγάπη προς την κατασκευάστρια εταιρία, θα ήθελα να τα έχω στο ράφι μου!
Πλεον ένα από αυτά είναι το δικό σου κασσετόφωνο, το οποίο λειτουργεί άψογα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση! Ο ήχος της εγγραφής είναι σχεδόν εφάμιλλος με την πηγή, με άψογη ανάλυση και υποδειγματική στερεοφωνία και μια αναλογική χροιά που λείπει από τα σημερινά consumer προιόντα.
Είναι ένα μηχάνημα που είχα αγαπήσει πολύ τη χρυσή εποχή του Hi-Fi (ΟΚ δεν είμαι και παππούς, για το '80 μιλάω), αλλά λόγω έλλειψης χρημάτων δεν μπόρεσα ποτέ να αποκτήσω.
Θα παίξει με έναν KENWOOD ολοκληρωμένο, της εποχής του (δεύτερο σύστημα), για να μου θυμίζει τις παλιές καλές εποχές, που οι εταιρίες έφτιαχναν μηχανήματα και όχι σαβούρες. http://a.imageshack.us/img80/1593/nakamichikenwood.jpg

Σ' ευχαριστώ πολύ που μου έδωσες την ευκαιρία να δώσω μια "θέση" του ρακ μου, στο θρύλο που ήθελα να αποκτήσω από παιδί...
Καλοπούλητα και τα υπόλοιπα!! :610:

Reaction score
1.597
Απάντηση: Re: Απάντηση: Διάφορα ηχητικά

Φίλε Σπύρο άψογο το Nakamichi! Η αλήθεια είναι οτι δε χρειαζόμουν κασσετόφωνο... Στην ψηφιακή πλέον εποχή, η κασσέτα είναι παντελώς άχρηστη.
Υπάρχουν όμως κάποια μηχανήματα, που από μεράκι και αγάπη προς την κατασκευάστρια εταιρία, θα ήθελα να τα έχω στο ράφι μου!
Πλεον ένα από αυτά είναι το δικό σου κασσετόφωνο, το οποίο λειτουργεί άψογα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση! Ο ήχος της εγγραφής είναι σχεδόν εφάμιλλος με την πηγή, με άψογη ανάλυση και υποδειγματική στερεοφωνία και μια αναλογική χροιά που λείπει από τα σημερινά consumer προιόντα.
Είναι ένα μηχάνημα που είχα αγαπήσει πολύ τη χρυσή εποχή του Hi-Fi (ΟΚ δεν είμαι και παππούς, για το '80 μιλάω), αλλά λόγω έλλειψης χρημάτων δεν μπόρεσα ποτέ να αποκτήσω.
Θα παίξει με έναν KENWOOD ολοκληρωμένο, της εποχής του (δεύτερο σύστημα), για να μου θυμίζει τις παλιές καλές εποχές, που οι εταιρίες έφτιαχναν μηχανήματα και όχι σαβούρες. http://a.imageshack.us/img80/1593/nakamichikenwood.jpg

Σ' ευχαριστώ πολύ που μου έδωσες την ευκαιρία να δώσω μια "θέση" του ρακ μου, στο θρύλο που ήθελα να αποκτήσω από παιδί...
Καλοπούλητα και τα υπόλοιπα!! :610:
Χάρηκα πραγματικά που έμεινες ευχαριστημένος !!

Reaction score
1.597
Απάντηση: Διάφορα ηχητικά

To fatman itube δεν ειναι πλέον διαθέσιμο.

Νέες τιμές για τα υπόλοιπα

Behringer DSP1000 - Τιμή 40 ευρώ
Τελικοί ενισχυτές (x2) NAD 214 - Τιμή 130 ευρώ έκαστος
Σετ ηχείων υπολογιστή 5.1 Altec Lansing 151 - Τιμή 30 ευρώ (ΔΩΡΟ αν πάρει κάποιος τα παραπάνω)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp